Näyttää tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: Etulaukut vain kahdella ruuvilla kiinni?

 1. #1

  Etulaukut vain kahdella ruuvilla kiinni?

  Terve! Tänään tuli postissa ortlieb sivulaukut eteen ja kiinnitysraudat eli tämmöset https://www.fillarikellari.fi/etulau...02-matta-musta .. Äsken pähkäilin, miten ne raudat olis järkevintä kiinnittää. Pyöränä on KTM Life Lite, jossa etuhaarukassa on jossain puolessavälissä ruuvi ja lisäksi alhaalla korvake johon on lokasuojan tukitanko kiinnitetty. Yksi vaihtoehto olis hommata holkit ja pitkät ruuvit, sit olis tilaa saada kiinni ja kuitenkin etupyörän navassa tilaa pyörittää auki ja irti rengasrikko tilanteissa. Mutta tässä olis raudat kiinni vain kahdella ruuvilla, 5mm kierteillä. Kestääkö tämmönen kiinnitys jos on 12.5 litran laukut täyteen pakattuina ajelee reissua? Toinen vaihtoehto olis käyttää pakkaukses mukana olevaa U kierretankoa ja lattarautaa mutta sitten on raudat vähän vinossa ja pyöränavan ruuville liian ahtaat tilat.. rautojen mukana ei tullu kiinnitysohjeita eikä googlettelemalla löytynyt tarpeeksi tarkkaa ja selvää valokuvaa siitä miten muut on tällaisen kiinnittäneet..

 2. #2

 3. #3
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Lappeenranta
  Viestit
  2.998
  Eikö tullut tarakan mukana tarvittavia ruuveja? Ne kiinnitetään tosiaan noihin kahteen ruuviin. Minulla tuli mukana sellainen pitkä prikka/kaulus millä sen sai tuohon lokarin ruuviin.

  edit: tämmönen prikka (löytyy kuvista) https://www.bike-components.de/en/tu...t-Rack-p47758/
  www.icyclelpr.fi

 4. #4
  Tuli kyllä kaikenlaisia kiinnitystarpeita esim U muotoinen kierretanko ja lattarauta. Niiden kanssa teline olisi vinossa. Mutta nyt töissä väsäsin alumiinipalasesta jotain väliholkkia ja pitäis kiinnitysrautoihin porata yks reikä lisää nii sit pääsis kokeilemaan, miten toimii. Kerron sit miten kävi. Eli en aio luottaa kahden ruuvin kiinnitykseen, otan U kierretangon käyttöön muokkauksien kanssa.

 5. #5
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Lappeenranta
  Viestit
  2.998
  Se vinous voi johtua myös siitä että haarukan ruuvit ei ole linjassaan. Kyllä se kahdella ruuvilla pysyy, ellet lastaa laukkuja täyteen lyijyä. Sen u-tangon kyllä laittaisin, se varmaan suodattaa sivuttaista värinää.

  Tuliko mukana sovitteet, joilla sen saa jarrutappeihin kiinni? Myös sitä ohjekirjaa saa vilaista, kunhan sitä ei täällä myönnä...

 6. #6
  Ei ole jarrutappisovitteita tjms.. eikä ohjekirjaa. Mutta katellaan mitä saa aikaseksi alumiinipalasista..

 7. #7
  Liittynyt
  02/2007
  Paikkakunta
  Kouvostoliitos joen mutkas
  Viestit
  1.340

 8. #8
  Oho tuo manuaali olikin olemassa! Vaikka kuinka olin eilen kuukletellut nii ei mitään selkeetä juttua löytynyt ja en tajunnu katsoa valmistajan sivuilta. No kiitos paljon !

Samanlaisia aiheita

 1. Pyöräily vain kuntoiluna
  By -jamo- in forum Kuntoilu ja ajotekniikka
  Vastaukset: 56
  Viimeinen viesti: 04.09.2018, 11.14
 2. Etulaukut ja joustokeula
  By Noviisipyöräilijä in forum Pyörämatkailu
  Vastaukset: 18
  Viimeinen viesti: 19.04.2018, 14.12
 3. Helsinki - Seinäjoki, kahdella yöpymisellä ?
  By Inline Biker in forum Pyörämatkailu
  Vastaukset: 9
  Viimeinen viesti: 20.06.2015, 15.26

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •