Näyttää tulokset 1 - 17 / 17

Aihe: 15. Tour de Pori -maastopyöräilytapahtuma 13.10.2018

 1. #1
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177

  15. Tour de Pori -maastopyöräilytapahtuma 13.10.2018

  Tour de Pori tulee taas! Legendaarillinen, paikallisten harrastajien talkoovoimin järjestämä maastopyöräilytapahtuma kokoaa pyöräilevät metsään menijät jälleen yhteen jo viidettätoista kertaa. Tuttuun tapaan tähän lauantain viettoon voi lähteä maisemia ihaillen, veren makua suussa maistellen, savea naamasta pyyhkien tai valita jotain näiden vaihtoehtojen väliltä. Jokaiselle löytyy oma ryhmä.

  Ryhmät ja niiden kuvaukset julkaistaan lähipäivinä ja pian aukeaa myös ilmoittautuminen tapahtumaan. Varaa siis kalenteriisi jo lauantai 13.10. Tour de Poria varten.

  Facebook (julkinen ryhmä): https://web.facebook.com/groups/1627080054186070/

 2. #2
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Ilmoittautuminen on avattu, pidä kiirettä paikkoja on eri ryhmissä rajoitetusti. Ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan Hobbydeedin kautta: Tour de Pori 2018

  Osallistumismaksu 15 € sis. maukkaan lounaan reissun päätteeksi ennakkoon ilmoittautuneille, saunan ja suihkun maauimalassa itselle ja pesumahdollisuuden pyörälle, “raatoauto”palvelun välinerikkojen varalle sekä muistoksi Tour de Pori -tapahtumatarran.
  Seuraa tapahtuman järjestelyjä ja viime hetken uutisia julkisessa Facebook-ryhmässä > Tour de Pori 13.10.2018

  Tour de Porin ryhmien kuvaukset:

  Lunki retkiryhmä
  Teknisyys: Helppo
  Vauhti: Hyvin rauhallinen
  Kesto: 4-5 h / ajoaika 4 h
  Pituus: 50 km
  Retki kulkee suurimmaksi osaksi sorateitä ja neulaspolkuja Preiviikin ja Paarnoorin kautta Yyterin suuntaan samantyyppistä reittiä kuin kahtena aiempana vuonna. Poluilla on paikoitellen kiviä, mutta mitään pitkää tai erityisen vaikeaakaan teknistä kohtaa ei ole edessä. Omakustanteinen tauko Yyterin Teboililla ja muutenkin hengähdys- sekä tankkaustaukoja tarpeen mukaan. Tarvittaessa porukka voidaan jakaa kahteen ryhmään.


  Länsi-Pori letkee
  Teknisyys: Helppo
  Vauhti: Rauhalline
  Kesto: max 4,5 h
  Pituus: max 40 km
  Länsi-Pori poluil kulkeva reitti o pääosi helppoo polkuu. Tähä ryhmää voi osallistuu hiuka pienemmälläki maastopyöräilykokemuksel. Olis tietty hyvä, et jaksaa polkee koko matka. Reiti voi ajaa mil vaa maastopyöräl. Taukoi pidetää pari kolme. Yhdel taukopaikoist kahvibuffetti, maksu käteisel. Reitti o melkei sama, ku 2017 Letkee. Jos osallistujii tulee paljo, ni ryhmä jaetaa kahtee.

  Hiuka teknine - Enskaryhmä
  Teknisyys: Vaativa, paikoin erittäin vaativa
  Vauhti: Ei-niin-vaativa
  Pituus: 40 km
  Kesto: 5 h / ajoaika 4,5 h
  Ei paskempi lenkki (suomeksi tosi hyvä), joka tunnetaan myös nimellä slow enska. Ajetaan Porin pohjoispuolen teknisimmät kivikot ja juurakot. Reitti kulkee monen Porin hienon kallion kautta, joita ei montaa tällä seudulla ole. Vauhti rauhallinen, jotta voidaan keskittyä teknisten kohtien haasteisiin vielä hyvällä sykkeellä. Mukaan lähtevällä pitää olla kokemusta maastoajosta aloittelijaa enemmän. Kaluston tulisi olla normaalia kovempaa rymistelyä kestävää. Hyvällä trail pyörällä tai fatbikella pärjää.Omakustanteinen tauko Helmerin kyläkaupalla. Jos porukkaa on paljon, niin ajetaan kahdessa ryhmässä.

  Poljetaa Poris ja Ulvilas
  Teknisyys: Helpohko
  Vauhti: Rauhalline
  Kesto: max 5 h
  Pituus: max 45 km
  Hauskuus: täys kymppi
  Reitti tulee kulkemaa suurimma osa helpohkoi polkui. Toki matkal osuu muutama paikka jos kuljettaja saa haastaa ittensä ja pyärä. Mukaa lähtijäl saa ol jo piänt kokemust maastopyöräilyst, jotta tämä reitti tuntuu lenki jälkeenki oikeel. Vetäjil o Fatbiket, mut pärjää täl lenkil muillaki maastopyäril. Suunnitteil o kaks taukoo. Eka omatoimi ja jälkimmäine kaupa pihal, jos mahdollist tehd ostoksii. Reitti mukailee vuode 2016 suurta suosioo saanutta PolkijanUnelma reittii. Ai nii, Älkää pelästykö isoo max. ilmottautumismäärää. Tee tullaa jakaa kahtii, mut ei niinku fyysisesti. Ajetaa vaa kahdes letkas sama lenkki.


  TDP Klassikkoplutoona – Paluu alkuvuosiin
  Teknisyys: Keskivaikea
  Vauhti: Pappavauhti
  Pituus: 80 km
  Ajoaika: 6 tuntia + tauot
  Reitti on 2. Tour de Porin reitin kopio, mutta Krapisto-Harjunpää-Hyvelä-Toukari-Jokiranta on jätetty lopusta pois. Kahvitauko Luvian St1:llä.
  Reitti menee Paratiisinmäen ja Pietniemen kautta Mooskeriin, josta jatketaan Sudenkalliolle ja Viasveden hiekkateitä ajetaan Hakkiluotoon ja Rajakallion sekä Knapernummen kautta ajetaan Luvian ST1:lle. Matka jatkuu vt8:n itäpuolitse Röyskänkallioiden ohi Isosuontien kautta Toiveen majalle Lattomerelle. Lopuksi ajetaan Massille ja loppumatka vt2:n reunaa ja lentokentän ohi Maikkalaan.
  Sudenkalliolla pidetään ensimmäinen evästauko, Luvialla ST1:llä kahvitauko ja Toiveen majan luona myös pidempi evästauko.


  Kraveli – Santatiäryhmä
  Teknisyys: helppo
  Vauhti: reipas
  Pituus: 140 km
  Ajoaika 5-6 h
  Tänä vuonna uutena ryhmänä Kraveli eli sorateiden valloitusta ympäri satakuntaa. Reitti ei ole teknisesti vaativa, mutta kohtuullinen vauhti ja matkan pituus tekevät reitistä pelkkää nautintoa sekä samalla osallistujat pääsevät nauttimaan paikoista, joihin ei normaalilenkeillä helposti eksy. Taukopaikkoja ripoteltu reitille 70km ja 110km kohdalle. Osallistujilla hyvä olla kokemusta pidemmistä lenkeistä. Kalustoksi soveltuu hyvin gravelpyörä, cyclo tai vaikkapa jäykkäperäinen maasturi.


  Tosi trampaajat – Aktiiviajajat
  Teknisyys: keskitasoa
  Vauhti: Hyvin vaativa (huom. reitin pituus)
  Pituus: n. 80 km
  Ajoaika: n. 6 h
  Sinulle, joka jaksat ajaa pitkähkön päivän vaihtelevaa polkua. Ei älyttömän tekninen, mutta vaatii aikaisempaa ajokokemusta monenlaisilta poluilta ja maastoilta. Täysjousto on erinomainen valinta, sellaisella menevät myös vetäjät. Jäykkäperäisellä tai läskillä pitää olla ajanut reilusti, jos aikoo nauttia matkanteosta loppuun asti. Polkuosuuksien välissä ajetaan joitain siirtymiä, ja niillä pidetään kohtalaista vauhtia. Taukoja pidetään tarpeen mukaan Harjunpäässä Helmerissä ja Nakkilassa, mutta ne pidetään suhteellisen lyhyinä, jotta ryhmä ehtii ajamaan koko reitin suunnitellussa ajassa. Viime vuoden reittiä seuraten ajamme ensin Ruosniemen parhaat polut. Siitä siirrytään Harjunpään ja Sunniemen kautta Krapistoon ja Selkäkankaalle. Lopulta ollaan Nakkilassa ja ylitetään Kokemäenjoki ja 2-tie. Matka jatkuu kohti Maikkalaa Tervas- ja Rajamäen kautta.

  Reittikuvaukset ovat alustavia ja järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa ryhmien reittejä ja ryhmiä voidaan tarvittaessa jakaa ilmoittautuneiden määrän mukaan.

 3. #3
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Käykääpä ilmoittautumassa Hobbydeedissä: Tour de Pori 2018

  Ensimmäinen ryhmä alkaa täyttymään, vielä pystyy valitsemaan kaikista ryhmistä.

 4. #4
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Vielä ehtii, imoittautuminen päättyy keskiviikkona 23.59.

 5. #5
  Liittynyt
  04/2007
  Paikkakunta
  Lempäälä
  Viestit
  2.254
  En tiedä mitä hiekkalaatikolla puhutaan mutta TdP tuli taas ajettua. Olisiko ehkä kuudes tai seitsemäs kerta nyt ...
  Sen sijaan että kehuisin hienoa reittiä tai kyläkauppaa erinomaisena taukopaikkana ja muuten erinomaisesti järjestettyä puitteita niin keskitän huomion someorganisoitumiseen... tai tarkemmin ennakkoilmoittautumissyöpään.
  On täysin vastenmielistä tulla paikalle ja saada kuulla ilmoittautumispaikalla, että lähes kaikki ryhmät ovat "täynnä" ja kaikki vaihtoehdot joista olisi pitänyt valita olivat täysin sopimattomia porukalle - Osa porukastamme osallistui kuitenkin sitten "pummilla" sinne ryhmään mihin haluttiin alunperinkin mennä.
  Kysymys onkin että kannattaako tapahtumaa vetää näin jatkossa. Kaikki eivät tiedä työvuorojaan edes kahta viikkoa etukäteen, niin miksi TdP järjestää ennakkoelämyksiä somehiekkalaatikolla nysvääjille ?
  Vanha mutta lihava.

 6. #6
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Kiitos kritiikistä mutta minulle ei ihan auennut mikä oli pielessä.

  Mikä vika käyttämässämme Hobbydeed-ilmoittautumisessa oli? Miten mielestäsi ilmoittautuminen olisi pitänyt hoitaa?

  Yli kahdensadan osallistujan tapahtumaa ei voi järjestää ilman ennakkoilmoittautumista kun on seitsemän eri ryhmä/reittivaihtoehtoa.
  Ilmoittautumistilanne oli näkyvissä (ja edelleenkin) Hobbydeedissä. Ilmoittatuminen avautui 19.9. ja tiedotimme niin facebook-ryhmässä (julkinen - ei tarvitse kirjautumista) sekä täällä (kuten yltä näkyy viesteistäni) ilmoittautumisen aukeamisesta kuten myös ensimmäisen ryhmän lähestyvästä täyttymisestä kun paikkoja vielä oli kymmenkunta.

  Meillä oli tietty määrä (n. 30) ryhmien vetäjiä ja sen mukaan muodostettiin ryhmät/reitit ja niille osanottajamaksimimäärät. Myös ruokailun järjestämisen vuoksi melko tarkka osanottajamäärä oli tiedettävä keskiviikkona 10.10., jolloin ennakkoilmoittautuminen päättyi klo 23.59.

  Linkki tapahtuman ilmoittautumiseen Hobbydeedissä: Tour de Pori 2018

  Ilman ennakkoilmoittautumista ei pystytä arvioimaan miten eri ryhmät kiinnostavat. Kuvaavaa on, että suosituin tai ainakin ensimmäisenä loppuunmyyty (50 paikkaa) Poljetaa Poris ja Ulvilas -ryhmä täyttyi nopeasti - viime vuonna se ei kiinnostanut yhtä paljon silloin osanottajia oli muistaakseni 26 samalla reitillä. Meillä ei ollut reservissä ryhmävetäjiä, joilla olisi voitu lisätä paikkoja loppuunmyytyihin kahteen ryhmään. Seitsemästä ryhmästä kuitenkin viidessä oli tilaa vielä lauantaina paikanpäällä ilmoittautuneillekin.

  Tänä vuonna hienossa kesäisessä säässä ajettuun tapahtumaamme osallistui 187 ennakkoonilmoittautunutta ja 12 paikanpäällä ilmoittautunutta pyöräilijää sekä ryhmien vetäjät, joita oli ainakin 30 (voi olla pari enemmänkin), toimistohenkilökuntaa maauimalassa sekä raatoauto kuljettajineen. Raatoautolle olikin tänä vuonna muutama tehtävä.

  Kiitos kaikille osanottajille ja järjestelyihin osallistuneille talkoolaisille, jotka mahdollistivat hienon maastopyöräilytapahtuman. Tervetuloa 16. Tour de Poriin syksyllä 2019!
 7. #7
  Liittynyt
  04/2007
  Paikkakunta
  Lempäälä
  Viestit
  2.254
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jari Wiksten Katso viesti
  Kiitos kritiikistä mutta minulle ei ihan auennut mikä oli pielessä.

  Tänä vuonna hienossa kesäisessä säässä ajettuun tapahtumaamme osallistui 187 ennakkoonilmoittautunutta ja 12 paikanpäällä ilmoittautunutta pyöräilijää sekä ryhmien vetäjät, joita oli ainakin 30 (voi olla pari enemmänkin), toimistohenkilökuntaa maauimalassa sekä raatoauto kuljettajineen. Raatoautolle olikin tänä vuonna muutama tehtävä.
  Kun lukuja katselee niin kai tapahtuma on yhtälailla avoin kaikille tulevaisuudessa ? Ettei tarvitse noin tiskillä myydä eioota eikä edellisen kaltaisia juttuja kommentoida nettiin... ?

  Todella isot peukut kuitenkin kaikille järjestelyille ja järjestäjille - Taukopaikasta kyläkaupalla saisi varmaan enemmänkin irti sopimalla asiat hyvin.
  Vanha mutta lihava.

 8. #8
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Mikä olisi sinun ratkaisusi miten pitäisi ilmoittautuminen hoitaa?

  Kyllä kai kolme päivää ennen tapahtumaa jo tietää työvuoronsa ja muut menot. Mikä siinä ennakkoon ilmoittautumisessa on ongelmana?

  Kun on rajallinen määrä paikkoja (reitin osaavia vetäjiä ei ole rajattomasti) eikö ole oikeudenmukaista, että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä?

  Alkuvuosina olin ainoa, joka tunsi koko reitin, eikä puhelimissa ollut gpx-jälkiä ym. Silloin oli helppoa kun ajettiin yhtä reittiä ja yhtenä ryhmänä max 30 hengen porukassa, eikä ollut mitään ilmoittautumisia eikä maksuja. Se ei vaan toimi enää kun meitä oli reilusti yli kaksisataa.

  Nyt oli myös monta reitti- ja ryhmävaihtoehtoa, joista ensimmäinen täyttyi (vasta) reilu viikko ennen tapahtumaa ja toinen alkuviikosta muutama päivä ennen ilmoittautumisen päättymistä.

  Kun vertaa Tour de Tampereen ja Tour de Porin ennakkoilmoittautumisten ja jälki-ilmoittautumisten suhdetta niin ihmetyttää TdT:n ennakkoilmoittautuneiden vähäinen määrä.
  TdT 102 ennakkoilmoittautunutta (73 maksanutta 31.8.) ja jälki-ilmoittautuneita 80 (5€ lisähintaan) ja vastaavat luvut TdP 187 (verkkopankkimaksu heti) ja 12 (ei lisähintaa).

 9. #9
  Liittynyt
  04/2007
  Paikkakunta
  Lempäälä
  Viestit
  2.254
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jari Wiksten Katso viesti
  Mikä olisi sinun ratkaisusi miten pitäisi ilmoittautuminen hoitaa?

  Kyllä kai kolme päivää ennen tapahtumaa jo tietää työvuoronsa ja muut menot. Mikä siinä ennakkoon ilmoittautumisessa on ongelmana?

  Kun on rajallinen määrä paikkoja (reitin osaavia vetäjiä ei ole rajattomasti) eikö ole oikeudenmukaista, että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä?
  Yksittäisten vetäjien myyntipuheet toimivat siihen saakka kunnes alkaa olla tungosta porukasta parhaiten markkinoituun porukkaan. Samaa haastetta lienee monessa kasvavassa tapahtumassa ja siitä pääsee yli sillä, että useiden yksittäisten ryhmien vetäjien mainospuheiden sijaan mainostettaisiin ryhmätyyppejä, joilla olisi saman tyyppinen reitti esim taukopaikkojen ja ajosuuntien osalta. Nyt markkinoidaan joukkoa pieniä minitapahtumia yhteislähdöllä joissa jokainen vetäjä kehuu omaa reittiään ja ryhmien muodostumiseen ei voi vaikuttaa muuten kuin mainitsemallasi oikeudenmukaisella ennakkoilmoittautumisella. Ulkopaikkakuntalaisena on tosin vaikea päättää että haluaako ajaa Ulvilaan vaiko Yyteriin, joten päätös "Parhaasta" tapahtumasta tehdään sen perusteella mikä kuvauksista on parhaiten kirjoitettu. Parempi olisi vaan ajattaa porukkaa joku vuosi toisessa suunnassa ja sitten seuraavana vuonna toisessa niin valinta reitistä olisi ikään kuin tehty jo järjestäjien taholta. Olen kuullut samankaltaista puhetta Tampereen tapahtuman osalta, eli hiukan geneerisempään ryhmäjakoon ja ryhmien jonkinmoiseen yleistämiseen palaaminen voisi olla paikallaan. Tällöin osallistujien jakaminen ryhmiin paikanpäällä olisi myös jollain tavalla mahdollista.
  Mitä ennakkoon ilmoittautumiseen tulee niin ei kai siinä ole yhtään sen enempää ongelmaa kun facebookryhmän käyttämisessä verkostoitumiseen. Itseäni ei kiinnosta kumpikaan niin päädyn sitten arvostelemaan ulkopuolelta.
  Nythän ennakkoilmojen määrät oli saatu porkkanaa käyttäen todella korkeiksi, niin isompaa vaihdetta vaan silmään ensivuonna ja pullonkaulat pois.
  Vanha mutta lihava.

 10. #10
  Liittynyt
  02/2000
  Paikkakunta
  HKI
  Viestit
  1.356
  Missä ajokuvat?

 11. #11
  Liittynyt
  05/2012
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  2.134
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jari Wiksten Katso viesti
  Mikä olisi sinun ratkaisusi miten pitäisi ilmoittautuminen hoitaa?

  Kyllä kai kolme päivää ennen tapahtumaa jo tietää työvuoronsa ja muut menot. Mikä siinä ennakkoon ilmoittautumisessa on ongelmana?
  Itsekin olin kovasti menossa ensimmäistä kerta TdP tapahtumaan, mutta ilmoittautumissotkun takia en mennyt. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi pitänyt tietää sitovasti mihin ryhmään haluaa mennä, ensikertalaisena en osannut päättää niukan kuvauksen perusteella.

  Ennakkoilmoittautumisen loppuun asti ei ollut mitään tietoa, mitä tapahtuu sen jälkeen. Vasta viime päivinä on tullut tietoa paikan päällä ilmoittautumisesta, mutta en uskaltanut Poriin lähteä kun ei tiennyt, missä ryhmässä olisi enää paikkoja siinä vaiheessa, kun itse saapuu ilmoittautumistiskille.

  TdT tapahtumassakin on ennakkoilmoittautumisen yhteydessä ryhmän valinta, mutta se ei ole sitova, vaan lopullinen päätös tehdään vasta paikan päällä. Olen joskus vasta paikan päällä siirtynyt pienempään ryhmään. Eli TdT tapahtuman voi aina mennä paikan päälle ilmoittautumaan ja aina pääsee itselle sopivaan ryhmään, siinä on se iso ero.

 12. #12
  Liittynyt
  04/2003
  Paikkakunta
  Noormarkku
  Viestit
  2.531
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti znood Katso viesti
  Kun lukuja katselee niin kai tapahtuma on yhtälailla avoin kaikille tulevaisuudessa ? Ettei tarvitse noin tiskillä myydä eioota eikä edellisen kaltaisia juttuja kommentoida nettiin... ?

  Todella isot peukut kuitenkin kaikille järjestelyille ja järjestäjille - Taukopaikasta kyläkaupalla saisi varmaan enemmänkin irti sopimalla asiat hyvin.
  Me tiedetään, että 25 x on ryhmän maksimikoko. Sen jälkeen menee säädöksi.
  On ollut vaikea tietää, mikä ryhmä vetää kunakin vuonna. Nyt oli haitari 50/7, mitä edellisiltana katselin.
  Tietty on mahdollista tapahtuma-aamuna miettiä, onko se 7 sitten jotain muuta tai hankkia suosittuun vetäjiä ja tehdä niitä sitten useampi.
  Itsekin karsastan vahvasti näitä Hobby Feedejä ym. , mutta sellaiseksi on tämä mennyt. Enää ei kisoihinkaan pääse ilman niitä.
  Toisaalta ymmärrän järjestäjiä. S posteja ei tarvi enää selailla. Siitäkin oli aikoinaan arvostelua, kun vaihtui paperiset kirjeet niihin. 😀

 13. #13
  Liittynyt
  04/2003
  Paikkakunta
  Noormarkku
  Viestit
  2.531
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti ealex Katso viesti
  Itsekin olin kovasti menossa ensimmäistä kerta TdP tapahtumaan, mutta ilmoittautumissotkun takia en mennyt. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi pitänyt tietää sitovasti mihin ryhmään haluaa mennä, ensikertalaisena en osannut päättää niukan kuvauksen perusteella.

  Ennakkoilmoittautumisen loppuun asti ei ollut mitään tietoa, mitä tapahtuu sen jälkeen. Vasta viime päivinä on tullut tietoa paikan päällä ilmoittautumisesta, mutta en uskaltanut Poriin lähteä kun ei tiennyt, missä ryhmässä olisi enää paikkoja siinä vaiheessa, kun itse saapuu ilmoittautumistiskille.

  TdT tapahtumassakin on ennakkoilmoittautumisen yhteydessä ryhmän valinta, mutta se ei ole sitova, vaan lopullinen päätös tehdään vasta paikan päällä. Olen joskus vasta paikan päällä siirtynyt pienempään ryhmään. Eli TdT tapahtuman voi aina mennä paikan päälle ilmoittautumaan ja aina pääsee itselle sopivaan ryhmään, siinä on se iso ero.
  Pointti tuossa. Asiat ovat kuitenkin aina sovittavissa ja todennäköisesti mielekäs ryhmä löytyy aina.
  Käsittääkseni HobbyFeed ei kuittaa, mutta ns Lähtölista on tarkistettavissa ?

 14. #14
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Tänä vuonna emme julkistaneet vetäjien nimiä ennakkoon. Ajatuksena oli juuri se, että vetäjän nimi ei määrittäisi ryhmävalintaa vaan ryhmän reitti.

  Porin maastot ovat eri puolilla kaupunkia niin erityyppisiä, että emme voi järjestää tapahtumaa niin, että kaikki ajaisivat Yyterin suuntaan, koska siellä ei ole teknisiä polkuja juuri ollenkaan ja avokallioita ei ollenkaan. Toisaalta Pohjois-Poria (Toukari, Hyvelä, Harjunpää) moni pitää liian teknisenä mutta siellä ovat kaikki avokalliopolut.

  Maauimala tuntuu järkevältä paikalta tapahtumakeskuksena. Alkuvuosina lähtöpaikkana toimi Eteläranta keskustassa ja sen jälkeen siirryttiin Karhuhallin parkkipaikalle, 2013 kokeiltiin Noormarkun urheilukenttää ja sitten siirryttiin maauimalaan. Alkuvuodet mentiin ilman sosiaalitiloja ja ruokailua kuten varmasti muistatkin.

  Ensi vuoden Tour de Porin ajankohta ja tapahtuman lähtöpaikka ratkaistaan loppusyksyn aikana. Katsotaan keksimmekö jotain uutta, junioreille oma tapahtuma, joku extrapitkä matka tai vaikka mummiksille ja jopoille omat ryhmät tms. Itselläni on mielessä käynti Raumalla polkuja pitkin mutta se voisi olla kyllä erillinenkin tapahtuma.

 15. #15
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti TunkkiPuolikas Katso viesti
  Pointti tuossa. Asiat ovat kuitenkin aina sovittavissa ja todennäköisesti mielekäs ryhmä löytyy aina.
  Käsittääkseni HobbyFeed ei kuittaa, mutta ns Lähtölista on tarkistettavissa ?
  Hobbydeed-sivulla oli lyhyet kuvaukset reiteistä. Ilmoittautuneet osanottajat näkyivät realiajassa (osa ei halunnut nimeään julkaistavan netissä, joten muutamia tyhjiä rivejä listassa oli joissakin ryhmissä). Ryhmän valinnan jälkeen siirryttiin maksamaan ja ilmoittautumisesta tuli sähköpostikuittaus/maksukuitti.

  Mielellään ottaisi vaikka kaikki samaan ryhmään, jos reitin tuntevia vetäjiä olisi vain tarpeeksi. Ei tänä vuonnakaan vetäjistä ollut ylitarjontaa (n 30 yhteensä).
  Vetäjien polkutuntemus pitkälti määrää missä päin ja millaisia polkuja ajetaan.

 16. #16
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  1.177
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Lare Katso viesti
  Missä ajokuvat?
  Julkisesta facebook ryhmästä Tour de Pori 13.10.2018 löytyy

  https://m.facebook.com/groups/1627080054186070

 17. #17
  Liittynyt
  04/2003
  Paikkakunta
  Noormarkku
  Viestit
  2.531
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jari Wiksten Katso viesti
  Hobbydeed-sivulla oli lyhyet kuvaukset reiteistä. Ilmoittautuneet osanottajat näkyivät realiajassa (osa ei halunnut nimeään julkaistavan netissä, joten muutamia tyhjiä rivejä listassa oli joissakin ryhmissä). Ryhmän valinnan jälkeen siirryttiin maksamaan ja ilmoittautumisesta tuli sähköpostikuittaus/maksukuitti.

  Mielellään ottaisi vaikka kaikki samaan ryhmään, jos reitin tuntevia vetäjiä olisi vain tarpeeksi. Ei tänä vuonnakaan vetäjistä ollut ylitarjontaa (n 30 yhteensä).
  Vetäjien polkutuntemus pitkälti määrää missä päin ja millaisia polkuja ajetaan.
  👍 Pikkasen olen näistä ilmoittautumisista pihalla. Sihteeri hoitaa ne ( vaimo Tuula siis &#128517 Eli nyt sit tiedän tämänkin. 🤗
  Kuulin vaan tämmöistä, ettei olisi kuitannut.

Samanlaisia aiheita

 1. Tour de Pori 14.10.2017
  By Atze09 in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 13
  Viimeinen viesti: 15.10.2017, 06.35
 2. Tour de Pori 14.10.2017
  By Tomi_K in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 0
  Viimeinen viesti: 13.09.2017, 08.13
 3. Tour de Pori
  By Atze09 in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 39
  Viimeinen viesti: 21.10.2016, 17.24
 4. Tour de Pori, 10.10.2015 (MTB)
  By Jari Iisakkala in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 15
  Viimeinen viesti: 12.10.2015, 11.18
 5. Tour de Pori
  By Jari Iisakkala in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 22
  Viimeinen viesti: 31.10.2014, 09.41

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •