Mä en ole vielä tajunnut mihin tarvitaan erllisiä keittimiä ja mittareita? No, keittimen ymmärrän, jos kokkaukset haluaa tehdä vaikka verstaalla.

Mulla on Ikean kattila ja keittiön valurautaliesi. Ketju kattilaan vahan päälle, levy hetkeksi täysille. Heti kun vaha alkaa sulamaan, levy pienimmälle. Sitten sulassa vahassa ketjun huljuttelua hetki/kunnes ketju ei kupli. Levy pois päältä ja kattila liedeltä. Muutaman minuutin päästä ketju pois kattilasta jonnekin roikkumaan. Keittovaihe 5min, sen jälkeen ketju kattilassa 5-10min, sitten jähmettymään. Siinä vartin homma.

Tämä perusparafiinilla. Onko Molttenit ja Rexit yms hifit seokset niin kranttuja lämpötilasta, että juuri nestemäiseksi muuttunut vaha ei riitä vaan sopan pitää olla lämpimämpää?