Näyttää tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: Vaihtajankorvakkeen tyyppi

 1. #1

  Vaihtajankorvakkeen tyyppi

  Tarkoitus olisi hankkia muutamaan pyörään valmiiksi varastoon vaihtajankorvake. Vinkkiä mistä pystyisi selvittämään sopivan korvakkeen mallin?

 2. #2
  Liittynyt
  05/2019
  Viestit
  2.728
  SOS Hanger - Le Spécialiste de la patte de dérailleur


  MARWI | Vaihtajan korvakkeet  Menetelmiä on kaksi: pyörän merkin ja mallin (ja joskus myös vuosimallin) mukaan tai kiinnitystavan (ruuvien lukumäärä, kummalta puolelta) mukaan.

  Oikean löytäminen vaatii joka tapauksessa tuuria tai sinnikkyyttä ja tarkkuutta; kahden melkein samannäköisen ero voi olla melko pieni mutta toinen niistä on silti väärä...

 3. #3
  Liittynyt
  04/2006
  Paikkakunta
  Vantaa
  Viestit
  382
  Ainoa varma tapa on mennä runko kainalossa jälleenmyyjän luo,on riittävästi kokemusta tilaamisesta muuten ,voi tulla mitä vain
  retkupyöräilijä

 4. #4
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Lappeenranta
  Viestit
  4.023
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Matti Heikkinen Katso viesti
  Ainoa varma tapa on mennä runko kainalossa jälleenmyyjän luo,on riittävästi kokemusta tilaamisesta muuten ,voi tulla mitä vain
  Tämä on kyllä toiminut itsellä aina, tosin olen ajanut/taluttanut sitä pyörää.

 5. #5
  Liittynyt
  02/2020
  Viestit
  56
  Itse kun olen noita tilannut, niin olen vanhan pyörästä irrottanut ja verrannut myyjien kuviin. Tähän mennessä on tullut oikeat. Tuonne SOS Hangeriiin voi myös lähettää kuvat niin pähkäilevät siellä oikean. Noi Pilon valmistamat ovat todella hyviä ja mielestäni parempia kuin alkuperäiset.

 6. #6
  Liittynyt
  03/2007
  Paikkakunta
  Kempele
  Viestit
  5.249
  Minulla on lähikauppa, jossa senällä on yksi taulullinen erilaisa korvakkeita, siis kymmeniä ja tiskinalta löytyy luettelo, jossa kuvien kanssa varmaan satoja ripustimia, pyörän kanssa on syntynyt monenlaisa soppaa. Putkiosista nyt puhumattakaan.

 7. #7
  Liittynyt
  01/2020
  Viestit
  98
  Itse selvittelin tytön Tunturiin valmistusmaan perusteella, että mitä muita merkkejä tuolla valmistetaan ja sitten vertasin samalta tehtaalta valmistettuihin muiden merkkien kuviin. Sopivan matchin jälkeen katselin Marwin haulla oikean korvakkeen, Tunturia Marwi ei löytänyt suoraan. Sitten tilasin laadukkaat korvakkeet SOS hangerista. Aikaa vierähti salapoliisityössä tunnin luokkaa ja oikea korvake tuli, Tunturilta ei tullut koskaan vastausta, vaikka korvakkeen mallia heiltä tiedustelin.

 8. #8
  Myös maahantuojalta voi tiedustella sopivaa korvaketta, näin sain selville yhden meridan kannakkeen, kun XXL ei tätä tietoa osannut selvittää. Helkamavelox vastasi muutamassa päivässä oikean tyyppinumeron.

Samanlaisia aiheita

 1. Superfly keskiölaskerin tyyppi
  By N-Man in forum Jarrut, vaihteet, vanteet...
  Vastaukset: 0
  Viimeinen viesti: 17.08.2016, 22.16

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •