Sivu 1 / 5 123 ... ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 1 - 30 / 138

Aihe: Euroviisut 2016!!

 1. #1
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Peukalo ylös Euroviisut 2016!!

  Tämä tulee taas!
  Tällä kertaa Suomen puolesta oikeasti jännittää kun meillä on voittokappaleet. Mutta viiltävää kritiikkiä tulee silti...
  Ja olisi tosi mukavaa kuulla teidän mielipiteitä.

  Esmerkiksi Ruåttin Melodifestifalen- kappaleet on ihan kamalia - ihmetytttää mitä Krista Siegrfiedsin wanha "Marry Me"- video siellä tekee. Vähän on ristiriitaista että tää tyyppi juontaa Suomen viisut ja osallistuu Ruåttin viisuihin...


  Tästä voi katsoa noi Suomen ehdokkaat:
  Nämä tulee nyt omassa kuuntelujärjestyksessä ( eri kun mitä ne semi/finaalissa esitetään)

  1. Attention- "Ready For The Show".
  No ei muuten todellakaan ole. Vaikka pikkutyttö kovasti kuvitteleekin. Semmoinen meidän nukke-keräilijöitten "Katy Keene"-tyyppinen sarjakuva videolla, ja sarjakuvatyyppinen powertytteli. Ihan kamala teknopoppikuvitelma. Kotiin kasvamaan.
  Zero points

  2. Mikko Herranen -"Evile Tone"
  Suomisemifinalistivideoilla on tämä tyypillinen - tosin ihan kiva - aihe että ajetaan autolla. Tässä tapauksessa sokee ajelee limusiinilla ja hymyilee itekseen...takapenkille tulee kyytiin erilaisian ihmisiä ja ihmiskohtaloita. Elämän koko kirjoa, mutta näitten tyyppien tarina jää epäselväksi. Yrittää olla mahtiballadi, mutta ei ole tarpeeksi.
  Toi loppu, jossa sokee kuski naureskelee itekseen, on hauska.
  Mutta ei.

  3. Guzani Brothers - "Poom Poom"
  No jo nimi kertoo...että ei. Mamuteknorappihipparia, elikkä ihan kamalaa. Videolla ollaan baarissa ja sitä perinteistä perusjammailua. Apuva, seuraavaa....

  4. Rafaela Truda. "Rise Up"
  ...eih. Kamala kotikutoinen lavastettu video jossa on vähän kaikkee mahdollista - orientaalipoljentoa, hiphoppia, petshopboyssin vaikutteita, retromustavalkoisuutta...
  ihan mitäänsanomaton ja kaamee.

  5. Pää-Äijät "Samppanjataivas"
  Näitten ukkojen esiintymisasujen perusteella aattein jotain "Steven´s Seagulls" -juttua, mutta ei. Jotain ihme teknoäijiä teknohoppareina. Kaamee video lavastebileissä, varsinkin noi täytetyt eläinten päät on järkyttäviä ( vrt. Cristalin videon eläinten päihin...)

  6. Eini - "Draamaa"
  No sopii tämä Ruåtsinlaivojen diskoon...eh. Tosi kliseinen, hivenen ikääntyny bilehile jää autoineen tien päälle ja kas, sieltä metsän kätköistä löytyykin urheiden uroiden autokorjaamo. Joo on tosi hyvännöisiä autokorjaajia, sinne vaan auto korjattavaksi ja samalla saa auton omistajakin huollon.
  Olisi tosin voinu jättää noin Einin naamalähikuvat vähemmälle, on hivenen koomista.
  Ei viisuihin, vaan juurikin ruåtsinlaivoille.


  7. Ylona- "Blazing Fire"
  Mustapukuinen hahmo tulee boxing-kehään avautumaan elämästään kera lapsuusvideoiden ja tämmöinen wannabevoimaballadi. Sinä osaat, sinä voit..
  Mitäänsanomaton yritelmä vedota tunteisiin ja olemalla elämää suurempi. Ei ole

  8. Barbe-Q-Barbies "Let Me Out"
  Joo menkää vaan kiitos! Tämmöinen "kovat gimmat on kovia rokkareita" välillä joku juosee yömetikössä ja sitten ollaan vessassa ja rokataan lavalla..
  Mä inhoon tämmöistä, "näillä tytöillä on munaa". Menköö poijes..

  9. Annica Milán & Kimmo Blom.
  Jaha, taas autoilua ja näköjään "tilanne" päällä. Alkaa balladina, että tässä on kyse elämää suuremmista...ja hei! toi ukko on viime vuoden viisuista tuttu Angelo DeNile!
  Video on siis jotain tunteisiin vetoavaa rikosdraamaa. Rahakassia kera käsiaseen, ja mitähän tytteli sitten meinaa kertooko pollissille vai...
  Kappale jää nyt ihan täysin ton videon juonen taakse. Yrittää olla voimaballadi, mutta ei kanna ei.

  10. Clemso "Thief"
  Tää on yksi kaikkein kamalimmista, mamuteknobluussihiphoppia??. Videolla toi tummapintainen nutipää vaan jammailee ja ihan mitäänsanomaton haahuilu jotain "gassomgassom..???.
  Ei voi katsoa, eikä kuunnella..

  11. Lieminen "Pehmeiden Arvojen Vaalija"
  Hei! ...tää on Stigu!...no ei mutta tulee Stig heti mieleen, hyvässä mielessä sillä mä tykkään Stigistä. Tosin ikinä ei kansisi kopioida viime vuoden viisuvoittajan videon juttuja, eli noita animaatotikku-ukkoja. Näyttää muuten tosi hassulta kun tyyppi haahuilee virtuaalilasit päässä ja kuvittelee olevansa jossain.
  Tykkään tästä, mutta ei tämä isoihin viisuihin mene.

  12. Mikael Saari - "On It Goes"
  Teatterlavastevideo jostain Dostojevskin näytelmästä. Yritetään olla Elämää Suurempi Balladi, mutta tää jää junnaamaan eikä semmoista Isoa Huippua tule!
  Jää mitäänsanomattomaksi, eikä toi videon juonikaan etene mihinkään. Sitä vain ollaan, juodaan samppanjaa toiset tansii ja toiset katselee....tympeetä.

  13. Tuuli Olkkonen " Don´t Wake Me Up"
  Paree todellakin että jäät vaan unelmoimaan. Ikäneito jossain vip-bileissä ja kosiskellaan sex-väehmmistöjä ja mamuja (vrt. Cristal) ja yritetään olla mahtiballadia ja elämää suurempaa. Jääkee vaan unelmoimaan, seuraava...

  14. Stella Christine "Ain´t Got Time For Boys"
  Bluesia tummaihoisten baarissa. Jotenkin toi sähkökitara ei istu laulajatytölle..inhoon videon tunnelmaa ja muutenkin tällaista yritelmää olla jotain hyvin ei-suomalaista.


  15. Pietarin Spektaakkeli "Liian Kuuma"

  Siis tää bändin nimi hämää! Solisti näyttää ekaksi Salkkareitten Kari Taalasmaalta!! Tämä on tämmöinen sixtiesretrojammailu. Videon tyttelit olisi voinu olla vieläkin hottempia.
  Kuuntelen kuitenkin tämmöistä mieluumpin kun mamuteknoa.
  Ei silti isoihin viisuihin.

  16. Sandjha "Sing It Away" - luontoa ja mahtiballadi-jammailua; ei osata päättää mitä otetaan niin otetaan siis: fantasiaa, lapsuusvideoita ja orientaalipoljentoa ja tyttöenergiaa. Tekotaiteellinen video ja liika tavanomainen poppiskappale joita on 13 tusinassa. Ok, viisuissa toi orientaalipoljento on ollut hyvä, mutta jotenkin se ei nyt Suomiviisuun sovi, ei.

  - vieläkö näitä on- no on!!! sokerit pohjilla!

  17. Cristal Snow " Love Is Blind"

  Mä rakastan Cristalia! Kappaleen alkusävelet ja video on tosi upeita, vaikka toi kartano olisi voinu olla vähän upeempi. Huomaa kohta! 0.29 - 0.32!
  Tarttuva sävelmä, ihana maaginen tunnelma. Kaikkea mahdollista viisu-klisettä: tuulikonetta ja modulaatiota....
  Tää voittaa, saisi voittaa koko isot viisut. Luultavasti ostan viisut cd:n kun tykkään kuunnella tätä.
  Ja koska en ole homostelun ystävä, niin tämä on tosi paljon sanottuna minulta.

  18. Saara Aalto "No Fear"

  Toinen hieno kappale. Saara Aallolla on mielettömän upea ääni ( esim. "Tartu Mikkiin" -ohjelman "Phantom Of The Opera"-versio veti kylmän väreet...") mutta jostain syystä neitokaisen karisma ei vaan pure, ei. Ja mä inhoon noita prinsessa-esiintymisasuja.
  Viisas veto hieman orientaalipojentoinen kerto. En tosin oikein ymmärrä artistin ja taustatanssijoitten asu-yhdistelmää. Video olisi saanu olla vaikuttavampi, jotain luonto-aiheista.
  No enivei, joko tämätai Cristal.

  Kuuntelin muuten myös Ruåtsin Melodifestivalet. Viime vuonna sieltä erottui heti koko viisujen voittaja Måns Zelmerlöfin "Heroes" josta eka kuulemalla veikkasin että voitaa.
  Ja kuuntelen ( + laulelen mukana) tätä edelleen "suosikkikappaleet autolevyllä".


  Siinä sitä oli urakkaa.
  Odotan kyllä suomen viisuja tosi mielenkiinnolla! Saatan jopa äänestää!
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 2. #2
  Liittynyt
  05/2010
  Paikkakunta
  Siilinjärvi
  Viestit
  901
  Cristal snow: kuuntelematta paskaa. Ei perusteluita.
  Älköön äänekkäät puhuko huomisesta mitään, kun tämäkin päivä on kesken

 3. #3
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Punapää perusteluja kiitos

  ...näin kovasti vaivaa tämän eteen, joten toivoisin myös teiltä asiallisia kommentteja - ei tartte tykätä samoista - ja myös perustelut.
  Ihan perusedellytys on kyllä myös kuunnella kappaletta ainakin että tietää mistä on kyse.
  Kiroilu ei ole suotavaa, voi sanoa että hyi kamalaa.

  kiitos.


  ps. voihan sullekin ^ sanoa että nimimerkkisi kertoo että oot perssiistä.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 4. #4
  Liittynyt
  08/2003
  Paikkakunta
  Siilinjärvi
  Viestit
  5.292
  Voittiko Suomi?

 5. #5
  Liittynyt
  06/2008
  Paikkakunta
  Kouvola
  Viestit
  4.334
  Jos homostelun euroopanmestaruuskisoissa arvon palstapersoonan esikarsinnasta on luovinut läpi 1/16, ja se on Cristal Snow, täytyy vissiin yrittää väistellä tätä kulttuurin kieroumaa vielä aiempiakin vuosia tarkemmin.
  "Jaffan juon useimmiten suoraan pullosta." - palstapersoona 16.01.15

 6. #6
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Nauraa asennekysymys

  Näitä on 18 kappaletta. On sex-vähemmistöjä ( toinenkin kun Cristal....) ja mamuja ja monenlaista kulkijaa.
  Ja tämä on otettava kyllä hauskana viihteenä, niin se sujuu paljon paremmin oon huomannu. Mitä enempi mukana on "apuva! eih!" sen parempi.
  Jos vaikkapa Isoissa Viisuissakin kaikki olisi ihan tosimielellä mukana, olisi paljo tylsempää. Siellä tarttee olla näitä "alkohol is free" ja "aina mun pitää"...juttuja mukana.

  Ainoo Suuri Vääryys tapahtui kyllä kun Nightwish osallistui viisuihin v.2000, voitti yleisöäänestyksen ylivoimaisesti "Sleepwalker"-biisillä ja siinä kaikki katsojatkin jo kuvitteli että voittivat - mutta piruvie, tuomariäänillä voittikin ...eh, Nina Åströmin "A Little Bit" joka muistaakseni sai zero points. Tosin ei ollut ^ Nightwishin parhautta, mutta sittenkin.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 7. #7
  Liittynyt
  07/2012
  Paikkakunta
  芥兰牛肉
  Viestit
  1.404
  Hyi, kamalaa

 8. #8
  Liittynyt
  05/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  15.048
  HYI!! Tarkoitan sitä. Hyi.
  -L.

  Lentoyhtiö SAS:n nimi on lyhenne sanoista "sen, alltid sen".

 9. #9
  Liittynyt
  07/2007
  Paikkakunta
  Suomen Turku
  Viestit
  1.625
  Sais suomalaiset hyväksyä Eläkeläiset joskus euroviisubändiksi niin saataisiin toinenkin voitto. Saksasta tulisi 12 pistettä jo ennen kisojen alkua. Nyt viime vai toissakerrallahan suomi hävisi nimenomaan sen takia, kun ei otettu Eläkeläisiä, vaikka oltais saatu.

 10. #10
  Liittynyt
  03/2013
  Paikkakunta
  Mikkeli
  Viestit
  867
  Nightwish voitti kyllä paljon enemmän sillä ettei joutunut euroviisuloihin..
  Näitäkään ehdokkaita en ole kuunnellut. Enkä kuuntele.

 11. #11
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Surullinen harmillista

  no hivenen harmillista ettei keneltäkään tule yhtään asiallisesti perusteltuja mielipiteitä. Siellä on siis muitakin kappaleita kun tuo Cristal, ei niistä tule kommentteja?
  Oonko mä ainoo euroviisufani? harmin paikka.
  Silti, olisin toivonu juurikin noita asiallisia mielipiteitä ja vähän että mitä kappaleita ( tai kaikkia?) tarkoittaa. Pelkkä "hyi" on aika onnetonta, tuskin siihen on edes kuunneltu kappaleita. Siis ei tarvi kuunnella kun reilu minuutti ja kelata vaikka kertsiin, asia käy kyllä selville. Videota ei tarvi katsoa kaikkia kohtia, minäkin rullailen kuvan näytöstä pois "niissä" kohdissa mitä en ihan mieluusti katsele...
  Ja tuossa mun listassa on vähän vihjettä minkätyyppinen se kappale on.
  Kuunnelkaa ny vaikka se minsa, on siellä ihan mukaviakin...


  Ja nuo "naurettavat" - tai sillä hetkellä ihan tosissaan esitetyt wanhat viisukappaleet on mitä mainiointa! Telkkarissa tuli uusintana "Viisuja Kautta Aikain" ( en muista oikeeta nimeä) mutta oli tosi hauskaa noi 1970-luvun esitykset. Abbakin oli aikanaan tosi modernia ja hätkähdyttävät esiintymisasut Wanhoja suomiviisuja katsellessa on kyllä vieläkin hauskempaa, esmerkiksi "Pyllyy vasten pyllyy..." , "mate in Finland"..mutta "Viulu-ukko" toimii mun mielestä edelleen, ja Marionin "TomTom", sekä Anneli Saariston "La Dolce Vita".
  Sitten on näitä ihmeellisiä, Veskun "Huilumies" ja Kojon legendaarinen "Nuku Pommiin".
  Yksi viime aikojen Isojen Viisujen suurin vääryys oli kyllä Ruotsin hieno viisu, se nuoren kitaraa soittavan neitokaisen "This is My Life". Muistan että joku linkitti sen täällä palstallakin kommentoiden "voittaja tässä?". Ei päässyt edes jatkoon, ja senjälkeen Ruotsi alkoi tehdä taas sitä laskelmoitua ruotsipoppia. Joilla tulikin heti kaksi voittoa, Loreenin "Euphoria" ja Månsin "Heroes". Olihan ne hyvät kappaleet, ja plussaa yksinkertaisesta lavashowsta, ei liikaa kaikkea häslingiä tai pyllynheiluttelua.

  Nightwish olisi voittanut koko Isot Viisut. Rohkeeta toimintaa joka tapauksessa osallistua, tämä oli käsittääkseni Tuomaksen "kerran elämässä"-projekti.  No onhan tuo upea, ja ihanan suloinen Tarja ja kumppanit tuossa! Just...kyllä 15 vuotta muuttaa ihmisiä ja asioita..
  ( Tarja on kyllä ainut oikea NW solisti..)
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 12. #12
  Liittynyt
  10/2013
  Paikkakunta
  Lahden seutu
  Viestit
  1.009
  Euroviisuthan on hieno perinne ja show, jota oon seurannut 70-luvulta alkaen. Lienee eka tv-muistoni, kun Abba voitti. Suomen tämänvuotisia en ole vielä nähnyt, mutta pakko sanoa, että jos esittäjän seksuaalinen suuntautuminen ja/tai ihonväri vaikuttaa jotenkin mielipiteeseen kappaleesta, niin kohtuullisen oudoilla perusteilla menee arviointi.

  UMK:ta odotellen ja erityisesti itse kisoja. Mainiota aivot narikkaan -viihdettä

  Ja OT: Nightwish ei ole koskaan kuulostanut niin upealta kun nykyisin Floorin kanssa. Albumin ja kahden nähdyn keikan perusteella tuon mielipiteen kehtaan sanoa.

 13. #13
  Liittynyt
  02/2005
  Paikkakunta
  Turku, Rinkeby
  Viestit
  11.529
  Pointsit myös Floorille mutta myös Kisulle, ei saa olla ilkeä eikä asiaton. Nimim. "Euroviisufani jo vuodesta 1975"

 14. #14
  Liittynyt
  11/2014
  Paikkakunta
  Rovaniemi
  Viestit
  2.258
  Miksi enää järjestetään Euroviisuja, Lordi voitti ne 2006?

 15. #15
  Liittynyt
  08/2003
  Paikkakunta
  Siilinjärvi
  Viestit
  5.292
  Minä katsoin euroviisuja jo 60 luvulla, mutta lopetin kahtelun kun Franco Battiato ja Alice ei voittaneet vuonna 84 vaikka niillä oli paras biisi.

 16. #16
  Liittynyt
  10/2013
  Paikkakunta
  Lahden seutu
  Viestit
  1.009
  ^tuo on kyllä paras biisi viisuissa koskaan (no, ehkä Hard Rock Halleluja , mutta show on edelleen hienoa kitschiä.

 17. #17
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Hymy vanhoja viisuja

  Lordin voitto oli ihammahtavaa! ja sanoisin että yhtä käänteentekevä juttu kuin Abban Waterloo aikoinaan. Abban jälkeen viisuihin tuli poppikappaleita - kun ennen oli vaan iskelmää. Lordi toi raskaamman rock-musiikin viisuihin.
  Kamalin viisuvoittokappale on se Azerbaidzanin "Running Scared", pettymysvoitto kaikille muille kun itäblokin maat äänesti.

  Montako kappaletta muistat?? Ite muistan ajan Waterloosta eteenpäin aika hyvin, mutta jokunen on ihan outo. Viron 2001 "Everybody"?, ja 1993-1996 menny aivan ohitte ( luultavasti sairasteluni takia minulle mustia vuosia) Mainittakoon muuten vielä Ukrainan "Wild Dances" 2004 pidän vieläkin, vaikka silloin supershow tuntuu nyt hieman kivikautiselta.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luette...un_voittajista

  Ensi lauantaina kuitenkin on UMK eka osio. Mukana ei ole sitä tuomaristoa, minä kyllä tykkäsin tuomariston kritiikistä vaikka tuomariääniä ei annetukaan.
  Juontajina ovat Krista Siegfrieds ja Roope Salminen. Että jokaiselle on jotain.

  ps. On Floor paikkansa lunastanut, en mä sillä, kuuntelen oikein mielelläni. Ihailin vain Tarjan panostusta yksittäisiin kappaleisiin, useita kappaleita varten oma asu. Toki ne on kaikki Tuomaksen kappaleita, ja Nightwish on vuosikymmenten myötä kehittynyt. Silti "Walking in the Air" pysyy.
  Mun suuri toiveeni kyllä on Nightwishin ja Tampere Filharmonian yhteiskonsertti..


  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 18. #18
  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  2.142
  Minä ainakin kuuntelin nyt sen avauspostauksesta löytyvän koosteen. Nimenomaan siis kuuntelin, ja visuaalinen puoli jäi silmäilyn asteelle. Onhan nuo kaikki niin samantekevän kuuloista kertakäyttöhöttöä, ettei sieltä mikään esiin nouse. Pitäisi tietysti kuunnella vielä muutaman kerran ajatuksella uudestaan. Menköön vaikka Kristal Snöy imuttelemaan kielisuudelmia poikaystäviensä kanssa kisoihin. Tulisi ainakin iltapäivälehdille kohukirjoiteltavaa ja puheenaiheita kahvipöytiin. Rohkenen muuten korjata Tempokisua siinä, että Pietarin Spektaakkeli "Liian Kuuma" ei ole sixtiesretrojammailu vaan ajoittuu selvästikin tötterötukkien aikaan eli 50-luvun jälkipuolelle.

 19. #19
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Huutomerkki! esikatselukuuntelut ensi lauantaina!

  ^ kiitos, no niin onkin fiftaria...

  Mutta esikatselukuuntelu tuleekin jo ensi lauvantaina 30.1 tv2 klo 21.30. Samalla kun tekee jotain muuta, sen voi laittaa taustalle.
  Mielenkiintoisempaa on silti ehdokkaiden lavaesiintyminen. Joka tapauksessa, Cristalin biisistä löytyy kaikki viisukliseet ( ja sen videon alku on kyllä ihammahtava) jos lavaesityksessä on tuulikone Samoin Saaran biisissä on paljon viisuelementtejä.
  Tärkeetä mun mielestä on tarttuva kertosäe ja että viisua voi laulaa mukana, tai rallatella sitä vaikka lenkillä ( olen huomannut tätä tekeväni..).
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 20. #20
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Kymysys esikatselukuuntelu tänään

  Tänään t2 klo 21.30.
  Videoiden esikatselu- kuuntelu.
  En vaan ymmärrä esikatselu-kriitikkoryhmää:

  Raadissa musiikkivideoita katsomassa ovat Essi Hellén, Mikko Silvennoinen, Jaana Pelkonen ja Tommi Manninen

  Varsinkin Essi ja Jaana, mitä pirua ne tekee tässä ohjelmassa? Essin hölötystä ei jaksaisi yhtään..Varsinaiset karsinnat jatkuu lauantaisin 6.2 alkain, kolme karsintaa, ja finaali on 27.2.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 21. #21
  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  2.142
  "Uuden Musiikin Kilpailu alkaa heti Alamäkiluistelun päätyttyä." Eisstna, eikö ne nyt ymmärrä, mikä on oikeasti tärkeää??

  Edit: Se samppakaljataivas oli viimeinen tikki. Ei vaan pysty tuota kuraa seuraamaan. Syövän tuollaisesta saa.

 22. #22
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Punapää erilaisia mielipiteitä

  no aika ihmeellisiä pisteytyksiä studioraatilaisilta. Olen ihan eri mieltä...
  ..ja aika haastavaa katsella niitä (mun mielestä) ei kivoja viisuja - joita on paljon - kokonaan. Kuten vaikka se Clemso ja samppanjataivas..joista taas raatilaiset tykkäsi.

  Paitsi Cristalin suhten ollaan kaikki sammaa mieltä. Jees.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 23. #23
  Liittynyt
  05/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  15.048
  Hyi saamari
  -L.

  Lentoyhtiö SAS:n nimi on lyhenne sanoista "sen, alltid sen".

 24. #24
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Peukalo alas hylätty mielipide

  Hyvät tavat on nyt hyvä muistaa, jos kappaleesta ei pidä sen voi asiallisesti ilmaista. Kirosanoja ei tarvita.
  Joka kappaleelle löytyy fanit ja ne jotka ei sitten tykkää ollenkaan, näin se aina on.

  Sinun mielipiteesi on hylätty.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 25. #25
  Liittynyt
  05/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  15.048
  Ilmeisesti myös tempokisun huumorintaju on hylätty
  -L.

  Lentoyhtiö SAS:n nimi on lyhenne sanoista "sen, alltid sen".

 26. #26
  sledgehammer Guest
  En takuulla katso koko paskaa, mutta myötähäpeää tunnen silti. En edes tiedä, kuka tuolla esiintyy, mutta varmaan se on joku transvelho tai jotain muuta vastaavaa. Joku, jolle on parsittu pimppi pippelin tilalle tai toisinpäin. Ainoa oikea veto olis jättäytyä pois tuosta jäätävästä "kilpailusta", jossa Suomea voisi yhtä hyvin edustaa vaikka Iran. Onhan sekin melkein Eurooppaa.

 27. #27
  Liittynyt
  10/2013
  Paikkakunta
  Lahden seutu
  Viestit
  1.009
  ^ Juu, on se kauheaa, jos joku esiintyjä on jollain tavalla erilainen, ei meillä Impivaarassa tuollasia katella!

  Asiaan: kohtuullisen laimea taso noissa biiseissä valitettavasti oli. Jos nyt joku pitäisi ensikuulemalla viisuihin laittaa, niin joko Cristal Snow tai sitten Clemso. Lienevät ainoat, joilla olisi potentiaalia menestyä.

 28. #28
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Peukalo ylös viisuaineksia

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti LJL Katso viesti
  Ilmeisesti myös tempokisun huumorintaju on hylätty
  Et voi hylätä sellaista jota ei ole. Mutta ei kiitos kiroilua, se ei ole huumoria.

  Nämä on kylläkin Euroviisut. Viisu pitää tehdä tietynlaiseksi; sen pitää erottua, siinä pitää olla tarttuva melodia ja jotain "sanomaa" ja myöskin mahtipontisuutta. Lähes pakollisia viisuelementtejä ovat modulaatio ja tuulikone. Ja jos olette huomanneet, että euroviisut on hyvin paljon ns. sateenkaariporukan juttua.
  Viisun pitäisi olla jotenkin "maan näköinen", eli ei Suomelle mitään ihan orientaalia tai sitä tummaihoista ukkelia. Yhtenä vuonnahan Norjaa edusti tummaihoinen nuori laulajatar, ja viisu oli tosi eksoottinen, ei sopinut Norjan viisuksi ollenkaan. Islantia 2013 edustanut "kalastaja" oli taas ihan Islannin näköne viisu ( ja esittäjä), ja olisi saanu vaikka voittaa.
  Yksi hienoimmista viisumusavideoista jota en voi ite itkemättä katsoa. Ihana toi ukkelikin. ( Islanti on suosikkimaani ihan yleisestikin)
  Vaikka en ole tasa-arvoisen avioliiton kannattaja ja laitan tyynyä pään eteen tietyissä kohtaa...niin hyvää on se että Cristalin videossa oli ihan tavalliasia ukkeleita, eikä mitään tomoffinlandeja. Kiinnitin huomiota myös täytettyyn pupunpäähän kartanon salin seinällä. Se Cristalin esittämä punakaapuinen hahmo oli myös mielenkiintoinen, ja punaiset kettu ( tjsp) naamarit. Tykkään jos videossa on joku tarina, eikä vaan tanssiryhmää tai käsienheiluttelua.
  Viime vuonna katsoin Ruåtsin viisut, ja Månsin viisun kuultuani olin heti että se on siinä. Ja oli. Nyt tuli samanlainen tunne.

  Siellä on muitakin ihan mukavia, Saara Aallon viisu, ja sitten Lieminen on ihana - vaikkei viisuainesta. Tosi kiinnostavaa nähdä millaiset ovat lavaesiintymiset.
  Joka tapauksessa, kuten studiokriitikkoryhmäkin totesi, viisuihin ei kannata lähteä harjoittelmaan, vaan pitää olla lavaesiintymiskokemusta. Ja sitä Saaralla ja Cristalilla on.


  Ikinä en ole suomen viisuissa äänestänyt, mutta tällä kertaa taidan äänestää ja ostan sen levyn millä toi Cristalin viisu on.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 29. #29
  Liittynyt
  05/2015
  Paikkakunta
  Tusby
  Viestit
  1.616
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti sledgehammer Katso viesti
  En takuulla katso koko paskaa, mutta myötähäpeää tunnen silti. En edes tiedä, kuka tuolla esiintyy, mutta varmaan se on joku transvelho tai jotain muuta vastaavaa. Joku, jolle on parsittu pimppi pippelin tilalle tai toisinpäin. Ainoa oikea veto olis jättäytyä pois tuosta jäätävästä "kilpailusta", jossa Suomea voisi yhtä hyvin edustaa vaikka Iran. Onhan sekin melkein Eurooppaa.
  Samoilla linjoilla. Yritän vältellä koko häppeninkiä, tätä sateenkaariväen vuotuista juhlaa. 🌈😝 Ei kiinnosta pätkääkään ketä siellä esiintyy. Oon vissiin ahdasmielinen sitten, mut siinäpähän sitten oon.

 30. #30
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  17.694

  Punapää erilaisia mieltymyksiä

  ^ No et ole ahdasmielinen, yleensähän se olen ollut minä.
  Erilaisia mielipiteitä saa olla, en minäkään kuuntele tai katso jos tulee vaikkapa Cheek/Elastinen/Robin/Justin Bieber. Tai pahus, Robin esiintyy viisujen väliajalla.
  Arvostelulajeissa on aina erilaisia mielipiteitä, ja iso joukko kun ei ymmärrä ollenkaan toisen mieltymyksiä.

  Koululaisena olimme kaikki viisufaneja; koulussa järjestettiin myös äänestyksiä. Sitten tuli pimeämpiä vuosia, ja kun aloitin viisujen seuraamisen uudelleen, tuntui että kaikki on tosi huonoja.
  Otin sitten uuden asenteen, katsotaan miten huonoja siellä nyt on. Olisiko edes yhtä kivaa. Siitä se lähti, ja samantyyppisenä näyttää kyllä pysyvän mun osalta. Yleensä löytyy 1-2 joista pidän.  Mutta ei täällä kukaan muu ole edes perustellut voittajasuosikkiaan, joten - näillä mun kommenteillani mennään.
  Tulee muuten uusintana juuri nyt tv2:lla.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •