Näyttää tulokset 1 - 30 / 710

Aihe: Oulun maastokuvarastit

Threaded View

Edellinen viesti Edellinen viesti   Seuraava viesti Seuraava viesti
 1. #1
  Liittynyt
  03/2006
  Paikkakunta
  Oulu / Syöte
  Viestit
  1.712

  Oulun maastokuvarastit

  Oulun kuvarastit -topikin ollessa pyhitetty helpommin saavutettaviin paikkoihin, tuli mieleen availla tällainenkin aihe. Koitetaan tässä sitten pysyä asfaltin ulkopuolella

  Ja säännöt taas lyhyesti toisaalta adaptoituina:
  - Ensimmäinen ottaa jostain suhteellisen helposti tunnistettavasta kohteesta kuvan, jossa myös pyörä näkyy, ja laittaa tänne foorumille.
  - Seuraava innokas käy samassa paikassa ja todistaa paikallakäynnin ottamalla oman kuvan (samasta paikasta) jossa pyörä taas näkyy. Kuva laitetaan foorumille jos ei kukaan muu ehdi ensin. Kuvan yhteyteen laitetaan karttalinkki.
  - Sen jälkeen on oikeutettu laittamaan uuden kuvan seuraavasta paikasta, mahdollisimman nopealla aikataululla. Mieluiten tunnin-parin sisään, riippuen toki etäisyydestä, mutta mitä nopeammin, sen parempi. Ja kuvatarina jatkuu...
  - Aluerajauksena 30km linnuntietä Rotuaarin pallolta. Rastien tulee sijaita maastopyörille ominaisissa ympäristöissä, mutta siten että paikka on kuitenkin mahdollista tunnistaa.
  - Kalustorajauksena ihmisvoimin kulkeva polkupyörä. Eli rasteja saa hakea ja viedä vaikka maantiepyörällä jos siltä tuntuu, kunhan yo. kohta täyttyy.
  - Kuvien täytyy olla tuoreita. Ei siis vanhoja kuvia arkistosta. Jos rasti ei liikahda 48 tunnin kuluessa uuden kuvan (tai uuden vinkin) julkaisusta, tulee rastin laittajan tarjota vinkkiä joko sanallisesti tai kuvallisesti.
  - Se joka ensimmäisenä laittaa kuvan esille tähän threadiin, saa jatkaa. Eli ei mitään "Löysin tän jo, kuva tulee huomenna" ilmoituksia.

  Aloitetaanpa vaikka tällä:
  px muokkasi tätä : 24.11.2013 at 11.38
  px @ ircnet / syotemtb.fi / pappiskapartio.blogspot.fi / facebook.com/pappiskapartio / ptahkola@instagram / krossikommuuni.blogspot.com

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •