Vähän Offariksi tämä, mutta Liiterin sälää kumminkin.
Kävin juuri noutamassa INDUKTIOlevyn, himpun vaille 30€.
Mielestäni hinta kohdallaan, vastaava nettikaupasta jostain alk. n. 50€+ toimituskulut.
En ole joutanut vielä testailemaan, ainoastaan paketista ulos.
- säädöt löytyy, ajastin ja lämpötila
- painonapit ei kauhean ”profesional” tuntuiset, mutta satunnaisessa käytössä ok
- LED näyttö
- teho 2000W
- astian pohjan läpimitta max 26 cm ja min 16 cm
- tehonsäätöautomatiikka halutun lämpötilan mukaan ei ole.
- takuu 3v
Ostin, koska halusin ISOLLE paistinpannulle (pohjan D=26) paistoalustan (nyk. ker. 50 cm lieden rajoitukset) kalojen paistelulle. Luultavasti päätyy mökille kesäkeittiön varusteeksi.
Kerrottakoon induktiolieden ominaisuuksista ja eduista hieman, joillekin kun on varmasti uusia asia
- Keitto/paisto astioiden on oltava sellaista materiaalia, että magneetti tarttuu
- Liesi kuumentaa astian, ei keittolevyä
- Astia kuumenee erittäin nopeasti. Kissaa ei ehdi sanoa kun voi sulaa astiassa virran kytkystä.
- Tehon säädön vaikutu erittäin nopeaa, lähes välitön. Vrt. kattilan nosto liedeltä.
- Kun kattilan nostaa liedeltä, liesi menee pois päältä, ei siis jää hekumaan (tulipaloriski pienenee).
- Mutta muista, jos jätät jotain metallia liedelle ja liesi päälle, se kuumenee!
- Vehkeitä myydään myös lattialiesinä ja upotettavina tasoina.
- Astiasta ylitullut tavara ei kärtsää lieden pintaan, koska liesi ei kuumene. Ainoastaan kattilasta johtunut lämpö siirtyy lieden pintaan.
- Valinnan suorittaneet ovat ylistäneet valintaansa. Ne, jotka arkuuttaan valitsivat mallin, jossa toinen puoli perinteinen keraaminen, ovat syvästi katuneet arkuuttansa.
- Lattialiesi maksaa n. tuplat mitä keraaminen liesi
Kertoilen tuonnempana, mitenkä paikkansa pitävää tämä propakanda lopulta oli.
Kirjanmerkit