Kaljoittelun lopettaminen (tai oikeastaan tipattoman venyminen) oli ainakin itsellä ehkä merkittävin tekijä tiivistymisessä. Mulla se meni aiemmin helposti näin...
Törpöttely (pienikin) -> ruokahalu -> mättö -> krapula -> roskaruokaa -> surkea treenipäivä tai kokonaan väliin.
Rasvaprosentti alkaa taas ykkösellä, kävi 20 %:ssa (huh huh...), eikä alle kympin rasvoihin enää tässä iässä kaipaakaan. Nykyisin välttelen hiilareita sen verran, että usein otan salaatin jos mahdollista, mutta syön kyllä kiltisti kaiken mitä eteen laitetaan, myös makeitakin. Sen verran paljon on kuitenkin kulutusta, että tasapaino säilyy nyt tällä normiruokailulla ihan hyvin.








Lainaa viestiä vastauksessa
Tee kuten minä: Alkuviikko ollaan kuivin suin ja torstaina valmistaudutaan eli nautitaan yksi olut viskin kera. Siitä sitten perjantaina normaalisti viikonlopun viettoon
Itse kokeilin karppausta pari vuotta sitten ja hiilarit tietty heti ihan nollaan, eikä mitään karkkipäivänössöilyjä.no

Kirjanmerkit