Maantielenkkeily on jatkunut meillä monella koko talven sora- ja tiepyörillä, pienissä porukoissa ja yksin.
Kevään edetessä ajajia näkyy taas ilahduttavan paljon.
Olennainen osa meillä kuntoilijoilla on kahvilla käynti lenkin lomassa ja siihen on kehittynyt joitain käytänteitä.
Rohkenin panna niitä ylös ja jopa julkaista kommentoitavaksi ja noudatettavaksikin.
Tässä:
“Jokaisella pyöräily-yhdistyksellä ja -ryhmällä on hyvät suhteet ja yhteydet paikallisiin kahviloihin.” Niitä synnytetään ja pidetään yllä kiinnittämällä huomio mm seuraaviin asioihin: Missä käymme *yksityiset ja persoonalliset kahvilat, baarit ja ravintolat *hyvät tuotteet ja ystävällinen palvelu *kelpo paikat pyörille, mielellään näköisälle Miten käyttäydymme *olemme huomaavaisia muita asiakkaita kohtaan *arvostamme yrittäjien toimintaa (ei esim isompia omia eväitä) *jätämme kypärän pyörän tankoon (sateella ja kylmällä toki sivupöydälle) *kuraisina pyydämme esim. sanomalehteä tuolin suojaksi ja puhdistamme jalat hyvin *hikisinäkin pidämme ajopaidan päällä *Ilmoitamme etukäteen suurehkon ryhmän (esim yli 7 kuskia) saapumisesta ja ajasta -tämä on erityisen tärkeää, jottemme tyhjää koko vitriiniä kerralla "kanuunakierteistä, puusteista, sämpylöistä, marjapiirakoista, munkeista..."
Vakiopaikkoina minulle tulee mieleen Frantsilan kehäkukka, Paakari, Koskenvoima, Siiri, Siuron koskibaari, Aunessillan Konttikahvila.
-listaa saa täydentää
Kirjanmerkit