slystar
29.04.2023, 19.37
Heippa! Olen ensimmäistä sähköpyörää hankkimassa, enimmäkseen työmatka- ja yleispyöräilyyn (en ole varsinainen harrastaja).
Olen jo merkin ja mallin valinnut, mutta nyt pitäisi valita seuraavien speksien välillä
1. 250W Bosch Performance Line moottori, 625Wh PowerTube, Smart System
2. 250W Bosch Performance Line CX moottori, 625Wh PowerTube, ei smart systemiä
3. 250W Bosch Performance Line CX moottori, 500 Wh PowerTube, ei smart systemiä, full suspension
Ensimmäinen olisi halvin, toiset kaksi noin 150 € enemmän. Muut palaset on pitkälti samat.
Osaisiko joku kokeneempi kertoa, mitä ominaisuuksia noista kannattaisi painottaa arkipyöräilyssä?
Tehokkaampi moottori, smart system, vai full suspension (tosin pienemmällä akulla)?
Liikaa liikkuvia osia ensikertalaiselle...
Olen jo merkin ja mallin valinnut, mutta nyt pitäisi valita seuraavien speksien välillä
1. 250W Bosch Performance Line moottori, 625Wh PowerTube, Smart System
2. 250W Bosch Performance Line CX moottori, 625Wh PowerTube, ei smart systemiä
3. 250W Bosch Performance Line CX moottori, 500 Wh PowerTube, ei smart systemiä, full suspension
Ensimmäinen olisi halvin, toiset kaksi noin 150 € enemmän. Muut palaset on pitkälti samat.
Osaisiko joku kokeneempi kertoa, mitä ominaisuuksia noista kannattaisi painottaa arkipyöräilyssä?
Tehokkaampi moottori, smart system, vai full suspension (tosin pienemmällä akulla)?
Liikaa liikkuvia osia ensikertalaiselle...