PDA

Näytä tavallinen näkymä : Miljoona minuuttia, kauanko poljetaan?



Sivut : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

PatilZ
17.10.2010, 11.05
225712 + 50 + 68 + 125 = 225955 (pe, la ja su)

pe:

15 min lämmittely (5min +95 kad, 10min "ruopaisten)
30 min 80% FTP:stä 95 kad
5 min jäähdyttely

la:

15 min lämmittely
4x(5min 100% FTP:stä 80 kad + 3 min 85 % 105-110 kad + 5 min 70% 95 kad)
jäähdyttely

su:

15 min lämmittely
105 min 70 % FTP:stä sisältäen 8x10sek kevyitä sprinttejä +150%
jäähdyttely

VesaP
18.10.2010, 08.22
225955 + 120 (la) + 160 (su) = 226235

PatilZ
18.10.2010, 20.04
226235 + 80 = 226315

Spinning.

mk
19.10.2010, 18.52
226315 + 90 (aiotun 30min.lämmittelyn asemesta hiukan pitempi trainerilenkki,kun kivalta tuntui)= 226405

Talisker
19.10.2010, 19.37
226405+ 60 = 226465 (intervalli KanuunaSpiningissä)

pööräilijä
19.10.2010, 20.11
226465 + 60 = 226525 samainen intervalli KanuunaSpiningissä Taliskerin johdolla.

PatilZ
19.10.2010, 21.44
226525 + 73 = 226598

palautellen

PatilZ
20.10.2010, 18.52
226598 + 100 = 226698

15 min lämmittely
45 min 75-85 % FTP:stä kad +90
10 min <60% kad +100
2x10min 100% pal 5 min
jäähdyttely

Talisker
20.10.2010, 19.54
226698 + 60 = 226758 (intervallin veto Sykkeellä)

VesaP
21.10.2010, 09.13
226758 + 120 = 226878

http://i7.aijaa.com/b/00319/6914520.jpg

Polla
21.10.2010, 13.42
226878 + 40 = 226918

Opettelua rullilla, kyljelleenkin päädyin pyörä kiinni jaloissa :D sykettä pitää korkealla jännitys...

PatilZ
21.10.2010, 19.18
226918 + 56 = 226974

16 min lämmittely
4x3min (1min 100 % FTP:stä + 1min 120% + 1min 150%) kadenssi 70/ pal 1min
3min pal
4x3min (2 min 120 % kad 70 + 1min putkelta 130 % kad 60)
jäähdyttely

VesaP: 4x20min ja ilmeisesti teho joka vedossa edellistä hieman kovempi? Viimeinen on ilmeisesti jo pistänyt yrittämään?

Talisker
21.10.2010, 20.47
226974 + 50 + 60 = 227084 (kevyt 50 sp + kova 60 KanuunaSpinning)

J T K
21.10.2010, 21.28
227084 + 70 = 227154 (äijäspinning, 20 lämpöä ja 60 löylyä)

VesaP
22.10.2010, 08.28
VesaP: 4x20min ja ilmeisesti teho joka vedossa edellistä hieman kovempi? Viimeinen on ilmeisesti jo pistänyt yrittämään?

Jeps. Jokainen 20 minuuttia kovemmilla wateilla mitä edellinen. Mun nykyisellä kunnolla eka 10 minuutin lämmittelykin tuntuu jo yrittämiseltä. :o

Eilenkin piti ajaa mut tuli 0 minuuttia tehokasta ajoaikaa. Tosin ainakin 5 minuuttia meni Pringles tuubin syönnissä sohvalla joten jos se treeniksi lasketaan... :rolleyes:

Edit: Ja Polla, se tekee vain gutaa maata kyljellään rullien vierellä. Muistan "juniorina" kun olin vielä nuori ja komee maanneeni pyörän kanssa yksiön keittokomeron tiskipöydällä. Sain myös rispektiä kun kehuin kesäduunissa polkeneeni keittokomerossa parin tunnin ajan tiukasti. Väittivät minua todella härskiksi mieheksi jostain syystä kunnes tarkensin siis että POLKUPYÖRÄÄ arvon watson, polkupyörää.


227084 + 70 = 227154 (äijäspinning, 20 lämpöä ja 60 löylyä)

Pitäskö se sit olla +80 eikä +70 vai mitenkä häh? :)

J T K
22.10.2010, 09.20
Pitäskö se sit olla +80 eikä +70 vai mitenkä häh? :)

No katohan, pitäis :)

Eli
+ 80 = 227164 (äijäspinning, 20 lämpöä ja 60 löylyä)

J T K
22.10.2010, 09.58
Polla: eräs nuori juniori (en minä) ajeli rullalla kovaa reeniä olkkarissa, johon oli erotettu pieni treenitila kirjahyllyllä. Isänsä katteli telkkaria hyllyn toisella puolella. Jossain vaiheessa treeniä kaveri tipahti rullilta kun vauhtia oli about 70km/h, päin kirjahyllyä joka tietysti kaatui sinne isäukon varpaiden eteen :) Karmea ryske ja rytinä ja savun hälvettyä oli todettu että kuskille ei käynyt kuinkaan ja pyöräkin pysyi suht ehjänä. Tosin osa hyllyn kamoista meni säpäleiksi, mutta muutoin tapauksesta oli selvitty säikähdyksellä :)

PatilZ
22.10.2010, 21.15
227164 + 72 = 227236

Polla
23.10.2010, 13.29
Edit: Ja Polla, se tekee vain gutaa maata kyljellään rullien vierellä. Muistan "juniorina" kun olin vielä nuori ja komee maanneeni pyörän kanssa yksiön keittokomeron tiskipöydällä. Sain myös rispektiä kun kehuin kesäduunissa polkeneeni keittokomerossa parin tunnin ajan tiukasti. Väittivät minua todella härskiksi mieheksi jostain syystä kunnes tarkensin siis että POLKUPYÖRÄÄ arvon watson, polkupyörää!

*nauraa* oot sä kyl äijä :cool:

Nii, mikäs mulla siinä oli makoillessa lattialla pyörä jalkojen välissä :D Gutaa tekee juuuu

... ja eilen en jaksanut tasapainoilla joten traineri ajot:

227236 + 70 = 227306

PatilZ
23.10.2010, 21.36
227306 + 72 = 227378

15 min lämmittely
2x20 min 100% FTP:stä / pal 10 min
jäähdyttely

siis aivan perussettiä, joka oli .... aivan helvatun vaikeata sekä fyysisesti että henkisesti. Pitäisi varmaan aloittaa harjoittelukausi prosentuaalisesti kevyemmillä tehoilla, mutta kokeilin nyt kuitenkin. Vaikeata on.

VesaP
23.10.2010, 22.10
Äskeinen ilta"lenkki":

227378 + 240 = 227618

http://i5.aijaa.com/b/00561/6936878.jpg

mk
24.10.2010, 10.49
227618 + 30 (kevyttä pyörittelyä vormulaa seuratessa)= 227648

pirtti
24.10.2010, 15.57
227648 + 120 = 227768

(hölmöyksissäni pyörittelin trainerilla vaikka ulkonakin olisi ollut melko järkevä sää)

PatilZ
24.10.2010, 17.16
227768 + 92 = 227860

lämmittely 15 min
60 min teholla 75-85 % FTP:stä kadenssi 95
3x2min/ pal. 3min (teho vedoissa 120-140%)
jäähdyttely

PatilZ
25.10.2010, 19.14
227860 + 70 = 227930

Spinning

VesaP
26.10.2010, 08.01
Eilen illalla:

227930 + 180 = 228110

http://i10.aijaa.com/b/00903/6942059.jpg

Polla
26.10.2010, 19.52
Äsken traineri ja rulla kombo

228110 + 70 = 228180

Pitää varmaan alkaa joka ilta ajeleen kun edes leffan voimin ei mielenkiintoa oo kahden tunnin sessioihin.

Talisker
26.10.2010, 21.25
228180 + 60 = 228240 (Kanuunaspinningissä pitkä mäki. Huh huh!)

VesaP
27.10.2010, 08.32
228240 + 60 = 228300

http://i8.aijaa.com/b/00232/6947258.jpg

anttipietila
27.10.2010, 08.45
228300 + 45 (2*20 @ ftp) = 228 345

VesaP
28.10.2010, 08.15
228345 + 180 = 228525

http://i9.aijaa.com/b/00021/6952429.jpg

Polla
28.10.2010, 13.31
aamuveryttely heräämiset

228525 + 30 = 228555

Cycledrophis
28.10.2010, 20.02
228555+63=228618 Raju Mäkitreeni / Kanuunaspinning

HiMa
28.10.2010, 20.16
Polkupyöräergo tänään, 43 min kaikkine alku- ja loppuverryttelyineen.

228618+43=228661

Talisker
28.10.2010, 20.41
228661+ 60 = 228721 (täysi sali, 34 kanuunaa spinningissä :) )

E.T.
28.10.2010, 21.37
228721+30=228751 (lämmittely salilla)

Polla
28.10.2010, 21.58
ilta polkasut

228751 + 60 = 228811

Polla
29.10.2010, 08.56
Aamupolkasut ilman aamupalaa.

228811 + 30 = 228841

J T K
29.10.2010, 20.04
228841 + 60 = 228901 (rullareeni)

PatilZ
30.10.2010, 11.24
228901+ 60 + 63 + 66 = 229090 (ke, to, pe)

ke:

10 min lämmittely
45 min 75% FTP:stä kad +95
5 min jäähdyttely

to:

lämmittely
2x20 min (86-95 %, kad +90)/ 5min pal
jäähdyttely

pe:

lämmittely
4x4min /pal 2min (kad 65-70, 93-96% teho, putkelta)
4x4min /pal 2min (kad 65-70, 100-105% teho, satulasta)
jäähdyttely

mk
30.10.2010, 15.48
Säätilasta johtuen sisätreeniä trainerilla. Vaikka maisema ei vaihdu niin aika helposti meni 1,5h musavideoita katsellen. Eikä tartte "pyöräpyykille" :)

229090 + 90 = 229180

PatilZ
30.10.2010, 18.57
229180 + 100 = 229280

pk-lenkki

VesaP
31.10.2010, 10.28
Eilisiltainen:

229280 + 250 = 229530

http://i10.aijaa.com/b/00322/6967422.jpg

VesaP
31.10.2010, 16.28
Äskeinen räpellys. Paska treeni, kirjaimellisesti. Maha sekaisin ja enempään ei kroppa pystynyt nyt tänään. :mad:

229530 + 80 = 229610

No, 12.5 tuntia ergolla tälle viikolle. Ihan jees.:)

http://i6.aijaa.com/b/00540/6969903.jpg

PatilZ
31.10.2010, 19.01
No, 12.5 tuntia ergolla tälle viikolle. Ihan jees.:)


Peace and respect!

Tavallisen kuolevaisen pk/vk1 lenkki kalpenee näiden toisten paskatreenien rinnalla. Mutta kukin kuntonsa mukaan eli

229610 + 75 = 229685

PatilZ
01.11.2010, 20.23
229685 + 72 =229757

Spinning, rauhallisesti lämpöä ja sitten intervallia. 55 minuuttia keskisykkeellä 174 (89 % maksimista), eli lyhyet oli palautukset. Ehkä aavistuksen liian kovaa tähän aikaan harjoituskaudesta? Jäähdyttely päälle ja nyt olo on kuin kuivatulla rusinalla. :p

Polla
01.11.2010, 21.37
kuhan nyt pyörittelin

229757 + 60 = 229817

Jousi
01.11.2010, 22.54
Eilinen ja tämänpäiväinen

229817 + 45 + 60 = 229922

Talisker
02.11.2010, 20.36
229922 + 60 = 229982 (Intervalli KanuunaSpinningissä. Meitä oli 31 kuskia.)

PatilZ
02.11.2010, 21.23
229982+ 60 = 230042

palauttavaa

VesaP
04.11.2010, 07.23
230042 + 180 = 230222

http://i5.aijaa.com/b/00471/6989152.jpg

Hikinen peesaaja
04.11.2010, 21.23
230222 + 60 (eilen) + 120 (tänään) = 230402

Talisker
04.11.2010, 21.43
230402+ 110 = 230512 (Sp50 + KanuunaSpinning intervallina.)

J T K
04.11.2010, 22.36
230512 + 80 = 230592 (äijäspinning, 20 lämpöä ja 60 löylyä). Mistä ne Pyreneet oli sinne salille ilmestyneet :seko:

VesaP
05.11.2010, 07.26
230592 + 80 = 230672

http://i5.aijaa.com/b/00571/6993972.jpg

Polla
05.11.2010, 13.56
230672 + 20 = 230692

Aamulla pyörittelin ja availin tukkoisia jalkoja. Oi että tuntui mukavalta :)

PatilZ
07.11.2010, 19.47
230692 + 30 + 57 + 48 + 60 = 230887

ke, to, pe ja la

VesaP
08.11.2010, 09.29
230887 + 130 = 231017

http://i6.aijaa.com/b/00759/7010997.jpg

Hassuja nämä ergoilut. Ei ole alamäkiä ollenkaan joten täytyy vääntää jokaikinen sekunti. Nytkin vain tasaista lievällä vastatuulella kokoajan. Syke ei montaa biittiä heitä puoleen tai toiseen treenin aikana jos watit pitää samana. :)

Hikinen peesaaja
08.11.2010, 22.53
231017 + 60 = 231077

Jousi
08.11.2010, 22.55
231077 + 50 = 231127.

Kevyt Giro di Pannuhuone, 119 bpm ave, peak 167.

VesaP
09.11.2010, 09.28
Eilisiltainen kevyt palauttelu... :rolleyes:

231127 + 120 = 231247

http://i5.aijaa.com/b/00726/7016206.jpg

PatilZ
09.11.2010, 10.06
Eilisiltainen kevyt palauttelu... :rolleyes:

231127 + 120 = 231247

http://i5.aijaa.com/b/00726/7016206.jpg

6x10min 5 minuutin palautuksilla ja ilmeisesti teho sama kaikissa vedoissa? Teho lienee aika lähellä anakynnystä. Kova setti - ei voi muuta sanoa. Sykkeen palautuminen näyttäisi olevan aika nopeaa. Ehkäpä toiseksi viimeisessä alkaa jo rasituksen kumuloituminen näkyä. Yksi veto olisi vielä mennyt, vai mitä?

Ja oma eilisiltainen räpellys:
231247 + 73 = 231320

Terveysrintamalla ei mene oikein putkeen ja se näkyy treeneissä. Refluksitauti taas oireilee pahoin eikä pysty syömään normaalisti. Se taas heijastuu siihen, ettei ole energiaa kihnuttaa trainerilla kuin ihan pk-tehoilla vaan. Vähän kun yrittää nostaa tuosta tehoa, niin meno loppuu kokonaan. Mutta jossain vaiheessa taas.

VesaP
09.11.2010, 10.30
6x10min 5 minuutin palautuksilla ja ilmeisesti teho sama kaikissa vedoissa?

Yksi veto olisi vielä mennyt, vai mitä?


Ei ollut ihan sama teho, vaan nostin jokaiselle vedolle aavistuksen. En tosin niin paljoa mitä niissä aikaisemmissa 4 x 20 min vedoissa mitä tein tuolla edellisellä sivulla.

Ja olis kait tuossa ainakin yksi vielä mennyt vaikka tiukkaa olis kyllä tehnyt kun ei tuo nyttenkään mitään ruusujen haistelua enää ollut lopussa. Tiedä sitten missä vaiheessa olisi noutaja tullut lopulta. Seuraavalla vedolla vai vasta muutaman lisävedon jälkeen. En halunut enää kokeilla sitä. :D



Terveysrintamalla ei mene oikein putkeen ja se näkyy treeneissä.

Tsemppiä vaan ja pikaista paranemista! On tässä vielä pitkä talvi edessä mitä kihnuttaa sisällä. Ei tietysti kyllästymiseen asti, sillä eihän sisällä nurkassa ajamiseen voi koskaan kyllästyä...:rolleyes::D

järppä
09.11.2010, 12.52
Ei ollut ihan sama teho, vaan nostin jokaiselle vedolle aavistuksen. En tosin niin paljoa mitä niissä aikaisemmissa 4 x 20 min vedoissa mitä tein tuolla edellisellä sivulla.

...mutta alamäkiä on vetojen välissä näköjään päästy ajamaan :D


On tässä vielä pitkä talvi edessä mitä kihnuttaa sisällä. Ei tietysti kyllästymiseen asti, sillä eihän sisällä nurkassa ajamiseen voi koskaan kyllästyä...:rolleyes::D

Voi veljet! Tätä topiccia kun vielä vähän vilkuilee, niin kohta on *ihan pakko* pistää ergoon satula kiinni ja alkaa iltaisin kihnuttamaan takkahuoneessa... :cool: :D

PatilZ
09.11.2010, 13.54
Ei ollut ihan sama teho, vaan nostin jokaiselle vedolle aavistuksen. En tosin niin paljoa mitä niissä aikaisemmissa 4 x 20 min vedoissa mitä tein tuolla edellisellä sivulla.



Täytyy joskus kokeilla tuota 6x10min/ 5min palautuksilla, kun terveys antaa myöden. Eli pientä tehon nostoa. Otaksuisin, että ensimmäiset vedot nekin tuossa ainakin 85% FTP:stä/ anakynnyksestä. Sen verran kovaa toi syke lähtee kipuamaan, että ei toi ihan "sunnuntaiajelua" ollut.

Sitten mä katoin VesaP sun noita aikaisempia harjoituksia ja näyttäisi toi peruspohja alkaa olee aika vankka. Toi kaksi tuntia tasatehoista treeniä, missä syke ei juurikaan muutu kielii tällaisesta. Mä en tiedä, oletko tankanut mitenkään tai miten tuon harjoituksen aikana, mutta sillä ei sinänsä ole väliä. Kyllä tuo määräharjoittelun vaikutus näkyy.

Noin muuten olisi mukavaa lukea muittenkin traineriharjoituksista täs samalla, kun näitä minuutteja ylös laitetaan. Vähän vaihtelua itellekin, kun voi kokeilla jotain muuta, mitä yleensä tekee. Erilaisia harjoituksia voi generoida kuitenkin melkein miten monta erilaista hyvänsä. Ja tässä on sitten se etuna, että jos aina tekee samaa (tai samoja) treeniä, tulee siitä helposti sellaista ittensä kanssa kilpailua. Testit on sitä varten, että niissä voi vähän kisata. Treenis pitää olla malttia tehdä sitä, mitä pitääkin.

Pahoittelut, jos tää meni liian OT.

järppä
09.11.2010, 20.18
231320 + 90 = 231410

No niin, sisäkausi avattu tasatehoisella pk-kinnauksella. Turhan nahkea fiilis tänään mihinkään sen tehokkaampaan. Pelkkää kevyttä vastatuulta eikä yhtään alamäkeä :)

Talisker
09.11.2010, 20.48
231410 + 60 = 231470 (KanuunaSpinning 30 polkijan voimin. Mäkeä mentiin.)

Hikinen peesaaja
09.11.2010, 20.54
231470 + 60 = 231530

pirtti
09.11.2010, 20.57
231530 + 67 = 231597

PatilZ
10.11.2010, 08.29
231597 + 60 = 231657

Eilinen treeni

Lämmittely (5 min kevyt pyörittely +90 kad, 5 min vuorotellen 30 sekunttia kad +100 ja 80, 5 min kevyt pyörittely +95 kad)
8x30 s maksimi kadenssilla (tehon nousu tietenkin väistämätön, mutta teho on sivuseikka tässä -> pienet välitykset) / palautuksena 4:30 pk-teholla +95 kad
jäähdyttely

Maksimikadenssissa olennaista, ettei ahteri lähde pomppimaan satulassa. Jos näin tapahtuu, niin pyöritystä hitaammaksi. Mulla tämä raja tulee tällä hetkellä vastaan 155-160 kierroksen kohdalla. Ymmärtääkseni ominaisuus on pitkälti geneettinen, mutta harva harjoittanut pyöritysnopeuden omaan geneettiseen maksimiinsa.

VesaP
10.11.2010, 10.25
231657 + 60 = 231717

http://i9.aijaa.com/b/00117/7021977.jpg

Jousi
10.11.2010, 12.03
231717 + 60 = 231777

Normaali GdPh. avg 139bpm, peak 181bpm.

Lasse
10.11.2010, 17.41
231657 + 60 = 231717

http://i9.aijaa.com/b/00117/7021977.jpg
Hei! milläs laittella tai miten saat tiedot siirrettyä foorumimuotoon?
Pistä vaikka privaa.
Nm. polvi tuntuu taas hyvältä :)

VesaP
10.11.2010, 18.55
Hei! milläs laittella tai miten saat tiedot siirrettyä foorumimuotoon?
Pistä vaikka privaa.
Nm. polvi tuntuu taas hyvältä :)

Stna, Lassekin taas linjoilla! Ajattelinkin että minne mies kaikonnut! Polvi oli rikki?

Joo, siis noi on ihan Polarin sykemittarin dataa. Copy/pastella Polarin omasta softasta sykekäyrä valokuvaksi ja sit siirtää kuva nettiin ja laittaa linkki palstalle.

pööräilijä
10.11.2010, 19.26
231777 + 60 = 231 837 Taliskerin vetämä KanuunaSpinning eilen illalla :)

PatilZ
10.11.2010, 21.01
Hei! milläs laittella tai miten saat tiedot siirrettyä foorumimuotoon?
Pistä vaikka privaa.
Nm. polvi tuntuu taas hyvältä :)

Tervetuloa Lasse takaisin! Nyt lähtee minuutit laukkaa. Mut sitten varovainen startti polven kanssa, ettei sitten heti niitä 600 minuutin vetoja. :D

Oma:
231 837 + 66 = 231903

15min lämpöä
3x12min ("mäki", 80 kad, teho 100-105% FTP:stä)/ pal 5min
jäähdyttely

J T K
10.11.2010, 22.49
231903 + 60 = 231963 (ajorullaa..)

Lasse
11.11.2010, 10.25
Stna, Lassekin taas linjoilla! Ajattelinkin että minne mies kaikonnut! Polvi oli rikki?

Joo, siis noi on ihan Polarin sykemittarin dataa. Copy/pastella Polarin omasta softasta sykekäyrä valokuvaksi ja sit siirtää kuva nettiin ja laittaa linkki palstalle.

Tanks Vesa helppo juttuhan tuo sitten on, pitää kokeilla ehkä jo illalla.
Oli polvi joo niin pahana että ei auton kytkintä meinannut pystyy pitää alhaalla, mutta kesän aikana tuo pikkuhiljaa parani ja ilman leikuita.
10 kk oli kyllä pitkä aika..:eek:
Kesällä oli kyllä pakko muutama kevyt lenkki ajella oli sen verran upee kesä. :)

järppä
11.11.2010, 10.54
Oli polvi joo niin pahana että ei auton kytkintä meinannut pystyy pitää alhaalla, mutta kesän aikana tuo pikkuhiljaa parani ja ilman leikuita.
10 kk oli kyllä pitkä aika..:eek:


Offtopic: Mie jo ajattelin, että nyt on perskules tullut joku kissa tms. häiritsemään miehen ja fillareiden harmonista yhteiseloa :D Lasse hei, foorumikaverit oli huolissaan kun ei mitään kuulunut!

Semi-Ontopic: Nyt ei ole mitään uutta raportoitavaa, mutta ehkäpä illemmalla.

Talisker
11.11.2010, 22.22
231963 + 50 + 60 = 232073 (Sp50 + KanuunaSpinning pitkänä mäkenä.)

J T K
11.11.2010, 22.47
232073 + 75 = 232148 (äijäspinning, vartti lämpöjä ja tunti höökiä)

Hikinen peesaaja
11.11.2010, 22.58
232148 + 130 = 232278

pööräilijä
12.11.2010, 17.31
232278 + 105 = 232 383 Päivän pk-treeni treinerillä. Iha jees :)

Lasse
13.11.2010, 12.22
Eilinen hätänen räpellys, pitää tutkii tota pyörää ja traineria ihan kuin jarrut makais päällä..:seko::D

232 383 + 30 = 232 413

Lasse
13.11.2010, 12.24
Offtopic: Mie jo ajattelin, että nyt on perskules tullut joku kissa tms. häiritsemään miehen ja fillareiden harmonista yhteiseloa :D Lasse hei, foorumikaverit oli huolissaan kun ei mitään kuulunut!

Semi-Ontopic: Nyt ei ole mitään uutta raportoitavaa, mutta ehkäpä illemmalla.

Sorit vaan kaikille, kävin mä aina välillä kääntymässä, mutta kun vitutti ajatus kirjoitella että ei tullu tehtyä mitään tänäänkään. :eek:

anttipietila
13.11.2010, 13.48
232 413 + 50 = 232 463

90/90/90 treeni. Sisältäen 20 min, 2*5 min ja 3 * 0.5 min vedot noin 90% ko kestojen maksimitehoista.

mk
13.11.2010, 14.36
232 463 + 150 = 232 613

Kevyttä pyörittelyä 100-110 kadenssilla, syke 114(64%) ave / 131(74%) max. .. (Kivasti selkä suli pyörän päälle päästyä, mutta eiköhän tuo ala jomottaa taas kun tässä kuski jäähtyy :rolleyes: .. Pitänee laittaa voiteita selkään jo varuilta)

J T K
13.11.2010, 18.52
232 613 + 75 = 232688 (seuran spinninki)

Lasse
13.11.2010, 20.51
Toinen kevyt pöörittely, kun sais tuon Polarin mittarit kytkettyy tähän trainer pyörään, vois kokeilla sitä kuvan siirtoo, niin näkisitte kuinka kevyt on raskasta...:o

232688 + 30 = 232718

Hikinen peesaaja
14.11.2010, 11.24
232718 + 70 = 232788 (eilen, tänään lisää :) )

mk
14.11.2010, 15.26
232718 + 60 = 232778

3x 10min. nousujohteista 140bpm asti ja 2min. palauttelut joka osioon. Tämän jälkeen 30min. pyörittelyä @120bpm..

Kiva vaihteleva setti trainerilenkiks :p

PatilZ
14.11.2010, 20.51
232778 + 60 + 60 + 120 = 233018

pe:
lämmittely
3*10min/pal 5min (100% kynnystehosta)
jäähdyttely

la: pk tehoalueella kad 95-100

su:
lämmittely
60 min 88-95% kynnystehosta
40 min pk
jäähdyttely

Hikinen peesaaja
14.11.2010, 23.06
233018 + 90 = 233108

rhubarb
15.11.2010, 00.18
45 minsaa perjantaina, surkuhupaisa sisäkauden avaus 2kk laiskottelun jälkeen.
75 minsaa tänään paremmissa tunnelmissa kynnyksen alapuolella parilla reippaammalla vedolla ja normaalia korkeammalla kadenssilla.

233 108 + 45 + 75 = 233 228

Lasse
15.11.2010, 13.00
Eilen ajeltua.:)

233 228 + 40 = 233268

pööräilijä
15.11.2010, 20.55
233268 + 60 = 233 328 Päivän pk-sessio sisällytettynä muutamalla korkeankadessin hetkellä. Treenimusana Pendulumia :)

PatilZ
15.11.2010, 20.59
233 328 + 75 = 233403

Mäkireeni

20 min lämpöä
3min kynnyksellä kad 70/ pal 30s.
5min kynnyksellä kad 60/ pal 30s.
4min 95% kad 60 + 4min 85% kad 115/ pal 1min 30s
30 min kynnyksellä kad 55-60
3 min 85% kad 105-110
jäähdyttely

Cycledrophis
15.11.2010, 21.07
233403+60=233463

HiMa
15.11.2010, 21.14
233463+46=233509

pirtti
15.11.2010, 21.24
233509 + 64 = 233573

rhubarb
15.11.2010, 21.27
Hissukseen mutta tein sentään yhden 20min vedon jotta muistaisi kuinka pitkä aika se onkaan. Pehmeä alku, parin viikon päästä on tarkoitus jo vetää normaalisti.

233573 + 61 = 233634

Jousi
15.11.2010, 22.34
233634 + 60 = 233694

järppä
16.11.2010, 08.05
233694 + 120 = 233814 (eilen illalla)

rhubarb
16.11.2010, 19.35
Tarkoitus oli ajaa kevyesti 1h30, "Valhalla Rising"-elokuvan tahdissa. Oli niin jäätävän huono leffa että homma tyssäsi tunnin kohdalla.

233814 + 60 = 233874

J T K
16.11.2010, 20.34
233874 + 60 = 233934 (ajorullaa, orastavaa pyöritystä havaittavissa...)

mk
16.11.2010, 21.05
233934 + 30 = 233964
(pitkäks venyneestä juhlapäiväkahvitteluista johtuen hitusen aiottua lyhkäsempi trainerilenkki)

pirtti
16.11.2010, 21.13
233964 + 111 = 234075

pööräilijä
16.11.2010, 21.42
234075 + 60 = 234 135 Taliskerin vetämä kanuunaspinning. Intervalli yhdistettynä kaameeseen saunotteluun ja aamun juoksulenkkiin = möyhennetty olo :)

Talisker
16.11.2010, 22.03
234 135 + 60 = 234195 (KanuunaSpinning 31 kanuunan porukalla.
Onneksi oli palauttelut välillä. Kovvoo hommoo :) . Voi sitä puuskutusta!)

PatilZ
17.11.2010, 12.01
234195 + 45 = 234240

eilinen palauttelu

Kiovan Dynamo
17.11.2010, 13.09
234240 + 72 = 234312

Trainerilla rimpuilua, pari 20min vetoa ja verryttelyjä väliin, ennen ja jälkeen.

mk
17.11.2010, 19.14
234312 + 60 = 234372 (66%/116bpm) Kohtuutasasella sykkeellä kokoaika, sopivan tuntuinen/rasitteinen setti tähän päivään.

pazi
17.11.2010, 20.20
234372 + 60 = 234432

Sis. lämmittely, pari vetoa ja jäähdyttely.

J T K
17.11.2010, 20.21
234432 + 62 = 234494 (rullaa)

PatilZ
18.11.2010, 07.14
234494 + 60 = 234554

Eilen juoksulenkin jälkiruuaksi:

15min lämpöä
40 min 85-90% FTP:stä/ yksi pitkä veto, joka ei tuntunut loppuvan koskaan
5min jäähdyttely

Vaikka juoksulenkki olikin pk-vauhdilla, niin takki tuntui kohtalaisen tyhjältä pyörän selkään hypätessä. Siksi piti hakea lämpöä uudestaan.

J T K
18.11.2010, 22.04
234554 + 75 = 234629 (Animal Spin, vartti lämpöjä ja tunti pööritystä)

mja
19.11.2010, 08.33
Erittäin hieno ja tärkeä keskusteluketju.

234629 + 80 + 60 + 60 + 130 = 234959

Tämä viikko tähän asti.

PatilZ
19.11.2010, 21.46
234959 + 60 + 50 = 235069

Eilen
15 min lämpöä
3x10min 100% FTP:stä/ pal 5 min
jäähdyttely

Tänään
15min lämpöä
2x(3x15s [teho+150%]/4:45 pal) sarjan välissä pal 9:45
jäähdyttely

rhubarb
20.11.2010, 01.25
235069 + 60 = 235129

pirtti
20.11.2010, 13.55
235129 + 74 + 166 = 235369

(torstain ja lauantain trainerirykäisyt)

VesaP
20.11.2010, 19.20
Äsken 2 tuntia. Puolentoistaviikon tauon jälkeen flunssan kourissa piti jotain räpeltää. Nyt sit odotellaan parantuuko vai tuleeko enemmän vielä kipeäksi... :mad:

235369 + 120 = 235489

http://i5.aijaa.com/b/00039/7072732.jpg

PatilZ
20.11.2010, 21.14
235489 + 65 = 235554

15 min lämpöä
2x20min 95-100% FTP:stä/ pal 5 min
5 min jäähdyttely

Tuo jälkimmäinen vaati taas melkoista keskittymistä. Nää ei ole helppoja.

J T K
20.11.2010, 23.48
235554 + 70 = 235624 (kymppi lämpöjä + Animal spin)

PatilZ
21.11.2010, 15.41
235624 + 100 = 235724

15 min lämpöä
45 min 80-90% FTP:stä
3x2min 130-140%/ pal 3min
27min pk

xx851z
21.11.2010, 22.24
235724 + 90 = 235814

Parit X-Files jaksot samalla Bodybikeä tasaisesti 125 sykkeellä veivaten.

VesaP
22.11.2010, 09.28
Eilen päivällä:

235814 + 120 = 235934

http://i9.aijaa.com/b/00667/7080808.jpg

Ja räkätauti tuntuu paranevan pikkuhiljaa, joten jee jee! Tosin tämän viikon arki-iltojen aikataulut niin tiukat että iltaisin ei kerkeä paljon mitään tehdä. Täytyy yrittää jotain sentään... Täytyy "kone" saada edes parin viikon takaiseen kuntoon äkkiä. Nyt huomaa käyrästä että sykkeet karkaa aivan liian ylös aivan liian äkkiä ja vieläpä alhaisemmilla tehoilla mitä pari vko sitten.

pirtti
22.11.2010, 21.22
235934 + 61 = 235995

30min lämmittely, 20min maksimi ja 10min palauttelu

mjpk
22.11.2010, 21.56
235 995 + 68 = 236 063

järppä
23.11.2010, 13.57
236 063 + 50 = 236 113 (aamupäiväspinning)

Talisker
23.11.2010, 15.07
->Järppä
Oliko ilmastoitu tila, vai tuliko hiki?

J T K
23.11.2010, 20.34
236 113 + 65 = 236178 (ajorullaa hiki nahkassa)

Talisker
23.11.2010, 21.24
236178 + 60 = 236238 (Pitkä mäki KanuunaSpinningissä. 27 kuskia.)

pööräilijä
23.11.2010, 21.33
236238 + 60 = 236 298 Taliskerin vetämä KanuunaSpinning :)

VesaP
24.11.2010, 09.59
Eilen illalla myöhään ajettuna:

236298 + 130 = 236428

http://i4.aijaa.com/b/00109/7091107.jpg

pazi
24.11.2010, 15.04
236 428 + 93=236 521

Äskettäin trainerillä, sisältäen jokusen kovempi veto.

PatilZ
24.11.2010, 17.07
236 521 + 120 + 120 = 236761

ma : puhdas pk
ti: pk, jonka sisällä yksi 40 min veto 90 % FTP:stä

pirtti
24.11.2010, 20.48
236761 + 75 = 236836

6 x 5 min vedot 4min palautuksilla sekä alkulämmitely ja loppupalautus

mk
24.11.2010, 21.01
236836 + 45 = 236881

kevyttä pyörittelyä telsua katellen

PatilZ
24.11.2010, 21.02
236836 + 30 = 236866

Juoksulenkin jälkeinen palauttelu.

Jousi
25.11.2010, 08.53
236866 + 55 = 236921

järppä
25.11.2010, 11.29
->Järppä
Oliko ilmastoitu tila, vai tuliko hiki?

Ulkona ajettiin olkikatoksen varjossa. Silti tuli aivan riittävästi hiki... Tänään sitten mennään uudestaan :)

R.A.
25.11.2010, 12.11
Tää nyt on pakko latoa tänne, kun eilisenä myrskypäivänä jäi niin sanotusti levy päälle rullilla ajon suhteen... :D

236921+395=237316

VesaP
25.11.2010, 12.11
Ulkona ajettiin olkikatoksen varjossa. Silti tuli aivan riittävästi hiki... Tänään sitten mennään uudestaan :)

Kerro nyt kateellisille missä päin maailmaa on spinningpyörä olkikatoksen alla? Ilmeisesti ei Tampereella kuitenkaan? :eek:

Edit: Ontopic +0

VesaP
25.11.2010, 12.13
Tää nyt on pakko latoa tänne, kun eilisenä myrskypäivänä jäi niin sanotusti levy päälle rullilla ajon suhteen... :D

236921+395=237316

Öh, 6½ tuntia rullilla putkeen? Onko vastusta vai vapaasti rullailevat rullat?

*peukkuhymiö tähän*

Mää treenasin vain lasillisella (~4-5 cl) konjakkia ja yhdellä 300g sipsipussilla eilen... Jädee jälkkäriksi.

R.A.
25.11.2010, 12.24
Öh, 6½ tuntia rullilla putkeen? Onko vastusta vai vapaasti rullailevat rullat?

*peukkuhymiö tähän*

Mää treenasin vain lasillisella (~4-5 cl) konjakkia ja yhdellä 300g sipsipussilla eilen... Jädee jälkkäriksi.

Jep...Tuli siinä kolme leffaa tsiigattua :D Vanhat tacxin rullat, maantiekonkelin vaihteet ja heikommin rullailevat renkaat tuo toistaiseksi riittävästi vastusta pk-tason ajamiseen. Kreitlerin vastusrullat taitaa kyllä mennä hankintaan piakkoin.

Ei tuo konjakki+sipsipussi+jädekään ole ollenkaan huono vaihtoehto eilisen kaltaiselle päivälle :)

J T K
25.11.2010, 12.26
Jösses :eek::eek: Kuudessa ja puolessa tunnissa rullilta lipsahtamisen todennäköisyyskin kasvaa :) Huh huh! :)

VesaP
25.11.2010, 13.17
Jep...Tuli siinä kolme leffaa tsiigattua :D Vanhat tacxin rullat, maantiekonkelin vaihteet ja heikommin rullailevat renkaat tuo toistaiseksi riittävästi vastusta pk-tason ajamiseen. Kreitlerin vastusrullat taitaa kyllä mennä hankintaan piakkoin.


Loistavasti olet vetänyt!! Siinä oli tämän ketjun syksyn pohjat sisällä ajeluihin! :cool:

*tähän semmonen ähläm kumartaa mekkaan päin hymiö*

Siinähän sitä olis tavoitetta tietysti jos ottas "kolmen leffan" ergotreenin joskus. Kolme Kummisetää peräkkäin... Eikös ne ole joku 3-4h/leffa. Tuon jälkeen saisi mennä perseensiirtoleikkaukseen ja myös jotkut tekopolvet hankkia jostain pitäs. :D:D

rhubarb
25.11.2010, 17.20
Kaksi "Homicide"-jaksoa 2-3-tason ajelua. Neopreenit joutui laittamaan ja silti varput jäätyivät (samalla kun hiki virtasi valtoimenaan ja höyrypilvet nousivat selästä).

237316 + 91 = 237407

mk
25.11.2010, 18.32
punttireeniä edeltävä lämmittely

237407 + 30 = 237437

Talisker
25.11.2010, 21.51
237437 + 110 = 237547 (Spinn50 + KanuunaSpinning 60min, kevyt + kova mäki. 33 kanuunaa puuskutti.)

PatilZ
25.11.2010, 21.56
237547 + 73 = 237620

15min lämpöä pk alueelta vähitellen ylös
6x3min 115% FTP:stä/ pal 5 min
15min pk

J T K
25.11.2010, 22.52
237620 + 75 = 237691 (15 lämpöjä ja tunti urku auki)

järppä
26.11.2010, 00.07
Kerro nyt kateellisille missä päin maailmaa on spinningpyörä olkikatoksen alla? Ilmeisesti ei Tampereella kuitenkaan? :eek:


Juu, ei kai Tampesterissa, vaikka en tiedä mitä uutta kivaa Talisker on tänä syksynä (talvena?) keksinyt :D ...tällä hetkellä ollaan lomailemassa Kanarian auringon alla ja spinningissä pitää käydä, kun se kuuluu hotellin tarjoamiin liikuntapalveluihin.

Ontopic:
237 691 + 60 = 237 751 (loppupäivän spinning + vähän omia juttuja)

mja
26.11.2010, 08.23
237 751 + 125 = 237 876

Crows Zero -leffan tahdissa, mikä oli sinänsä hieman hämmentävä kokemus. Homicide -boksi lähti tilaukseen, kiitos vaan vinkistä Rhubarb. Tänään töiden jälkeen suunnitteilla Maalaispapin päiväkirja + traineri, siis mahdollisesti lisää hämmennystä.

VesaP
26.11.2010, 09.38
...tällä hetkellä ollaan lomailemassa Kanarian auringon alla ja spinningissä pitää käydä, kun se kuuluu hotellin tarjoamiin liikuntapalveluihin.


No hyvää lomaa vaan!! Et sie kovin paljoa lomajuomaa voi siellä siemailla jos olet ajokunnossa päivästä toiseen. :D

+0 taas lisäsaldoa minun osalta. Mutta nyt onneksi viikonloppuna kerkeää ajella lisää minuutteja!

mk
27.11.2010, 12.32
alkuun ja loppuun kevyttä lämmittelyä 5 min ja treeninä 10min. settejä ~65-70% maks. sykkeestä pikku kevennyksellä välillä. Ihan ok ajelu sisällä telsua katellen, kun vaihtoehtona minulle liian kylmä ulkosää :o

237 876 + 60 = 237 936

J T K
27.11.2010, 17.40
237 936 + 75 = 238011 (seuran spinning, vartti lämpöjä ja tunti haipakkaa)

--

jösses noita Riston minuutteja! Tuossahan joutuu jo keittämään potut puolessa väliä settiä :)

R.A.
27.11.2010, 17.55
Vieläkin on liikaa pakkasta mun makuun, joten...

238011+360=238371


Joo, on määräviikko menossa ;)

mk
27.11.2010, 17.58
Vieläkin on liikaa pakkasta mun makuun, joten...
238011+360=238371
Joo, on määräviikko menossa ;)
*täysin off topic välikommentti*

No huh huh mitä settiä :eek: Pitänee huomenna koittaa viihtyä se parituntinenkaan trainerin päällä :rolleyes:

VesaP
27.11.2010, 18.58
Eilisiltainen:

238371 + 180 = 238551

http://i10.aijaa.com/b/00269/7107188.jpg

Äskeinen:

238551 + 130 = 238681

http://i6.aijaa.com/b/00573/7107189.jpg

Ja R.A:lta mahtisettiä kokoajan! :eek::cool:

PatilZ
28.11.2010, 10.58
238551 + 80 = 238631

Eilinen:

15min pk
45min 95% FTP:stä (lopussa piti käskyttää konetta)
5min pk
2x3min 115% / pal 2min
sitten loppu pk/sykkeen tasottelua

mk
28.11.2010, 12.54
Lämpöä alkuun 5min., sitten vartin settejä pk alueella ja loppuun 10min. jäähdyttely.

238631 + 120 = 238 751

xx851z
28.11.2010, 16.15
238 751 + 45 =238796

Poljentaa Bodybikellä taas X-filesin jakson verran

J T K
28.11.2010, 17.49
238796 + 90 = 238886 (rauhallista ajoa rullilla, ulkona -18° varjossa...)

Polla
28.11.2010, 18.12
238886 + 15 = 238901

tekniikkaa ajelin, 130 kadenssi ja alkaa pyöritys oleen niin epäpuhdasta että siitä ei nopeampaa tempoa enää saa aikaseksi.

nyt colaa ja suklaata, menny jo tää viikko muutenkin perseelleen.

järppä
28.11.2010, 20.13
238901 + 60 = 238961 (palauttava pyörittely hotellin kuntosalin ergolla)

Cycledrophis
28.11.2010, 20.20
238961 + 60 = 239021
Kevyesti flunsssan jälkeen

PatilZ
28.11.2010, 21.27
239021 + 60 = 239081

periaatteessa pk:ta, paitti
3*1min 125%/pal 5min + 3*30sek 170-180%/ pal 5min

Nyt meneekin varmaan perjantaihin asti ennen kuin seuraavan kerran treenaa sisäpyöräilyä ... paitti tiistaina testi (suora eli hengityskaasut + laktaattitestit) :p

VesaP
28.11.2010, 21.59
239081 + 120 = 239201

http://i8.aijaa.com/b/00427/7114243.jpg

VesaP
28.11.2010, 22.00
238551 + 80 = 238631

Eilinen:

15min pk
45min 95% FTP:stä (lopussa piti käskyttää konetta)
5min pk
2x3min 115% / pal 2min
sitten loppu pk/sykkeen tasottelua

Voe kuule, sie olit laittanut väärät minuutit tuosta mun ylemmästä viestistä! Eli siinä on kaksi treeniä mulla kuten huomaat, ja olit ottanut vain ylemmän treenin jälkeiset minuutit.

Nyt sit kaikki tämän sivun loput minuutit väärin...:eek:

Eli korjaan nyt tuon puuttuvan 130 minuuttisen,

239201 + 130 = 239331 <-- Oikea summa tällä hetkellä

Talisker
28.11.2010, 22.57
239331 + 50 = 239381 (spinning 50)

anttipietila
29.11.2010, 09.09
239381 + 50 = 239 431

2 * 20 @ FTP. Hyvin tarkeni parvekkeella -14 asteessa. Shortsit, irtolahkeet, pitkähihainen paita ja hanskat.

rhubarb
29.11.2010, 11.25
239381 + 50 = 239 431

2 * 20 @ FTP. Hyvin tarkeni parvekkeella -14 asteessa. Shortsit, irtolahkeet, pitkähihainen paita ja hanskat.

Kuinka paljon tavallista korkeammalla syke on että näin kylmällä pääsee kynnykselle? Taidan itse raahata pyörän sisälle pariksi päiväksi.



Numero siis edelleen 239431

anttipietila
29.11.2010, 11.53
Kuinka paljon tavallista korkeammalla syke on että näin kylmällä pääsee kynnykselle? Taidan itse raahata pyörän sisälle pariksi päiväksi.



Numero siis edelleen 239431

Sykkeitä en ole mitannut kolmeen vuoteen. Oma arvaukseni on että kylmässä sykkeet FTP teholla jäävät vähän alemmas kun jäähdytys on tehokkaampaa. Tosin alkulämmittely tuli ajettua vähän reippaammin että tarkeni että voi olla että meni toisinkinpäin, eipä tuolla niin merkitystä.

mk
29.11.2010, 19.26
Lämpöä ennen punttia

239431 + 45 = 239 476

lynxlynx
30.11.2010, 19.13
239476 +60 =239536

Eilinen sisäkauden avaus, kohta lisää..

mk
30.11.2010, 20.00
maasturilenkin jälkeen raajojen sulattelua sisätiloissa :p

239536 + 40 = 239 576

pööräilijä
30.11.2010, 20.07
239 576 + 60 = 239 636 Tiistain KanuunaSpinning, flunssasta palauttelua PK-sykkeellä :)

xx851z
30.11.2010, 20.20
239 576 + 45 = 239621

Talisker
30.11.2010, 20.58
239621+ 60 = 239681 (intervalli KanuunaSpinningissä)

lynxlynx
30.11.2010, 21.58
239681 + 90 = 239771

J T K
30.11.2010, 22.28
239771 + 60 = 239831 (spinning)

pazi
01.12.2010, 12.37
239831 + 82 min = 239 913

Lasse
01.12.2010, 17.41
Eipä sitten onnistunut tuosta Polarin Protrainerista Copy paste. :(
Jotkut tuosta kuitenkin dataa saa irti kun tietäs miten.:o

239 913 + 60 = 239 973

rhubarb
01.12.2010, 19.06
Pommisuojassa uudessa kanaverkkostudiossa ajelin, jotain 650kJ tuli ajettua.

239 973 + 75 = 240 048.

mk
01.12.2010, 19.56
Punttireenien ennen hiukkasen pk -pyörittelyä/lämmittelyä

240 048 + 60 = 240 108

R.A.
01.12.2010, 20.09
240108 + 340 (sunnuntai) + 210 (maanantai) = 240658

Huomisaamuna vielä 1.30-2h, sitten loppui rullilla ajelut hetkeksi, kun on 19.pvä asti paremmissa paikoissa ajamassa :)

anttipietila
01.12.2010, 20.24
240658 + 40 = 240 698

10 Wattia enemmän tehoa ja 20 + 12 min jälkeen päivä pulkkaan

HeikkiO
01.12.2010, 20.54
Eipä sitten onnistunut tuosta Polarin Protrainerista Copy paste. :(
Jotkut tuosta kuitenkin dataa saa irti kun tietäs miten.:o
Kuva vai teksti? Teksti tulee näin:

1) Ota esiin harjoitus,
2) klikkaa "Tietoja valinnoista",
3) klikkaa "Kopioi",
4) foorumille viestiä kirjoittaessa ctrl-v näppäinyhdistelmä liittää tekstin (tai ensin hiiren oikealla näppäimellä ja sitten paste/liitä),
5) tuhoa ylimääräiset rivit pois (joita et halua muiden näkevän).:D

xx851z
01.12.2010, 21.02
240 698 + 45= 240743 Viihteenä jakso X-filesin tuotantokautta 6

lynxlynx
01.12.2010, 21.42
240743 + 60 = 240803

VesaP
02.12.2010, 09.04
240803 + 100 = 240903

VesaP
02.12.2010, 09.07
Eipä sitten onnistunut tuosta Polarin Protrainerista Copy paste. :(
Jotkut tuosta kuitenkin dataa saa irti kun tietäs miten.:o


Siis kun sulla on se käyrä siinä nenän edessä niin:

1) Paina ALT + PRINT SCREEN (=kopioi leikepöydälle aktiivisen ikkunan, eli sen sun protrainerin ikkunan)
2) Aukaise Paint (tai joku muu kuvankäsittelyohjelma)
3) Valitse PASTE
4) Leikkaa CUT työkalulla pelkkä käyrän osia siitä isommasta ruudusta
5) Valitse PAINT ohjelmasta File valikosta NEW
6) Valite PASTE (jolloin sinulla on pelkkä käyrä enää näkyvillä)
7) Tallenna kuva vaikka c:\syke.jpg
8) Uppaa tuo kuva jonnekin nettiin
9) Linkitä sit kuva normaalisti tänne saitille.

Onnistuuko näillä opeilla? :)

PatilZ
02.12.2010, 11.22
240903 + 45 = 243948

Tiistaina tehty suora testi jäähdyttelyineen. Protokollana lähtö 100w, korotus 25w 3 min välein.

Polkija 46v, 174cm, 78kg ja tulos 64.1 ml/kg/min, aerobinen kynnys 200w, anaerobinen 275w

Painoa alas ja sisäreeniä lisää!

rhubarb
02.12.2010, 19.15
Hyvä myötäinen oli tänään, pitkän matkan sai painella yli 40km/h n. 150W tehoilla. Garminin kalorimittari oli "hieman" väärässä, tunnin kohdalla taisi olla 1400kcal. Kaikkiaan hieman yli 500kJ. Treméä katsellessa.

243948 + 87 = 244035

Talisker
02.12.2010, 22.15
244035 + 50 + 60 = 244145 (SP50 + KanuunaSpinning intervallina)

rhubarb
03.12.2010, 15.47
Taas yhden Tremén jakson verran, 575kJ. Vähän tuntuu kröhäiseltä josta hyvä tekosyy kevyeen pyörittelyyn. Jaksoin sentään pitää kadenssin 100 tienoilla ja loppuun vielä 3:30 vedon ~302W.

244145 + 64 = 244 209

mja
04.12.2010, 12.34
244 209 + 80 + 60 + 140 + 40 = 244 529

J T K
04.12.2010, 17.26
244 529 + 70 = 244599 (kymppi lämpöjä + tunnin spinnig, pahhaa teki..)

VesaP
04.12.2010, 18.47
Ei kestä paikat nyt ei. :mad:

No, puoliväkisin v-käyrän hakatessa tappiin nyt 2 x 1.5h ajelua ja huomenna varmaan uudestaan kun jotain pitää tehdä prkle sentään.

244599 + 90 (pe) + 90 (la) = 244779

Ja just kun nyt olis ollut 4 päivää aikaa vetää eläimellinen ergosetti. Ei vedetä ei.

anttipietila
04.12.2010, 19.52
244779 + 60 = 244 839

90/90/90 ajelu:
http://i4.aijaa.com/t/00576/7157062.t.jpg

Edittiä, ai jaa, aijaa.com:sta pitää valita BBCode Pieni kuva ja siitä osoite.

PatilZ
04.12.2010, 21.42
244 839 + 90 = 244929

15min lämpöä/pk
60min 85-95% FTP:stä
15min pk/jäähdyttely

Tiistain testin jälkeen ensimmäinen tilaisuus sisäpyöräillä. Nämä pitkät tasatehoiset vedot on edelleen henkisesti todella vaikeita.

xx851z
04.12.2010, 21.44
244929 + 45 = 244974

mjpk
04.12.2010, 21.52
244 974 + 70 = 245 044

Lasse
04.12.2010, 22.34
Kiitti vinkeist! Kokeilen tuota Vesan juttua seuraavaks, tänään en enää jaksa. :o

245 044 + 30 = 245074

J T K
05.12.2010, 17.25
245074 + 60 = 245134 (rullaa)

VesaP
05.12.2010, 18.21
245134 + 120 = 245254

xx851z
05.12.2010, 19.32
245254 + 45 = 245299

Viihteenä X-filesin kauden 6. viimeinen jakso.

PatilZ
05.12.2010, 19.49
245299 + 120 = 245419

15min pk/ lämpöä
45min 80% FTP:stä
60min pk

MacGyver
05.12.2010, 19.56
245419+285=245704

PatilZ
06.12.2010, 13.33
245704 + 60 = 245764

15min lämpöä
2x4x3min "mäki" (kadenssi 70, teho n. 110-120% FTP:stä)/ pal 1min/ sarjan välissä 5min
10min jäähdyttelyä pk-alueella

pirtti
06.12.2010, 18.50
245764 + 148 = 245912

(eilinen löysäily)

mjpk
06.12.2010, 20.53
245 912 + 90 + 66 = 246 068

mk
07.12.2010, 19.23
Lämpöä punttireeniin
246 068 + 30 = 246 098

pööräilijä
07.12.2010, 19.38
246 098 + 60 = 246 158 Kanuunaspinning

Talisker
07.12.2010, 21.06
246 158 + 60 = 246218 (pitkä mäki KanuunaSpiningissä)

J T K
07.12.2010, 22.22
246218 + 55 = 246273

järppä
08.12.2010, 12.14
246 273 + 47 = 246 320 (yks ulkoilmaspinning unohtui raportoida viime viikolta :))

Polla
08.12.2010, 20.56
246 320 + 30 = 246 350

ei ollu motivaatiota ajella pidempään :|

lynxlynx
08.12.2010, 21.07
246350 + 70 =246420

Sama selitys kuin yllä :)

rhubarb
08.12.2010, 21.09
Tremé, 5. jakso. Aivan mahtavaa musaa. Fillarointi vähemmän fabulous mutta tein nyt kuitenkin 2x5min vedot hieman FTP:n paremmalla puolella. Meinasin luistaa kokonaan ajelusta joten olin tyytyväinen siihenkin.

246 420 + 55 = 246 575

Polla
08.12.2010, 21.12
No hyvä ettei muillekaan maistunut sisä meiningit :) Tuli heti parempi mieli. Nyt suklaata ja colaa ^^

PatilZ
08.12.2010, 22.01
246 575 + 35 + 70 = 246680

Eilen lämpö/jäähdyttely ja välissä punttireeni

Tänään lyhyen kevyen juoksulenkin päälle:

15min pk (kone käyntiin)
30min 90-95% FTP:stä
15min 95-100%
10min pk (kierrokset alas)

mk
09.12.2010, 18.39
puntin ennen lämpöä

246680 + 45 = 246 725

mja
09.12.2010, 18.54
246 725 + 70 + 120 = 246 915

PatilZ
09.12.2010, 20.43
246 915 + 68 = 246983

spinning

Talisker
09.12.2010, 21.52
246983 + 50 + 60 = 247093 (Spinn50 ja 60min mäki KanuunaSpinningissä)

lynxlynx
09.12.2010, 22.01
247093 + 80 = 247173

Trainerilla 9min jakso voimaa isolla välityksillä, 1min kadenssi ja syke kattoon ja taas 9..

Max syke syksyn sisäenkka 193 ja kadenssi 148 ( meinas tacx lähteä lentoon :) )

Cycledrophis
09.12.2010, 22.11
247173 + 123 = 247296
Jatkettu Kanuuna spinning

Esa S
09.12.2010, 22.31
247296 + 11*60 = 247956

Syksyn Kanuunaspinningit

J T K
09.12.2010, 22.50
247956 + 85 = 248039 (äijäspinning, 25 lämpöjä ja 60 kurjuutusta)

TMS
10.12.2010, 10.36
248039 + 45 = 248084. Rullilla ajelua.

mk
10.12.2010, 10.40
Trainerilenkkiä pk sykkeellä The Voicen aamua ja latauslistaa katsellen :p ...

248084 + 90 = 248 174

mk
10.12.2010, 17.50
Päivän toinen trainerilenkki ja samanlaista settiä kuin aamullakin .. PK pyörittelyä, syke 110/126bpm 62%/71% ave./max. Jos pakkaset jatkuu niin tähän taitaa alkaa tottumaan :/

248 174 + 90 = 248 264

pirtti
10.12.2010, 18.59
248 264 + 65 = 248 329

lynxlynx
10.12.2010, 21.27
248329 +60 = 248329

Intervalleja olohuoneessa.

Timi
10.12.2010, 22.27
248329 + 60 = 248389

Kunhan pyörittelin autotallissa.

PatilZ
10.12.2010, 22.56
248389 + 45 = 248434

Rituli
11.12.2010, 00.00
248329 +60 = 248329

Intervalleja olohuoneessa.

:seko: laskuvirhe vai

majis
11.12.2010, 00.08
248434+65+lynxin olkkari-intervallit=248559

Rituli
11.12.2010, 00.14
248 559 + 60 = 248 619

Jousi
11.12.2010, 11.20
248 619 + 60 = 248 679

lynxlynx
11.12.2010, 15.04
248679 + 60 = 248739

Piti kyllä ajaa pitkä pk mut ei vaan huvittanut.

Timi
11.12.2010, 15.42
248679 + 60 = 248739

Piti kyllä ajaa pitkä pk mut ei vaan huvittanut.

248739 + 60 = 248799

Autotallin oveen tuijottelua ja hikoilua.

J T K
11.12.2010, 17.34
248799 + 90 = 248889 (seuran spinni, 20 lämpöjä, tunti hapokasta menoa)

Melkein joutu syömään päivällisen toiseen kertaan...:(:)

Jousi
11.12.2010, 18.59
248 889 + 60 = 248 949

PatilZ
11.12.2010, 22.52
248 949 + 125 = 249074

15min pk
20 min 95% FTP:stä
10min pk
20min 95%
10min pk
9min 90% (kone sammui/ tarkoituksena oli vetää vielä kolmas 20min)
41min pk

pirtti
12.12.2010, 13.04
249 074 + 185 = 249 259

mk
12.12.2010, 13.16
PK -ajelua The Voicen musiikkivideoitten ääressä. Syke 120/133 68%/75% ave./max... Yllättävän kepeesti meni parituntinen, joten toivoa on näitten sisätreenien pidentämisen suhteenkin :p
249 259 + 120 = 249 379

PatilZ
12.12.2010, 13.35
249 379 + 120 = 249499

parituntinen pk:ta