Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 1 - 30 / 63

Aihe: Talvi Tour de Tampere 24.2. 2018

 1. #1
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611

  Talvi Tour de Tampere 24.2. 2018

  Aika: 24.2.2018
  Startti: klo 11
  Paikka: Kolmenkulman ABC, Nokia, Pirkanmaa, Suomi
  Osallistumismaksu: Ei ole
  Tarjoilut: Lenkin päätteeksi Kolmenkulmalla aterialipulla, menu julkistetaan myöhemmin; muutoin omakustanteisesti
  Varustesäilytys pyritään järjestämään Kolmenkulmaan. Paikoitus pyritään neuvottelemaan Kolmenkulman ABC:n kanssa; tästä tiedotetaan tarkemmin lähemmin. Lähtökohtaisesti tilaa on, mutta tällä hetkellä aikarajoitus 2 h ei ihan meille riitä...

  Ryhmissä taukoja yksi taikka useampi tarpeen mukaan.

  Säävaraus: vesisateeseen ja rospuuttoon ei lähdetä, eikä kireässä pakkasessa (alle -15 astetta). Rajatapauksissa tiedotetaan; seuraa tätä keskustelusäiettä!

  Tour de Tampere -maastopyöräilytapahtuman talviversio järjestetään nyt 13. kerran! Tänä talvena ajetaan siis Länsi-Tampereen, Nokian ja Ylöjärven polkuja ja cycloreittejä. Tosin yksi ryhmä aikoo suunnata Pispalan yli Kauppiin ja Kyötikkälään... Osallistuminen ei maksa mitään, sillä perinteen mukaisesti tämä on suuri yhteislenkkitapahtuma!

  Vetäjinä toimivat Pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden sekä Maastoonpolje! -poppoon vetäjät. PKK tarjoilee lenkin päätteeksi sapuskaa Kolmenkulmassa. Ryhmien muodostamista ja tarjoiluihin varautumista ajatellen pyydämme ilmoittautumaan tämän lomakkeen kautta

  Viime talven talvitour oli upea! Osallistujia oli kosolti, ja sää oli suosiollinen Fiilistelyjä Tero Hiironniemen, Juha Jokilan, Tomi Möttösen ja Vekkelin Antin tallenteilla.

  Ryhmistä

  Ryhmiä pyritään järjestämään kysynnän mukaan. Vetäjinä on Kaupin Kanuunoiden ja Maastoonpolje! -ryhmän aktiiveja, joilla on erilaisia mieltymyksiä vauhdin, taukojen, reitin ja kaluston suhteen. Seuraa keskustelua ja reittikuvauksia täällä foorumilla.

  Matkan pituutta on hankala kertoa etukäteen, sillä se riippuu reitistä ja taukojen määrästä. Keskinopeus talvella vaihtelee 9...12 km/h harrastajaryhmissä; aktiiveilla ja etenevillä 12...18 km/h. Näin ollen harrastajaryhmä 4...5 h ehtii ajella noin 35... 45 km.

  Kaikkiin ryhmiin saa osallistua perinteisellä maastopyörällä, läskillä, sähköllä taikka ilman. Läskiryhmissä reitinvalinta on todennäköisesti läskipyöräoptimoitu ja nakkikumi voi osoittautua kehveliksi. Mikäli tulet sähköpyörällä, huomioi matkan ajallinen kesto ja akkukapasiteettisi!

  Yli 5 h ryhmissä varustaudu valoilla ja heijastimilla!

  Alustavasti ryhmät ovat Etenevä 5 h, Aktiiviharrastajat 8 h (suuntaa tod näk itään), Läskit läskit 4...5 h, Ylipitkä läski 8 h, useita harrastajaryhmiä 4...5 h, yksi harrastajaryhmä 6 h, Niceride 5 h, Maastoonpolje! 3 h ja cycloryhmä 6...7 h.


 2. #2
  Pitkäläski 8h ajaa totuttuun läskipyörälle sopivaa vauhtia.Jos ei ole juuri ennen satanut,niin kaikki pyörämallit soveltuu.Tasainen matkavauhti,jossa ylämäissä ei revitellä ja joissan hyvillä alamäki baanalla saattaa kokea jopa vauhdin hurmaa.Ajallisesti varmaan takaisin 18 jälkeen.Alkuun nautitaan Siivikkalan hyvistä poluista ja siitä siirrytään Asuntilaan Ylöjärvelle jossa saadaan korkeimmat mäet.Jos hyviä pakkasia niin saatetaan hyödyntää Keijärven jäätä paluussa.Siitä takaisin Pallomeri polkua Tohlopin suolle ja sieltä Nokian kuuluisia polkuja.Muutamia mainitakseni,Halimaan kalliot,Porrasjärvi,Alisen tekniikka pätkä ja Harjuniitty.Tankkaus tapahtuu joko Ylöjärvellä kaupasta tai Teivon ABC ja nokialla hyödynnetään kauppaa,joten energiaa on satavilla.Rahaa mukaan reppuun.Haasteet muodostuu lähinnä tunneista joita käytämme Lännen huippupoluilla.joten nyt sitten harjoitustunteja kerryttää.Paluun jälkeen tankkaus ABC ja sitten jos kiinnostusta niin avantosaunalle omakustannuksella palauttelee jalkoja.

 3. #3
  Olisko järjestäjillä suositella jotain peseytymispaikkaa tapahtuman lähtö- ja maalipaikan läheisyydestä? Olisi mukava juosta suihkun läpi ennen kotimatkalle lähtöä.

 4. #4
  Liittynyt
  12/2013
  Paikkakunta
  Julkujärvi
  Viestit
  342
  Nokia tai Tesooman uimahallit, pitää tutkia aukioloajat.

 5. #5
  Liittynyt
  04/2007
  Paikkakunta
  Lempäälä
  Viestit
  2.250
  Kannattaisko heti pistää varapäivä esille jos alkuperäinen ajankohta siirtyy kelin takia ?
  Taitaa 24.2. Päivän pituus jatkua jo klo 18 saakka että tarviiko niitä valoja oikeasti ? 8h ehkä, muutoin epäilen. 8h on muutenkin aika rohkea veto talvilenkiksi kun normikaveri saa palellutettua kolmessa-neljässä tunnissa itsensä täysin.
  Tietysti näille varmaan kyllä löytyy tilausta että lännestä käydään Nokian parhaat polut ja Makkarajärven kiertokin itätampereelta... tourissa järjestettiin kolmisatanenkin kovien kavereiden toimesta
  Voisihan se olla surveypaliin tuupata kysely että minkä pituisia(ja tasoisia) ryhmiä osallistujat haluavat ?
  Vanha mutta lihava.

 6. #6
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Api76 Katso viesti
  Nokia tai Tesooman uimahallit, pitää tutkia aukioloajat.
  Eden Kylpylä... en tutkinut uimahalleja mutta oisko lyhyt aukiolo aika

 7. #7
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-...uimahalli.html

  , la, su klo 10.00 - 18.00 (viimeinen sisäänpääsyaika uimareille klo 16.45

 8. #8
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611
  Reittikuvausta, harrastajaryhmä noin 6h (Petteri & Ville):

  Reitti koostuu kahdesta osasta, Nokian poluista ja Länsikonnun poluista. Molemmat lenkurat ovat ajallisesti noin 3 h, joten voit osallistua jompaan kumpaan taikka molempiin. Aluksi ajamme Nokian reitin: Leppäkorpi - Kankaantaka - Halimaa - Kirkkopolku - Porrasjärven kierto, josta todennäköisesti pienen siirtymän jälkeen Sarpatin kautta Kalkkuun ja takaisin Kolmenkulmaan. Tässä kohtaa voi jäädä pois tai tulla kyytiin (noin klo 14). Käymme ajamassa toisen noin 3 h lenkin Länsikonnun poluilla: Tukiaistenmaa - Haukiluoma - Tesoma - Tohlopinsuo - Tohlopinsaari - (joko Ristimäki ja Rasonhaka, tai Epilänharju) - Rahola - Teerivuori ja Mustavuori - Kalkku - Kolmenkulma.

  Lunta on, ja polkuja on! Muistathan ilmoittautua!

 9. #9
  Liittynyt
  07/2008
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  136
  Maastoonpolje! -ryhmän reittikuvaus. Nakkikumilla mennään ja niin hitaasti, että kaikki pysyy mukana.
  https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

 10. #10
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  Polut on huippukunnossa mutta nyt pakkanen tekee tempun... toivottavasti lämpenee

 11. #11
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611
  Eräs ilmoittautunut kysyi vinkkejä pukeutumiseen. Nopea vastaus on: sään mukaan siten, että paikallaan ollessa tuntuu viileältä tai hitusen palelee! Sitten vaihtovaatteet mukaan, jotta voi ajon jälkeen vaihtaa kuivaa ylle. Kosteutta siirtävät kerrokset pukeutumisessa ovat välttämättömiä, puuvilla on kehveli.

  Pidempi vastaus voisi olla jotta ainakin jalat on hyvä pitää lämpiminä eli hyvä talvimaastokenkä, johon mahtuu paksu urheilusukka, tai kesämaastokengän päällä sadesuoja, jonka päällä vanha villasukka. Villasukka voi myös olla kengän ja sadesuojan välissä, mikäli sadesuoja ei ole liian tiukka. Kädet on myös syytä pitää lämpimänä; rapuhanskat eli lobsterit ovat oma suosikkini. Joskus pidän lasketteluhanskoja. Jos keli on about -8 astetta, jalkaan laitan vanhat kesäpyöräilyshortsit, sitten yhden teknisen kerrokset eli pitkät välihousut ja päällimmäiseksi talvipyöräilyhousut. Paidaksi yksi ohut tekninen pitkähihainen, sen päälle paksumpi tai ohut microfleece, ja takiksi softcell -pyöräilytakki. Jos on lämpimämpi aina nollakeliin asti, paitakombo on lyhythihainen pyöräilypaita ja sen päällä tekninen ohut pitkähihainen. Vastaavasti pitkät välihousut jäävät pois. Kaulaan joko talvibuffi tai normaali buffi, päähän hiihtopipo tai pyöräilijöille suunniteltu paksumpi tekninen lakki. Käytän myös laskettelulaseja talvella ajaessani; loppuivat jokavuotiset poskiontelontulehdukset tyystin niiden käyttöönoton jälkeen

 12. #12
  Liittynyt
  12/2013
  Paikkakunta
  Julkujärvi
  Viestit
  342
  Läskit läskit. 4-5h Tänään koeajettu 32km ja 3h 40min ilman suurempia taukoja. Nokialla on hyvät polut mutta ruuhkaa nii tämä ryhmä suuntaa Julkujärvelle. Alku ajellaan Tesoman suunnan polkuja, Haukiluomasta läpi kohti Ylöjärveä. Sellillä kuppi kahvia ja suunnaksi Julkujärven "suunta urat" polut on siis kapeita ja pehmeitä, tunkkaamista tulee väkisinkin kun kukaan ei oo tampannut polkuja kuten Nokian aktiivit. Paluu Vuorentausta- Haukiluoma-Tesoma. Rengas suositus 3,8-5,05

 13. #13
  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  200
  Harraste B, reittikuvaus: Ajetaan noin 4h lenkki Nokian parhailla talvipoluilla. Reittiä muokataan sään ja polkutilanteen mukaan. Vetäjä lähtee Läskillä, mutta mukaan voi tulla myös kapealla renkaalla. Tarkempi kuvaus linkin google dokumentissa, jota muokataan vielä loppuviikosta jos tulee isoja muutoksia polkutilanteeseen. Extrana mahdollisuus 2-3h lisälenkkiin Länsi-Tampereen poluilla jos kaikki menee hyvin.

  https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

 14. #14
  Liittynyt
  06/2008
  Paikkakunta
  Jokela
  Viestit
  1.469
  Ilmoittauduin äsken mutta mitäs jos en lähde? Täytyykö asiasta ilmoittaa erikseen vai riittääkö vain ilmoitukseni tässä ja nyt, että minun pakkasrajani on maksimissaan 7-8 astetta. Sitten jään matkasta pois.

 15. #15
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  Ennusteet on tosiaan yli kymmenta astetta pakkasta .. poluilla ei nyt oo lunta liikaa että se on hyvä puoli

 16. #16
  Liittynyt
  05/2001
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  4.494
  Cycloryhmän kuvaus: Cycloryhmän suunnitelmana on käydä Ellivuoressa. Matkalle on varmuuden vuoksi sijoitettu useita mahdollisia taukopaikkoja, joissa voidaan poiketa kirpeän pakkasen vuoksi lämmittelemässä ja haukkaamassa välipalaa (Shell Sorvantie, Ellivuori Ski Cafe, Neste Häijää, Siuron Koski-Baari). Matka on yhteensä noin 100 km ja vauhti on rauhallista, mutta ulos ei jäädä seisoskelemaan mahdollisia lyhyitä taukoja lukuunottamatta. Nastarenkaat ovat suositeltavat ja vaatteita kannattaa olla riittävästi. Reitti on 90-prosenttisesti teitä ja loput ovat ulkoiluväyliä, joten teknistä jumppaa ei ole.

  https://ridewithgps.com/routes/26710298

 17. #17
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611
  Ryhmien tilanne tällä hetkellä:

  Toteutuvat:

  • Cyclocross (Petri aka plr)
  • Etenevä (Izmo); ei ole 5 h mutta on 3 h
  • Läskit läskit (Arto aka Api76)
  • Ylipitkä läski 8 h (Jari aka mallat jari)
  • Harrastaja 4..5 h A (Mikko)
  • Harrastaja 4..5 h B (Petri aka peeppa)
  • Harrastaja 4..5 h C (Hanna)
  • Harrastaja 6 h (Petteri aka petentic); 3+3 tai 4+2 h
  • Maastoonpolje! 3 + 3 h (Juha)


  Ei toteudu:


  • Aktiiviharrastaja 8 h


  NiceRide toteutuu 5 h sekaryhmänä (ryhmä C, Hanna) ilmoittautumismäärien suhteesta johtuen.

  Hannan puolesta C-ryhmänreittikuvaus päivitykseen Face-tapahtuman puolelta:
  Aloitamme kolmenkulman ABC:ltä, josta suuntaamme Nokiaa kohti.
  Matkaamme saamme kulumaan osallistujien innokkuuden ja jaksamisen mukaan 3-5h.myöskin polkujen kunto kyseisenä päivänä vaikuttaa aikaan ja reittiin.
  Maasto on hyvinkin vaihtelevaa, poljemme Nokian mahtavimmat ja ei niin mahtavat talvipolut joten on myöskin sallittua taluttaa vaikeissa paikoissa ja "jalkakosketuksia" ei tällä lenkillä lasketa...
  Vauhti mitoitetaan osallistujien mukaan.
  Taukoja pidämme tarpeen mukaan, joten tarkoitus ei ole henkihieverissä polkea, mutta niin että etenemme ja pysyy lämmin!
  Kauppoja ei matkalle hirveästi osu,mutta jos pakottava tarve tulee voimme poiketa myllyhaan s-marketilla,joten sämpylät ja kaakaot mukaan!
  Tarkoitus olisi myöskin poiketa Nuijalammen laavulla,jossa olisi mahdollisuus grillata makkarat(keli varaus)

  Ensi kertalaista en suosittele lähtemään tähän ryhmään.
  Paras rengas valinta on läski, mutta tämän ja eilisen päivän polkasuiden perusteella kapeemmallakin pärjää mainiosti, jos vaan lumitilanne on tämä eikä lisää kauheasti tule

  Laavulle meno näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä, koska kyseistä polkua ei ole enään näkyvissä, jollei tässä viikon aikana ihmettä tapahdu. Ilmoitan vielä loppu viikosta , että kierrämmekö sitä kautta

 18. #18
  Liittynyt
  11/2013
  Viestit
  54
  Tkl:n busseissa sai varmaan lisämaksusta kuljettaa pyörää keskiosassa, jos vain on tilaa? Muuten menisi Tammelasta jo pelkkiin siirtymiin se ~30km.

 19. #19
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Virpi Katso viesti
  Ilmoittauduin äsken mutta mitäs jos en lähde? Täytyykö asiasta ilmoittaa erikseen vai riittääkö vain ilmoitukseni tässä ja nyt, että minun pakkasrajani on maksimissaan 7-8 astetta. Sitten jään matkasta pois.
  Ei tarvi erikseen ilmoitella! Toivotaan, että viikonloppuna ollaan -7 asteen tuntumassa. Nyt sääennuste lupaa loppuviikoksi kylmää. Tapahtuman pakkasrajana on -15.

 20. #20
  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  200
  Petterin teksti ja kuvat Facebookista:
  Tapahtuman lähtöalue ja parkkipaikat löytyvät oheisista kuvista. Lähtöalue on Kodin Terran puolella, merkitty keltaisella. Sinisellä on merkitty käytettävissä olevat parkkialueet. Punaisella on rajattu alueet, joihin ei parkkeerata; käytännössä ne parkkipaikat jotka ovat lähinnä Kodin Terran ja Kolmenkulman ABC:n sisäänkäyntejä. Jätetään ne maksaville asiakkaille

  Olemme lisäksi saaneet luvan ilmoittaa parkkipaikoiksi Sandvikin P-paikkoja Pihtisulunkadulta (huom! Sähkötolppien käyttö kielletty) sekä Tyrvään Sähkötyön pihalta Rounionkadulta.

  Kodin Terran alueelle pysäköiville sellainen huomio, jotta siellä portit suljetaan klo 18! Eli sieltä tulee poistua viimeistään klo 18. Jos osallistut 8 h ryhmään, suosittelen parkkeeraamaan johonkin toisaalle, että autolla pääsee vielä kotiinkin
  Sent from my iPhone using Tapatalk

 21. #21
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  Harmittavasti pakkanen taitaa pysyä kireenä lauantaina ja oma idea 5 h kierroksesta typistyy 3 h lenkkiin mutta siinä ajassa pääsee näkeen parhaimmat lännen polut

 22. #22
  Liittynyt
  06/2008
  Paikkakunta
  Jokela
  Viestit
  1.469
  ^Siltä tuo nyt vielä näyttää, että kylmää pitelee. Vaan toiveikkaasti päivittäin seuraan lämpötilaennustuksia. Ollaan nyt joka tapauksessa Nokialle tulossa lauantaina. Mutta nähtäväksi jää osallistunko polkuajeluihin vai keksitäänkö jotain muuta ajanvietettä.

 23. #23
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Birkala
  Viestit
  17.906
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Virpi Katso viesti
  ^Siltä tuo nyt vielä näyttää, että kylmää pitelee. Vaan toiveikkaasti päivittäin seuraan lämpötilaennustuksia. Ollaan nyt joka tapauksessa Nokialle tulossa lauantaina. Mutta nähtäväksi jää osallistunko polkuajeluihin vai keksitäänkö jotain muuta ajanvietettä.
  onhan siellä 3 h ryhmiä myös jos aurinko sattuu tuleen päälle vielä niin eiköhän tarkene muutaman tunnin

 24. #24
  Liittynyt
  12/2000
  Paikkakunta
  Vantaa
  Viestit
  3.519
  Onko noi Harrastaja A,B,C 4-5h vaikka oliskin kireetä pakkasta? Ite taisin johonkin sellaseen ilmottautua, mutta voisin sittenkin ajella vaan 3h jos on tosi kylmä. Muuten ei taida jäädä muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä 6h ryhmään ajamaan puolet tai sitten tuohon Maastopolje! -ryhmään ajamaan puolikas. Tarkoitus ajella läskillä rauhallista vauhtia.
  "Palstapyöräily on yksi vaativimpia pyöräilyn alalajeja, ellei peräti se kaikkein vaativin." © kanttiinin tollo

 25. #25
  Liittynyt
  06/2008
  Paikkakunta
  Jokela
  Viestit
  1.469
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti izmo Katso viesti
  onhan siellä 3 h ryhmiä myös jos aurinko sattuu tuleen päälle vielä niin eiköhän tarkene muutaman tunnin
  3 tuntiakin voi olla silkkaa kidutusta jos varpaat tai sormet ovat aivan jäässä. Sitten iskee suonenvedot ja musta tulee kiviriippa koko porukalle. Parempi katsoa kuin katua =)

 26. #26
  Silkkaa kidutusta ihan varttikin raajat kylmettyneenä. Kunnon varusteet helpottaa.

 27. #27
  Liittynyt
  07/2004
  Viestit
  2.187
  Villavaatetta päälle ja välillä sisälle kaffeelle, näin ainakin sykloillessa pärjää noissa lämpötiloissa. Tuulenpitävyyttä tarvitaan myös, ainakin tuolla maantiellä.
  Plr valinnut hyvin suunnan, kun mennään aluksi myötäiseen, kun tuulta ja pakkasta on enemmän kuin paluumatkalla.

 28. #28
  Liittynyt
  04/2008
  Paikkakunta
  Länsikontu
  Viestit
  611
  Ilmoittautuneita on nyt 100! Tulossa on hieno yhteislenkki Vielä jokunen mahtuu mukaan, mutta tuplamäärään ei riitä vetäjiä, joten ilmoittautuminen sulkeutuu torstaiaamuna!

  Muistuttelen jo tässä vaiheessa, jotta tulethan ajoissa paikalle! Ryhmäytyminen alkaa klo 10:30, jotta ryhmät pääsevät matkaan klo 11!

  Jos taas et ehdi "päälähtöön", on mahdollista lähteä noin klo 14 niiden ryhmien mukaan, jotka ajavat Kolmenkulman kautta jatkaakseen toiselle osuudelle. Maastoonpolje! -ryhmä matkaa tuolloin Nokian poluille ja Harraste 6 h Länsikonnun poluille. Ylipitkä läskiryhmä puolestaan noin klo 15 Nokian poluille, mikäli Länsikonnussa on neljä tuntia vierähtänyt. Nämä ryhmät eivät aja kartassa näkyvän keltaisella merkityn lähtöpaikan kautta, vaan Kolmenkulman ABC:n ns karavaanariparkin eli kaakkoisnurkan P-paikan kautta. Keltaisella merkitty lähtöpaikka on käytössä vain klo 11 päälähdössä.

 29. #29
  Liittynyt
  06/2008
  Paikkakunta
  Jokela
  Viestit
  1.469
  ^Aamupäivän pakkaslukemat näyttää sellaiselta, että jos ne pitävät paikkansa niin sen lähdön jätän väliin. Vaan ihan mukava kun saa toisen mahdollisuuden tuohon myöhäisempään lähtöön. Ja jos polku on hieman haastavampaa niin paremmin pysyy lämpöisenäkin. Elikkä Maastoonpolje ryhmään sitten liittyisin jos pakkanen on reilusti tipahtanut aamusta.

 30. #30
  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  200
  Sää ennuste lupaa hienoa ja aurinkoista keliä. Pakkasta on varmaan aamulla paljon, mutta ainakin Harraste B on silti lähdössä matkaan. Sää lauhtuu auringon paistaessa ja edetään rauhallista vauhtia ilman pitkiä taukoja joissa se kylmä iskee. Metsässä pysytään mahdollisimman paljon jolloin raajat tekee työtä ja pysyy lämpimänä. Matkaa ja aikaa säädetään ryhmän mukaan. Noin 4h tavoite ensimmäiselle lenkille jonka jälkeen noin 2h lisälenkki.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

Samanlaisia aiheita

 1. Tour de France 2018
  By VesaP in forum Ammattilaispyöräily
  Vastaukset: 311
  Viimeinen viesti: 29.08.2018, 21.52
 2. Tour de Tampere 28.5.2016
  By troh in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 112
  Viimeinen viesti: 02.06.2016, 23.06
 3. Talvi Tour de Tampere 21.2.2016
  By troh in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 53
  Viimeinen viesti: 22.02.2016, 09.51
 4. XX Tour de Tampere 23.5.2015
  By Talisker in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 132
  Viimeinen viesti: 13.06.2015, 21.01
 5. XiX Tour de Tampere 1.6.2014
  By Talisker in forum Kilpailut ja pyörätapahtumat
  Vastaukset: 215
  Viimeinen viesti: 05.06.2014, 09.18

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •