Sivu 1 / 27 12311 ... ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 1 - 30 / 782

Aihe: Zwift.com

 1. #1
  Liittynyt
  10/2003
  Paikkakunta
  Klaukkala
  Viestit
  11.940

  Zwift.com

  Avataan oma ketju tälle virtuaalipyöräilysoftalle/-maailmalle. Tänne kokemukset ja muut fiilistelyt softasta. Ja mahdolliset yhteislenkkipyynnöt tms jos semmoisia tuonne voi tehdä jne.

  http://zwift.com/

  Itsellä ei ole muuta kokemusta tästä kuin katsellut olen noita webbisivuja. Täällä kuitenkin on jo Zwiftin käyttäjiä joten juttua riittänee.

  Sana vapaa!

 2. #2
  Liittynyt
  06/2015
  Viestit
  112
  Kokeiltu, sen verran mukavalta vaikuttaa, että pistän varmaan tilaten.

  Pientä ihmettelyä herättää kuitenkin Stagesin watit jotka katoavat aina välillä. Mahtaako olla softan ongelma vai USB-tikun (Eliten oma, jatkopiuhalla vajaan puolen metrin päässä kammesta)? Garmin Fenix 3 näyttää tehon pomminvarmasti ja kun Stagesin patterinkin kokeilumielessä vaihdoin, niin en usko kammen olevan syynä. Tietoa?

 3. #3
  Liittynyt
  04/2015
  Viestit
  139
  Postasin tämän jo tuonne harjotusvastus -ketjuun, mutta tässä sama uudestaan:

  Zwift on muuten muuttunut nyt maksulliseksi (~10$/kk) betatestauksen loputtua. Ehdin rullata tuolla vaan reilun satasen, mutta en kyllä aivan vakuuttunut siitä. Suurin ongelma oli pieni viive nopeuden päivittymisessä mikä teki peesaamisesta aika haastavaa + käyttöliittymä vaikutti aika alkeelliselta.


  Häiritseekö muita tuo viive? Onko se edes ongelma muilla vastuksilla (kuin Tacx Vortex)? Aiotteko jatkaa Zwiftin käyttöä myös maksullisena palveluna?

 4. #4
  noniinno Guest
  Mitä erinomaista zwiftissä on vs. BKOOL?

 5. #5
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Savio
  Viestit
  90
  Erinomaista ovat ainakin hienot treeniskabat, vaikka toistaiseksi ei Zwiftissä itsessään ole mitään kisojen järjestämistä helpottamia ominaisuuksia. Käyttäjät itse järjestävät kisoja ja muunlaisia porukkalenkkejä. Esimerkkinä videoraportti (5:57) eräästä säännöllisesti järjestettävästä tapahtumasta. Käyttäjien järkkäämien lenkkien/tapahtumien aikataulut löytyvät Teamup-kalenterista. Koskaan ei ole ennen käynyt niin, että tekisi mieli ajaa trainerilla, mutta ei voi, koska tulisi ihan liian kova treeni

 6. #6
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Koska ainakin tällä hetkellä Bkool oli Neolla käytännössä käyttökelvoton, kun tuntui olevan liian rajulta tuntuva vaihtelu vastuksen ohjauksessa ja alamäissä (jyrkkyys korkeintaan 6 astetta) loppui vaihteet kesken, niin ajattelin että tätäkin voisi kokeilla. Ilmainen kokeilujakso näyttää olevan 50 km mittainen joten ehkä tuota pitää kokeilla tässä viikonloppuna - tosin jos kelit lämpenee niin kuin nyt näyttää niin voi olla että ulkona ajaminen vie vielä voiton.
  - Just a lonesome rider -

 7. #7
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Savio
  Viestit
  90
  Uusi promovideo (1:40) Youtubessa. Yrittävät esittää, että olisi hauskaa ja sosiaalista. Tuskallisuutta (rakenteelliset harjoitukset, vrt. vaiks Trainerroad) unohtamatta.

 8. #8
  Liittynyt
  10/1999
  Paikkakunta
  Eura
  Viestit
  9.321
  Zwift on varmaan hyvä lisä markkinoilla ja hyvä vaihtoehto niille kenellä ei BKool oikein toimi. Itselleni BKool on täydellinen vaihtoehto, toimii erinomaisesti omalla harjoitusvastuksellani ja videoituja harjoituksia on vähintäänkin riittävästi. Ihan hyvä että vaihtoehtoja kuitenkin löytyy.

 9. #9
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti dT_ Katso viesti
  Uusi promovideo (1:40) Youtubessa. Yrittävät esittää, että olisi hauskaa ja sosiaalista. Tuskallisuutta (rakenteelliset harjoitukset, vrt. vaiks Trainerroad) unohtamatta.
  Viikonloppuna varmaan pitää kokeilla kuinka tuskaista tuo on. Ihan lupaavalta tuo noin videota katsoen tuntui.
  - Just a lonesome rider -

 10. #10
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Savio
  Viestit
  90
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jabadabado Katso viesti
  Viikonloppuna varmaan pitää kokeilla kuinka tuskaista tuo on. Ihan lupaavalta tuo noin videota katsoen tuntui.
  Lauantaina 28.11.2015 klo. 14-19 löytyy ajoseuraksi Team MTN Qhubeka -kuskeja:
  Team MTN Qhubeka ride Zwift! (from 07:00 NYC/10:00 Rio/12:00 London/13:00 Paris/14:00 Cape Town/21:00 Tokyo/22:00 Sydney)

 11. #11
  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  89
  Tuli ajettua tunti tuota kokeilujaksoa, vielä jäi vajaa parikymppiä ajamatta kilsoista, joita sai siis kokeilla. Tarkoitus oli ajella ihan kevyt lenkki, joka onnistuikin siihen asti, kun tuli eka mäki, jossa heti otettiinkin aikaa ja pistettiin porukkaa rankingiin. Piti siihen sitten vähän enemmän tempoa, ja jos sattui matkalla hyvää samanvauhtista porukkaa, niin peesissä vähintään piti yrittää roikkua. Tasaiset ja alamäkipätkät sentään tuli melko rauhallisesti kuten oli tarkoituskin. Yhteensä tunnin aikana tuli 4*n. 3min vetoa ja 3*30s sprinttiä. Kierros tuossa kokeilureitillä "kaliforniassa" oli kai joku vajaa kymppi, joten reilu kolme kierrosta tuli ajettua. Ihan koukuttavaa, ja stravaan upattuna näkyi näköjään myös tosi paljon segmenttejä näiden "virallisten" lisäksi.
  Neolla ajelin, ja itseä ei pahemmin haitannut nopeuden viiveellä tuleva vaihtelu, peesiajelu onnistui melko hyvin, sen vaikutusta en jaksanut miettiä suuremmin, mutta kai se hieman helpotti, alamäkeen pääsi ainakin kovempaa kun porukassa puskettiin 70kmh rikki ja yksin pääsin vajaa 10kmh vähemmän toisella kierroksella.
  Neolla myös ajelu onnistui hyvin ainakin kokeilemallani reitillä, jossa vaihtelua oli n. 8% ylämäestä -8% alamäkeen. Vauhti putosi ylämäessä n. 11kmh ja tehot oli silloin pienellä vaihteella joku 150w. Olisiko 39-25 välitys. Alamäkeen ei loppunut vaihteet myöskään vielä.

 12. #12
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Kuten tuossa edellä niin myös täällä kokeiltiin Neolla tuota Zwiftiä ja aluksi ajoin lauantaina sitä 50km ilmaista kokeilua, josta tuli ajetuksi tuolloin reilut 40 km ja tuon kokeilun jäljiltä tykästyin Zwiftiin siinä määrin että maksoin tuon 10€/kk maksun ja sunnuntaina ajelin jälleen. Sunnuntaina ajoin reilut 60 km Richmondin maastoissa, jotka oli tutut tän vuoden MM-kisoista. Ja Zwift ohjasi Neoa hyvin ja jyrkkyyksien vaihtelu oli jouhevaa ja vaihtamistarve vaikutti varsin realistiselta, eikä vaihteet myöskään loppuneet kesken ei niin alamäissä kuin ylämäissäkään. Zwift tosiaan kiritti mukavasti yrittämään ennätyksiä ja ennätyksien parantamista kun reitillä oli niin mäkikirejä kuin tasamaan sprinttejä sekä koko kierroksen kokonaisaika. Tuolla ajellessa ajamani kovat treenit sujui mukavasti ja aika meni siivillä. Tuolla Richmondissa maksimi jyrkkyydet oli yli 12% taisi siellä hetkellisesti käydä jopa 20% nousu, jyrkin lasku taisi olla hieman yli 12% ja kuten totesin niin vaihteet ei loppuneet kesken, takapakkana siis 12-25 ja edessä 34-50 rattaat. Hyvää oli myös se että Zwift tuntui osaavan Neon kanssa simuloida hyvin inertiaa ja tehot mitä Zwiftillä ajellessa pystyi tuottamaan vastasi paljon enemmän sitä mitä myös ulkona tuottaa. Ja vielä erityismainintana voidaan sanoa että tykästyin siihen että tehon mittaamiseen ja ruudulla näyttämiseen voi käyttää erillistä tehomittaria, omalla kohdalla Vector 2:ta, ja samaan aikaan Zwift kontrolloi maaston mukaan Neon vastusta. Kaikki Ant+ sensorit parittui Zwiftin kanssa helposti ja nämä tiedot näkyi näytöllä.

  Saako tuolla Zwiftissä muuten jossain valita millä reitillä ajaa? Mä kun olen mennyt ajamaan vain sillä "Ride" -painikeella.
  - Just a lonesome rider -

 13. #13
  Liittynyt
  10/1999
  Paikkakunta
  Eura
  Viestit
  9.321
  Täytyy itsekin testata tuota ilmaisversiota. Olisin myös kiinnostunut tietämään paljonko tuossa on erillaisia reittejä ja pystyykö niitä jotenkin suunnittelemaan itse lisää esim. jotain karttapohjaa käyttämällä. BKool toimii nyt ykkösvaihtoehtona mutta olen aina valmis kokeilemaan uusia vaihtoehtoja.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 14. #14
  Tuli testattua ja hyvältä vaikuttaa. Kuva etenee lievästi nykimällä, miten muilla? 2009 late imac ja 10mb nettiyhteys, jompikumpi vaatii ehkä päivitystä. Nyt pitää fundeerta että katkaiseeko trainerroadin tilauksen ja ajelee tämän talven vain Zwiftillä, vai maksaako molempia... koukkuunhan Zwiftiin jää.
  30T

 15. #15
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Läppärillä mennään näytönaohjaimen osalta minimispekseillä (Intel HD graphics 4000) ja en ainakaan omissa ajoissa huomannut nykimistä, nettiyhteys on Elisa Viihteen 100mb (kaapeli), tosin WLANin kautta jolloin ei maksiminopeus ole käytössä vaan on rajoitettu (en muista just nyt mikä oli raja).

  Nyt muuten voi polkea ensi lauantaina ja sunnuntai aamupäivällä hyvän asian puolesta Ride On for World Bicycle Relief:n merkeissä, lisätietoa täältä: http://www.rideonforwbr.com/ ja täältä: https://www.facebook.com/events/722927557812145/

  Aikataulu jos haluaa ajaa ammattilaisten matkassa (Suomi: +2 UTC):
  3am EST/11am UTC -Jacques Janse van Rensburg (MTN-Qhubeka)
  5am EST/11am UTC - Taro Shirato (Pro Triathlete)
  8am EST/2pm UTC - Fumy Beppu (Trek Factory Racing)
  9am EST/3pm UTC - Lawson Craddock (Giant-Alpecin)
  10am EST/4pm UTC – Jens Voigt (Trek Factory Racing)
  12pm EST/6pm UTC- Jesse Anthony & Bjorn Selander (Optum Pro Cycling Team)
  3pm EST /9pm UTC – Ted King (Cannondale-Garmin)
  4pm EST10pm UTC - Mirinda Carfrae & Jordan Rapp (Pro Triathletes)
  6pm EST/12am UTC – Evie Stevens (Boels-Dolmans)
  * 2am EST/8am UTC – Laurens ten Dam (Lotto-Jumbo)

  *tämä ajo sunnuntai aamupäivällä UTC aikavyöhykkeellä
  Jabadabado muokkasi tätä : 03.12.2015 at 14.26 Syy: Aikataulu
  - Just a lonesome rider -

 16. #16
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jabadabado Katso viesti
  Aikataulu jos haluaa ajaa ammattilaisten matkassa (Suomi: +2 UTC):
  Tavallisen kuolevaisen kannattaa lähteä baanalle vähän etuajassa jos haluaa nähdä vilauksenkin proffasta...
  Meikäläisestä noi 5-6w/kg ukkelit menee ohi kuin moottoripyörät maantiellä.
  30T

 17. #17
  Liittynyt
  04/2009
  Paikkakunta
  savo
  Viestit
  1.227
  Siis täh? Virtuaalisia porukkalenkkejä? Mihin tämä maailma on menossa. Kissantappo hevi vaan soimaan ja sorvaamaan niitä 2x20 min vetoja sinne vintille.

 18. #18
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Tätä on nyt tullut sitten tahkotuksi Neolla ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen ainakin tähän mennessä. Zwiftiä polkiessa ainoa huono puoli on se että treeneistä tuppaa tulemaan varsin kovia kun kilpailuvietti iskee päälle, kovissa treeneissä tuo nyt ei ole mikään ongelma mutta silloin kun ajelee vain kevyttä pk-treeniä niin siinä pitää vähän kahlita omia menohaluja että pysytään tarpeeksi kevyessä polkemisessa. Vaikkei sisätreeni ulkona polkemista voitakaan niin Zwiftissä sisätreeni on kivaa ja mukavan haastavaa ja ainakin Neolla ajaessa polkeminen tuntuu aika hyvin samankaltaiselta kuin ulkona.

  Edelleen suosittelen kokeilemaan varsinkin jos tuntuu vaikealta motivoida itseään sisätreenaamiseen.
  - Just a lonesome rider -

 19. #19
  Liittynyt
  01/2006
  Viestit
  122
  Ihan samoilla linjoilla täällä, nyt oon 9 päivää ajellu putkeen saarella ja aina on mielessä se palauttava lenkki... Mutku "tossa vois nyt kiskasta vihreen paidan päälle"... ja siinä meni se palauttava
  On kyllä onnistunut kokonaisuus, kickr on mulla alustana ja hienosti pelaa.
  Jonkin verran kyllä vaatii koneelta potkua että sujuvasti pyörii.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 20. #20
  Liittynyt
  10/1999
  Paikkakunta
  Eura
  Viestit
  9.321
  Täytyy testailla Zwiftiä. En tiedä onko mitään järkeä maksaa molemmista Bkoolista ja Zwiftistä.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 21. #21
  Liittynyt
  01/2006
  Viestit
  122
  Mullakin Trainerroad menee tuossa samaa aikaa, mut oon miettiny et raaskiiko siitä luopua kun viime talvella sai niin hyviä tuloksia sen ansiosta.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 22. #22
  Liittynyt
  10/1999
  Paikkakunta
  Eura
  Viestit
  9.321
  Kai se on niin että vaihtelu virkistää. Täytyy testata ilmaisversiota miltä tuntuu ja miten läppäri jaksaa softaa pyörittää.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 23. #23
  Liittynyt
  09/2007
  Paikkakunta
  Lahti
  Viestit
  171
  Zwiftiin saa Strava premium jäsenenä 2kk ilmaiseksi. Ja Strava Premiumin saa uusi käyttäjä kuukaudeksi ilmaiseksi, joten ei muutakun sinne vaan rekisteröitymään.

 24. #24
  Liittynyt
  08/2014
  Paikkakunta
  Oulu
  Viestit
  191
  Mulla on ollut Zwiftissä se ongelma Bkoolin kanssa että tasaisella ja varsinkin alamäissä traineri pitää niin älytöntä meteliä että kerrostalossa ajaminen ei ole kovin mielekästä. Kävi mielessä kokeilla että ei parita traineria ollenkaan zwiftin kanssa vaan parittaa tehomittarin ja ohjaa trainerin vastusta Edge 520:lla niin voi ajaa pienellä vaihteella jolloin takarenkaan vauhti ei nouse kovin kovaksi. Tässä kyllä häviää kaikki smart trainer ominaisuudet mutta onpahan sentään ajettava.

  Kiitoksia fanaticille tuosta vinkistä että saa 2kk kokeilla ilmaiseksi.

 25. #25
  noniinno Guest
  Eli Bkool siis toimii Zwiftin kanssa? Kun Zwiftin sivuilla kerrotaan että ei toimisi... Kaikkea pitää kokeilla, vaikka onkin vuosi vielä tuota Bkoolin premium -jäsenyyttä maksettuna.

 26. #26
  Liittynyt
  08/2014
  Paikkakunta
  Oulu
  Viestit
  191
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti noniinno Katso viesti
  Eli Bkool siis toimii Zwiftin kanssa? Kun Zwiftin sivuilla kerrotaan että ei toimisi... Kaikkea pitää kokeilla, vaikka onkin vuosi vielä tuota Bkoolin premium -jäsenyyttä maksettuna.
  Toimii jos on ANT+ FE-C firmware päivitys tehty sillä Bkoolin omalla softalla. Samalla tyylillä toimii kuin bkoolin softa, eli zwift säätää automaattisesti trainerin vastusta maaston mukaan.

  Workout moodissa ilmeisesti on jotain bugeja kuten Trainerroadinkin kanssa.

 27. #27
  noniinno Guest
  No jotain päivitin härveliin eilen, mutta ei kyllä missään vaiheessa tullut ilmoitusta, mitä päivitettiin. No, täytyy kokeilla tässä joulun pyhinä kun on aikaa askarrella.

 28. #28
  Liittynyt
  08/2014
  Paikkakunta
  Oulu
  Viestit
  191
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti noniinno Katso viesti
  No jotain päivitin härveliin eilen, mutta ei kyllä missään vaiheessa tullut ilmoitusta, mitä päivitettiin. No, täytyy kokeilla tässä joulun pyhinä kun on aikaa askarrella.
  Jos on Pro malli niin tuossa on ohjeet miten päivitetään http://support.trainerroad.com/hc/en...ronic-Trainers
  Jos classic malli niin sitten yhdistetään traineri kaapelilla tietokoneeseen, manuaalisesti paritetaan ja painetaan back nappia jolloin se lataa uuden firmwaren.

 29. #29
  Liittynyt
  09/2015
  Paikkakunta
  Riihimäki
  Viestit
  315
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Juha Lehtinen Katso viesti
  Kai se on niin että vaihtelu virkistää. Täytyy testata ilmaisversiota miltä tuntuu ja miten läppäri jaksaa softaa pyörittää.
  Mulla käyttämäni läppärin tärkeimmät speksit Zwiftin osalta on prossuna Intelin i5 ja näytönohjaimena Intel HD Graphics 4000 sekä käyttiksenä Windows 10 ja näillä spekseillä on pyörinyt ihan hyvin niillä asetuksilla jotka softa oletuksena on asentaessa laittanut. Trainerina on Tacx Neo ja läppärissä on kiinni Garminin ANT usb tikku, Neon lisäksi tuohon Zwiftiin on paritettu Garminin sykevyö (hrm run), Vector 2 polkimet ja kadenssi/nopeus anturi. Käyttö on ollut helppoa, paritettavat laitteet löytyi helposti ja nopeasti enkä ole huomannut käytössä nykivyyttä vaan Zwift pyörii sujuvasti. Mitään kamalan tykkiä läppäriä tuo ei siis vaadi, tosin silmäkarkkia saa näytölle enemmän jos koneesta löytyy potkua.
  - Just a lonesome rider -

 30. #30
  Liittynyt
  06/2010
  Viestit
  283
  Mitäs zwiftin kanssa käy jos kesken treenin nettiyhteys menee poikki? Ongelma itsellä oikeasti, Soneran kaapelimodeemin kanssa.

  Lähetetty minun SM-T705 laitteesta Tapatalkilla

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •