Black IceGiantCanyonElectrobikeShimanoBikeshop
Sivu 4 / 4 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 2 3 4
Näyttää tulokset 91 - 97 / 97

Aihe: Talvipäivänseisaus 15.-16.12.2018

 1. #91
  Liittynyt
  08/2018
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  25
  Kiitokset järjestelyistä! Lämmin sauna ja runsas aamupala maistuivat lenkin jälkeen.

  Ensimmäistä kertaa mukana, matka Espoosta sujui ilman isompia ongelmia. Ajelin enimmäkseen hiljaisia pikkuteitä, niiden hyvä kunto vähän yllätti, ei tainnut olla missään pahoja kuoppia tai halkeamia. Muutamilla pyöräteillä sepelin määrä vähän pelotti, mutta ei onneksi tullut rengasrikkoja.

  Tämä oli samalla ensimmäinen kerta kun ajoin talvella yli tunnin lenkin, ja muutama asia tuli opittua vastaisen varalle: kaula pitäisi suojata pakkasella paremmin, ja tauoilta lähtiessä pitäisi välttää ulkona paljain käsin olemista. Nyt joltakin tauolta lähtiessä sormet pääsi vähän kylmettymään, ja piti jonkin aikaa ajella ennen kuin lämpö tasaantui. Tauoilla kuluu näköjään helposti enemmän aikaa kuin kesällä, mutta onneksi ei ollut kovin tiukka aikataulu, ja perille ehti ajoissa.

  Kaikin puolin mielenkiintoinen kokemus, eiköhän ensi vuonnakin olla mukana.

 2. #92
  Liittynyt
  08/2015
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  13
  Yhden naisen Team Big Fat Mama Llama kiittää ja kuittaa. Saman tyyppisen lenkin samalla läskipyörällä ajoin kuin kahtena aiempanakin talvena, reitin loppupäätä hieman varioiden. Googlemaps, kynä, paperi ja laskin antoivat kilometrimääräksi 245.

  Lähdin lähikaupan pihasta Tampereelta ensin Kangasalan kautta Sahalahdelle. Siellä pidin tauon K-marketilla (jonka kahvila on aina auki silloin kun kauppakin -- jos kahvilassa ei ole myyjää, kahviostokset voi maksaa kassalle). Sahalahdelta sitten Pakkalan, Luopioisten tiehaaran ja Puutikkalan kautta ajoin kohti Tuulosta. Sappeen tiehaaran lähellä olikin reittini ainoa kaunis lumimaisema. Puutikkalan ja Tuuloksen välillä tie oli polanteinen ja jäinen.

  Tuuloksessa kävin ensin tanssilava Kapakanmäen pihassa fiilistelemässä ja ottamassa kuvan, sitten menin Tuulosen Hesburgeriin syömään. Hesen ovella huomasin, että joku urheilujoukkue lähestyy tiskiä ja köpötin äkkiä tilaamaan. Yllättävän nopsaan sitä ihminen liikkuu talvipyöräilykengilläkin tiukan paikan tullen. Ehdin onneksi tiskille ennen junnujoukkuetta, huh huh!

  Tuuloksesta jatkoin kohti Hämeenlinnaa. Milelessä oli vielä Kapakanmäen kesätunnelmat ja päässä soi NeljänSuoran Paratiisi ( https://youtu.be/Ve3G1RFXuMs ) Hämeenlinnassa päätin olla eksymättä keskustassa. Katsoin, että linna näkyy, hyvä, tori näkyy, hyvä, linna näkyy uudestaan... ei hyvä. Kuulemma Hämeenlinnaan on tulossa kunnolliset pyöräilyopasteet. Toivottavasti saavat ne jo ensi Talvipänseisaukseen mennessä valmiiksi

  Hämeenlinnassa näin ensimmäisiä Talvipäivänseisaus-kuskeja. JPS sattui samoihin liikennevaloihin ja loittoni vakuuttavan näköisesti. Tiiriössä oli pari lisää, Iittalan Shellille kääntyi takaani jotain haamuja ja Iittalan jälkeen kaksi tuli vastaankin. Ajoin sitten 130:sta Tampereelle, mutta kävin Valkeakosken keskustassa maisemia katselemassa.

  Tampereella pidin taukoa Lahdenperänkadun Shellillä ja jatkoin sieltä noin kello kuusi kiertelemään kehyskuntien kelvejä viimeisiksi tunneiksi. Kypsyin kelveihin aika äkkiä ja lähdinkin maalaisteille: Ensin lentokentän ohi ja Säijärventietä kohti Säijää ja sitten Anian Rantatietä pohjoiseen. Rantatieltä ajoin Rosendahlille. Pispalan mäessä meno alkoi olla jo melko vaisua; jos joku pikkujouluista palaava olisi kontannut kelviä samassa kohtaa, niin ohi olisi varmaan mennyt.
  MariaL muokkasi tätä : 19.12.2018 at 13.48 Syy: Typot

 3. #93
  Toista kertaa TPS mukana. Lähtöpaikkana tällä kertaa Lahti jonne pääsi kotipaikalta Joensuusta kätevästi junalla lauantaiaamuna. Lahdesta ajelin kelvejä ja pikkuteitä pitkin reittiä Hollolan kirkko-Hämeenkoski-Kataloinen-Janakkala-Hämeenlinna. Messilän kohdalla kelveillä oli n. 5cm auraamatonta epätasaiseksi tamppaantunutta pakkaslunta joka oli erittäin hidasta ajaa. Muuten polkeminen sujui erittäin hyvin kivassa talvikelissä jääpintaisia pikkuteitä pitkin. Hämeenlinnassa pääsin Pälkäneen kautta ajavaan porukkaan mukaan. Hämeenlinnan jälkeen meni tankkauksessa jokin pieleen ja loppumatka meni närästyksestä ja hikottelusta johtuen vajailla tehoilla. Porukan tsemppauksen ansiosta jaksoi ajaa maaliin saakka vaikka välillä oli luovuttaminen lähellä. Mukana ei ollut termospulloja joten juomat jäähtyivät kylmiksi. Veikkaan että maha ei kestänyt liian kylmän juoman juomista. Ensi kerralla lämmintä juomaa mukaan enemmän.

  Jälki Stravassa: https://www.strava.com/activities/2019328340

 4. #94
  Itsellä oli tänä vuonna neljäs kerta. Vuosi sitten päätin, etten tänä vuonna osallistu. Vaan niin löysin itseni taas ajamasta Rapsa löytyy YouTubesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=ViG7...ature=youtu.be
  Positiivinen pyöräilyblogi - www.kampiapina.com

 5. #95
  Liittynyt
  06/2013
  Paikkakunta
  Oulu
  Viestit
  706
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti kampiapina Katso viesti
  Oulussa oli sentään talvipyöräilytapahtuma ko. ajankohtana. https://www.gpsies.com/mapOnly.do?fi...reenLeave=true

 6. #96
  Liittynyt
  03/2005
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  3.314
  Ainiin. Tulokset ovat olleet jo viikon päivät netissä. https://www.randonneurs.fi/talvipaiv...2018-tulokset/

  Jos on korjauksia tai lisäyksiä niin laittakaa tulemaan.

 7. #97
  Liittynyt
  03/2005
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  3.314
  Päivitin tuloksiin näin kuukauden perästä loput korjaukset ja lisäykset.

Samanlaisia aiheita

 1. 20. Luukki MTB 2018 - lauantaina 15.9.2018 klo 1200
  By JAP in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 31
  Viimeinen viesti: 29.04.2019, 12.40
 2. Talvipäivänseisaus 16.-17.12.2017
  By mkpaa in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 208
  Viimeinen viesti: 18.02.2018, 19.50
 3. Talvipäivänseisaus-pyöräily 17.-18.12.2016
  By mkpaa in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 227
  Viimeinen viesti: 11.10.2017, 21.35
 4. Talvipäivänseisaus 19.-20.12.2015
  By mkpaa in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 193
  Viimeinen viesti: 22.09.2016, 15.59

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •