Sivu 139 / 146 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 3989129137138139140141 ... ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 4.141 - 4.170 / 4351

Aihe: Pahoja Tubeless ongelmia!

 1. #4141
  Liittynyt
  02/2013
  Paikkakunta
  Jyväskylä
  Viestit
  673
  Ehkä liioittelin,1cm

  ja puolivuosittain,korkeintaan..

 2. #4142
  Liittynyt
  02/2013
  Paikkakunta
  Jyväskylä
  Viestit
  673
  ...2cm viilto joka vuosi....
  Toihan ei siis tule pysymään (millään) litkulla kiinni.
  Ehkäpä liioittelin n 1cm,hyvin mahdollista,kyllä.

  2cm viilto joka vuosi


  Aika karua että joka vuosi, tulisi edes vain joka toinen vuosi
  Ehkäpä liioittelin,noin puolivuosittain,korkeintaan.

 3. #4143
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti JackOja Katso viesti
  Katoitko tästä topicista?

  Erinomainen litku. Toimii niinkuin pitää (pakkasellakin) ja parasta on se, että lähtee ihan vain huuhtelemalla kokonaan pois.
  Omien kokemusten mukaan riippuu aika lailla renkaasta. Vesiliukoinen TaikaMaito ei taida muodostaa kalvoa renkaan sisäpintaan eli jos renkaan kyljet on huokoiset ja/tai paineet kovat niin eihän se vain toimi. Tai siis toimii mutta renkaita saa pumppailla turhan usein. Itellä läskissä (Bud+Jumbo Jim) aivan 5/5, työmatkapyörässä (WTB Resolute 42) 3/5, maantierenkaiden kanssa 1/5 en tod. aio enää käyttää koska ei hotsita pumpata renkaita joka kerta kun lähtee ajelemaan.
  Kenellä on valta ostaa ja myydä?

  Julkinen hylkylista:
  1. Nassetäti

 4. #4144
  Liittynyt
  01/2006
  Paikkakunta
  Laru, HKI
  Viestit
  19.865
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Kugelschreiber Katso viesti
  ...Vesiliukoinen TaikaMaito ei taida muodostaa kalvoa renkaan sisäpintaan...
  Muodostaako joku litku kalvon renkaan sisäpintaan? Itse olen onnistunut sellaisia onneksi välttelemään.

  ..eli jos renkaan kyljet on huokoiset ja/tai paineet kovat niin eihän se vain toimi.
  No itsellä ei koskaan paineet ylitä 3 baaria missään fillarissa joten tuohon en osaa ottaa kantaa. Huokoisia on kyllä ollut (fakin ISP).

  ei hotsita pumpata renkaita joka kerta kun lähtee ajelemaan.
  Mä taas tarkistan aina paineet ennen lenkille lähtöä. Sisurillisesta työmatkaroskapyörästä ehkä vain kerran parissa viikossa.

  Niin ja lisään vielä sellaisen seikan, etten minä mikään Magic Milkin fanipoika tai mannekiini ole. Sellainen puteli sattui joskus olemaan ainut vaihtoehto yhdessä lähikaupoista ja kokeeksi ostin. Ensivaikutelma oli pettymys, mutta lopulta totesin varsin toimivaksi. Etenkin hyvä puhdistuvuus ilahdutti.

  Stan's on mun vakiokama, mutta voin ostaa toistekin Taikamaitoa jos kohdalle sattuu.


 5. #4145
  Liittynyt
  05/2016
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  1.148
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti JackOja Katso viesti
  Muodostaako joku litku kalvon renkaan sisäpintaan?
  Kahvilatte nyt ainakin omat renkaat kalvottanut. Stania myös tällä hetkellä käytössä. Ei kalvo-ongelmaa, kun nastat otin pois.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 6. #4146
  Ostin varmaan viimeisimpiä JJ 4.8 Liteskinejä. Uskalsin nyt poistaa dillingerin mulefütista ja asentaa tuo JJ. Tämä oli ensimmäinen kerta minulle kun mikään rengas on noussut kompuralla ilman sisuria. Vedin rengasmuovilla kierroksen verran toista reunaa lähemmäs vanteen reunaa, ja sangon päällä annoin ilman sielua ilmaa kompurasta. Narun kiristin renkaan ympäri, ja poks ja poks. Pistin vain 0,6 dl stania, ja näyttää olevan tiivis kerralla. Tämä Liteskin ei taida olla edes TLE. Hassua.

 7. #4147
  Liittynyt
  11/2005
  Paikkakunta
  00270 Strawberry Fields
  Viestit
  1.000
  En enää suostu virittämään sisureita tai muitakaan kakkoskikkoja. Jos ei nouse suosiolla tornipumpulla niin saa jäädä. Lezynen overdriveä en olekaan kerinnyt vielä kokeilla. Ja seuraava puteli on Stania, kahvilateksia kului tolkuttomasti.

  Aika vähän täällä on mainittu semmoinen seikka, että oleellista on ensin levittää töhnää ympäri vannetta..

 8. #4148
  ^Tämä saattaa olla se syy miksi tuo JJ nousi noin helposti. En pyyhkinyt vanteelta vanhoja staneja pois.

 9. #4149
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.186
  Sitten on vain olemassa renkahia/rengasmerkkejä (Schwalbe), joiden mitoitukset vastaavat vanteita toisia (45NRTH ja WTB) paremmin. Ja kun useammin eivät tunnu vastaavan, niin sitten pitää ottaa niitä kikkakolmosia käyttöön.

  Viikonloppuna tarkoitus pistää Clownshoelle JJ EVO pacestar Snakeskin (cowboys) ja Surly Bud olettaen, että menevät kerrasta. Jos ei, niin palailen palstalle...

 10. #4150
  Varauduin itsekin kaikenmaailman liinoilla ja köysillä omaan ensimmäiseen tubeless-sessioon. Osapuolina oli siis jj 4.8 snakeskininä ja mulefutin tubeless-vanne. Sitä en tiedä oliko fattystripperistä kuinka suuri apu, mutta molemmat napsahti kerrasta kompuralla ja todella nopeasti, todella vähän tuli ilmaa karkuun, vaikken rengastuksia sen enemmän edes asetellut paikalleen ennen ilman pamautusta. Lientä laitoin reilu 1,5 desiä per rengastin

  Innolla odotan loppusyksyä, kun nuo talvigumekset eli bud/lou tarvitsee napsauttaa paikalleen, nouseeko yhtä helposti

 11. #4151
  Liittynyt
  05/2006
  Paikkakunta
  N=6695060.441, E=394280.279
  Viestit
  3.532
  Edelliset 29+ chubacabrat nousseet suht iisisti vanteille mutta nyt piti jo viritellä snadi kuormaliina gummin ympäri ennenkuin nousi vanteelle. Bärkkeles meinas jo teettää hommia kehveli.
  -Usot sie jot myö uitiin?

 12. #4152
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.186
  Minulla taas nuo 29+ Chubat sarjassa maailman helpoin tubelesointi. Ostin Stachen käytettynä, jossa ko. gummit sisurein varustettuna Sun Ringleillä edellisellä omistajallaan.

  Tällaiset sisäänajetut tuntuvat yleensä onnistuvan (ovat löytäneet sijansa) kun taas uudet renkaat saattavat teettää töitä.


  Sent from my iPad using Tapatalk

 13. #4153
  Liittynyt
  07/2011
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  227

  Pahoja Tubeless ongelmia!

  Tein tänään elämäni ihan ekan ”tubelesoinnin”. DT Swiss HX 1501-kiekot ja Maxxis Minion DHF2-renkaat. Kiekot 29” 30mm ja 27.5” 35mm. Kiekot sekä renkaat ns. pakasta vedettyjä. Päätin nostaa renkaat vanteille ilman litkuja jotta vältyn sotkulta; saippuavettä renkaan reunoihin ja napsauttimella renkaat vanteelle. Tämän jälkeen venttiilin sielu paikalleen ja annoin paineiden olla 1-2h. Renkaat tyhjenivät mutta jäivät ”vanteelle”. Sitten presta-venttiilin sielu pois ja Stanin litku (60ml) ventiillin kautta renkaaseen ja paketin kääntelyä jotta litku leviää kaikkialle. Sitten maksimipaineet jalkapumpulla ja muutama tunti odottelua, ei vuotoja. Kiekot fillariin ja 30Km testillenkille, ei ongelmia.

  Olin varautunut sotkuun, v***kseen ja epäonnistumiseen mutta toisin kävi

  Edit: Kirjoitusvirheiden korjausta
  cyclomiha muokkasi tätä : 07.04.2019 at 11.49

 14. #4154
  Liittynyt
  05/2016
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  1.148

  Pahoja Tubeless ongelmia!

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti cyclomiha Katso viesti
  ...core...
  Puhutaan sielusta, ollaan Suomessa. Ei pahalla, iski vaan korvaan.
  Ja 29” 30”...

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 15. #4155
  Liittynyt
  02/2015
  Paikkakunta
  Uusimaa
  Viestit
  12
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Isä nitro Katso viesti
  Viikonloppuna tarkoitus pistää Clownshoelle JJ EVO pacestar Snakeskin (cowboys) ja Surly Bud olettaen, että menevät kerrasta. Jos ei, niin palailen palstalle...

  Viime syystalvena ClownShoet gorillalla teipattuna ja BudLou-kombolla... alkoi tulla tubelessointiin työn leima varsinkin Loun kanssa. Molemmat kumit oli pari vuotta ajetut eli pientä väsymistä oli havaittavissa. Ei kompuraa vaan ilmat sisään napsauttimella... molemmat sisurilla vanteelle ensin ja sitten remmit ympäri ja saippuavedet + kaikki muut temput ennenkuin suostui pysymään ylhäällä. Ajaessa huomasi että paineet oli pidettävä jossain 0,7-0,8 barissa tai fuskasi vanteen ja kumin välistä ilmat ja litkut pihalle.

  Kevättalven jäätikkökeleille vaihdoin kumeiksi nastalliset Dille5:set samoihin teipattuihin ClownShoehin ja sama juttu, sisurilla + remmillä nosto, ei muuten napsauttimella saanut millään vanteelle, mutta meni vähän helpommin kuin BudLou. Ensimmäisellä lenkillä fuskasi hiukan mutta kun se asettui niin sen jälkeen ei ongelmia.

  Reilu vk sitten nastat pois ja 4.8" JJ EVO Pacestar Snakeskinit ja Fattystripperit pellenkenkiin... olipa helppoa, huolellisesti kun asetteli kumit valmiusasentoon ja hihnan renkaan ympäri + saippuavettä niin napsauttimella kerrasta paikoilleen (tai parilla napsauttimen paineisiin pumppauksella kun napsauttimen tilavuus ei niin hirvittävä ole versus kumien tilavuus ) ja näytti että ilmat pysyy litkujakin eikä mitään oireita ajossakaan... ja näin minusta tuli kerrasta Fattystripper-uskovainen 😂

 16. #4156
  Henkilökohtaisesti tuntuu siltä että fattystripper ja Mulefüt on saman uskonnon eri haaroja vain.

 17. #4157
  Liittynyt
  01/2006
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  5.011
  Ookko koittanu 10 senttistä kutistekalvoa, toimii helpommin ja paremmin kun narut ja liinat

 18. #4158
  Liittynyt
  09/2006
  Paikkakunta
  itähelsinki
  Viestit
  4.254
  Onhan noissa vanteissakin eroja. Mcarbonille nousi 4" Minionit suoraan kompuralla. DT Swissin 710-kehille 4" JJ:t piti nostaa ensin sisurilla, muuten ei mennyt millään.

 19. #4159
  Ostin 29" kiekkosetin läskipyörääni. Tryp35 eli i35 vanteet ja novatecin navat. Saapuivat tänään, niin eikös niissä ole kaksoinseinämäinen vanne ja aivan teippaamaton tai mitään, tilasin kuitenkin TL vanteet. No, motonetistä 25 mm gorillaa ja vedin sitä kierroksen. Joudun nyt taas pettämään aiheen subjektia, sillä kompuralla piti vähän heilutella rengasta pari sekuntia venttiilin kohdalla niin kuului naps ja naps. Takarengas pitää paineen jo 0,6 dl stanilla ihan jees, eturenkaaseen pitää ehkä kaataa toinen mokoma. Pitää käydä stan-kaupassa ensin ostamassa lisää stania. Vaikka Nobby Nic Addix 29x.26 on TLE, niin niissä on havaittavissa pari pientä valkoista täplää kyljissä. Toivotaan että tiivistyvät tässä testilenkin jälkeen. Jumbo Jimit mulefütilla ovat olleet tosi tiiviitä sen jälkeen kun kaadoin toisen pikkustanin eli 2 oz eli 0.6 desiä lisää eli kokonaisuudessa 1.2 desiä/rengas. Aloitan yleensä yhdellä pikkustanilla, ja monessa läskirenkaassa tuo riittääkin.

 20. #4160
  Liittynyt
  10/2006
  Paikkakunta
  Töyrynummi
  Viestit
  3.916
  Tämä nyt vaan nassahtaa niin hyvin ketjun otsikon kanssa:
  http://www.cyclingnews.com/news/kris...paris-roubaix/

  Pahoittelen, mutta en voinut vastustaa näin hyvää trollauksen mahdollisuutta. Kerään lakkini ja poistun.
  10k-kerhon jäsen

 21. #4161
  Liittynyt
  01/2016
  Viestit
  1.615
  Maantiellä nää jutut vaan on valovuoden jäljessä.

 22. #4162
  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  287
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti fiber Katso viesti
  Tämä nyt vaan nassahtaa niin hyvin ketjun otsikon kanssa:
  http://www.cyclingnews.com/news/kris...paris-roubaix/

  Pahoittelen, mutta en voinut vastustaa näin hyvää trollauksen mahdollisuutta. Kerään lakkini ja poistun.
  Suurin kysymys tässä on omasta mielestä se, että minkä ihmeen takia kukaan ajaisi tuommoista mukulakivihelvettiä Vittoria Corsa Graphene 2.0 25mm renkailla oli ne sitten tubelessit tai ei? Jotenkin oikeasti tuntuu käsittämättömältä, että on edes yrittänyt pärjätä noilla. Taitaa nyt saada maantietubeless melko turhaan negatiivista kaikua

 23. #4163
  Liittynyt
  05/2014
  Viestit
  69
  Hirvisäkillä tiivistetty läskin rengas ottaa hyvin paineet sisäänsä, mutta vuotaa jostain kuitenkin sen verran, että paineet ehtivät karata yön aikana pois. Renkaana JJ ja renkaan sisällä pitäisi olla reilu 1dl Stan's litkua. Onko realistista olettaa, että tuo voisi tuosta vielä tiivistyä jos litkua lorauttaisi vähän lisää, vai olisiko parasta vain aloittaa suosiolla alusta, uudella hirvisäkillä?

 24. #4164
  Liittynyt
  10/2011
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  495
  Joko kävit ajamassa? Lopullinen tiivistyminen omissa läskitubeleksissa ottaa aikaa ja vaatii muutaman ajolenkin.

 25. #4165
  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  412
  Mullakin plussarenkaat vuoti uutuuttaan, kun oli ajamatta ja eka 40km lenkin jälkeen pysyy ilmat. Mut sanoohan se maalaisjärkikin, että vasta ajaessahan se rengas asettuu niin hyvin kehälle kuin nyt ylipäätänsä voi. Sit jos ei vieläkään pidä lisä litkun jälkeenkään niin sit uusiks.
  Haibike Sduro AllMtn 6.0

 26. #4166
  Liittynyt
  09/2008
  Paikkakunta
  Siuntio
  Viestit
  238
  Vaimo hankki ylivuotisen e-Mondrakerin ja ryhdyin siinä pyörää kasatessa ja tubeless-konversiota tehdessä pohtimaan


  Onneksi oli hyllyssä vielä höyrysulkuteippiä.

 27. #4167
  Liittynyt
  10/2011
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  495
  Jälleen uusi vikatila asennuksessa: hirvisäkistä huolimatta litku kuohui DT:n läskivanteen kevennysreiästä venttiiliä vastakkaiselta puolelta vannetta. Eihän liemellä pitäisi olla sinne mitään reittiä, eli säkissä on oltava reikä? Liekö ollut valmiiksi vai syntynyt asentaessa, en alkanut etsimään. Varttia myöhemmin oli uusi tiivis säkkisuikale paikallaan.

  Kartioventtiilirungot ovat prikoista huolimatta hankalat tiivistymään litteän vanneprofiilin kanssa. Mistä venttiili jossa tiivistyspinta on tasomainen ja kierrettä loppun asti?

 28. #4168
  Liittynyt
  07/2012
  Viestit
  267
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Gargamel Katso viesti
  Kartioventtiilirungot ovat prikoista huolimatta hankalat tiivistymään litteän vanneprofiilin kanssa. Mistä venttiili jossa tiivistyspinta on tasomainen ja kierrettä loppun asti?
  Sisärenkaasta saa leikattua tuollaisia. Ulkopuolelle sopiva aluslevy väliin jos ei kierre riitä. Myös sisärenkaasta leikattu pala sen kartiomallisen venttiilin ja vannekehän väliin auttaa tiivistymisessä.
  Lahden kuvarastit kartalla http://goo.gl/maps/01MlQ (Päivitetään kun jaksaa ja muistaa )

 29. #4169
  Olikohan tuo ny wtb venttilivarsi, jossa oli tasainen tiivistyspinta. Siinä oli o-rengas mukana, en osaa sanoa missä kohdin sitä kuuluis käyttää
  Ei ollu wtb. Eikä noissa kyllä ollu kierrettäkään loppuun asti.
  KotooTöihin muokkasi tätä : 18.04.2019 at 11.32 Syy: Lisäys

 30. #4170
  Liittynyt
  05/2016
  Paikkakunta
  Ylöjärvi
  Viestit
  1.003
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Gargamel Katso viesti
  Kartioventtiilirungot ovat prikoista huolimatta hankalat tiivistymään litteän vanneprofiilin kanssa. Mistä venttiili jossa tiivistyspinta on tasomainen ja kierrettä loppun asti?
  Tarkoitatko tällaista? https://www.bike24.com/p235001.html?...tubeless+valve

  Itsellä oli kans aluksi ongelmia kun käytin Mavicin kiekoissa Stanin venttiilejä. Vaihdoin Mavicin venttiilit niin loppui vuotaminen venttiilin juuresta.

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •