Näyttää tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: Maantiepyöräily, Etelä-Ranska, Toulousen ympäristö

 1. #1
  Liittynyt
  08/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  204

  Maantiepyöräily, Etelä-Ranska, Toulousen ympäristö

  Moi,

  Suunnitteilla yhdistetty Gourmet- ja Cycling-matka Toulouseen, Midi-Pyreneille. Reissun ruokapuoli alkaa olemaan suunniteltu mutta tärkein vielä auki. Löytyykö täältä foorumilta alueella ajelleita, olisiko ehdottaa hyviä reittejä jotka lähtisivät Toulousesta? Päiväreissujen ajoaika voisi olla korkeusmetreistä riippuen 3-5 tunnin luokkaa.

  Kiitos,

 2. #2
  Ihan ei ehkä mahdu annettuun ajoaikaan käydä paikanpäällä maistelemassa, mutta ainakin johonkin ruokailuun kannattaa yhdistää "Blanqette de Limoux".

  Viime kesänä eksyin reissullani Limouxiin ja tykästyin tuohon paikalliseen sihijuomaan. Alkuasukkaiden tarina menee, että he keksivät Blanquetten ja "rosvot" Champagnesta kopioivat valmistusmenetelmän Tiedä häntä, mutta suunmukaista.

 3. #3
  Liittynyt
  08/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  204
  Kiitos vinkistä, täytyypä hommata tuommoinen kuplajuoma palkinnoksi Pyreneiden haastavimpien "kukkuloiden" kiipeämisestä. Jos näistä muutaman ehtisi reissulla ajamaan, kuuluisimmat ainakin. Toi Midi de Bigorre näyttää aika "hapokkaalta"

  http://www.climbbybike.com/most_diff...ountainID=9674

 4. #4
  N`joo, "hyvältä" näyttää tuo Bigorre. Itse ajelin tuon Ax Les Thermes-Port d`Envaliran, tosin teltan yms. kera ja jo se tuntui ajoittain makealta Kuitenkin "vain" listan 13. sija.

  Jotenkin jäi pyreneistä kuva, että olisivat jykevämpiä (?) kuin alpit ja että nousut "äijempiä". Mielikuva perustuu tosiaan vain tuohon yhteen nousuun ja Andorrasta etelään laaksoa pitkin kulkeneelta reitiltä katseltuihin maisemiin. Päätös kuitenkin jo syntynyt, että joku lomareissu tulee keskittymään tuon luonnonmuodostelman lähempään tutkimiseen.

 5. #5
  Liittynyt
  10/2009
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  784
  En oo käynyt, mutta oon menossa ensi kesänä. Tarkoitus asua ainakin Paussa ja Argeles-Gazostissa. Taitaa Touluosesta olla sen verran matkaa vuorille, että voi päivämatkat venyä pitkänlaisiksi.
  http://veloviewer.com/athlete/931321/

 6. #6
  Liittynyt
  08/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  204
  Ehtiipä lämmittelemään jalat ennen nousuja... ei vaan, kartoitan juuri logistiikka-vaihtoehtoja raahata oma kalusto sinne vuorten juurelle tai sitten mennä helpoimman kautta ja etsiä joku alueella operoiva vuokraamo. Mielummin sitä laskettelisi vuorilta alas omalla fillarilla jonka kunnon tuntee 100%:sti kuin jonkun kesähessun sinnepäin tarkastamalla lainapyörällä.

 7. #7
  Liittynyt
  08/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  204
  Näyttää nyt siltä, että reissua venytetään parilla päivällä, alkuun pari päivää sporttia ja päälle 3 päivää gastronomisia nautintoja. Argeles-Gazostista käsin Col de aubisquen ja Hautacamin valloitus, seuraavalle päivälle sitten Col de Tourmalet jos seurueen noviiseilla riittää jalkaa ja edellisillan palautusjuomat ovat pysyneet maltillisina.
  ta

  Okahkonen: tsekkaisitkos reissullasi vähän millaisia hotellit on, ovatko asiallisia muutenkin kuin nettisivujensa mukaan... Ainakin Hotel Au Primerosa näyttää saaneen fillarikansan hyväksynnän. Meidän reissu on vasta 05/2015
  Onceagain muokkasi tätä : 29.05.2014 at 15.20

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •