Sivu 164 / 164 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 64114154162163164
Näyttää tulokset 4.891 - 4.914 / 4914

Aihe: Helsingin Polkupyöräilijöiden kuntolenkit

 1. #4891
  Liittynyt
  03/2011
  Paikkakunta
  hki
  Viestit
  494
  Olisiko Majalta soralenkillä lähtijöitä huomenna? Pikkupakkasta luvassa, että kaipa se on nastarengasta taas väännettävä kiekoille.

 2. #4892
  Liittynyt
  08/2014
  Viestit
  281
  Ajattelin tulla, luultavasti osallistujamäärä jää alle viidensadan.

 3. #4893
  Liittynyt
  05/2019
  Viestit
  1.865
  Muistakaa pitää vähintään metrin välit

  PS Nyt kun kerrankin olisin ollut tulossa, niin olen tietenkin lievässä kuumeessa ja poden muitakin epämääräisiä vilustumistaudin oireita. Typerintä tässä on se että sairastin samaa jo viime viikolla, mutta kuvittelin päässeeni vähällä ja tervehtyneeni nopeasti. Kuitenkin olen muille ollut aina tarjoamassa nyrkkisääntöä jonka mukaan on otettava iisisti yhtä monta päivää kuin on tautia potenutkin eikä aloitettava treeniä tai itsensä rasittamista heti ensimmäisen kuumeettoman päivän jälkeen.

 4. #4894
  Liittynyt
  03/2011
  Paikkakunta
  hki
  Viestit
  494
  Kiva, että joku tulossa mukaan. Ajattelin sellaista reittiä, että jos ajelisi Espoon keskuspuiston läpi länteen ja Loojärven kiekka siellä. Sitten siitä Gumbölen kautta Pirttimäkeen (kahvilan sivuilla tai fb-sivulla ei ainakaan mainittu, että olisi kiinni, joten luulisi olevan auki). Majalta majalle tuo tekisi n. 85 km. Kiireisemmät voivat jättää Pirttimäen keikan väliin ja suunnata Gumbölestä suoraan takaisin Tsadiin.

  Laitoin nastarenkaan nyt vain eteen. Ehkäpä se riittää, kun on niin paljon soraa luvassa.

  Tsemppiä ja paranemista FF:lle. Kyllä näitä porukkalenkkimahdollisuuksia tulee jatkossakin.

 5. #4895
  Liittynyt
  07/2005
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  1.545
  Maunulasta 8 kuskia, joista 7 katosi jonnekin Espsoon ym. korpiin 85 km:n lenkilleen. (Okei, saattoi joku ajaa lyhyemminkin ) Valitsin maantiefillarin esille kaivaneena varhaisen maantievaihtoehdon (= 20 km lenkki Munkkivuori kiertäen Ulvilantietä ym.). -- Melkoisen paljon on jo hiekattomia pyöräteitä, tänään n. 70-80 %.
  * PYÖRÄILYÄ HYVÄSSÄ SEURASSA 42 VUOTTA
  * Elämyksiä |
  Kavereita | Kuntoa | Osaamista

 6. #4896
  Liittynyt
  05/2014
  Paikkakunta
  Vantaa
  Viestit
  49
  Hyvin todellakin Hgissä harjattu kelvejä, Vantaalla huonommin tosin, mutta hienoa että ei pelkästään kalenteria tuijoteta.
  Siksipä ihmettelin ( siis hatutti oikein ) että kehä III pyörätiet itäpäässä ainakin oli hiekoitettu uudestaan joskus loppuviikosta.
  Eivät liene Hgin eikä Vantaan vastuualuetta ( luulen, en tiedä), ja jos jollain yhteyksiä vastaaviin tahoihin niin laittais viestiä että kannattaisko miettiä
  moisen teon tarpeellisuutta.
  Siitäkin huolimatta oikein hyvää alkavaa (kesä)pyöräilykautta kaikille näin 'marraskuun' kallistuessa jo lopuilleen.
  J.U.K muokkasi tätä : 15.03.2020 at 14.06 Syy: hulimattomuusvirhe

 7. #4897
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.278
  Onko ajohaluja viikonlopulle? Kahden kaatumisen seurauksena oleva ajokaranteeni on päättymässä. Kävin tänään jo ekalla alustavalla maantielenkillä ihan asianmukaisella kalustolla. Silti ehdotan lauantaille Manalan majaa klo 10:30 ja gravel-kalustoa.

 8. #4898
  Liittynyt
  05/2009
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  2.858
  HePon lenkit starttaavat kuulemma vasta kesäkuussa: https://hepo.fi/2020/03/16/koronaepi...on-toimintaan/

 9. #4899
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.278
  Me on tavattu kokoontua tässä ketjussa ilman sen kummempia kytkentöjä HePoon. En ole jaksanut perehtyä ryhmäajamisen koronariskeihin, mutta oletan että jos meitä ei ole kymmentä enempää, ajajat eivät kuulu riskiryhmiin ja pidämme riittävät turvavälit, niin voisimme hyvinkin kokoontua ajamaan. Vai mitä mieltä potentiaalinen huomisen kuski tai kuka vaan palstalainen asiasta on?

 10. #4900
  Liittynyt
  05/2019
  Viestit
  1.865
  Tämä kuka vaan palstalainen on moukka joka ei halua ottaa kantaa(*) mutta on innokas siteeraamaan:

  Cycling UK is advising the cancellation of all group rides and activities following the latest Government guidance and is urging everyone to follow best practice to minimise risk.

  Q: What number of people are classed as a group?
  Cycling UK: Two or more people.


  (*) En senkään vuoksi että eilen olin kolmen muun fillaristin kanssa lenkillä jota olisi turha väittää muuksi kuin porukkalenkiksi, vaikka etäisyyttä pidettiin, vältetiiin räkimistä ja yskimistä eikä edes menty kahvilan pöytään istumaan.

  Puolustukseksi voisi sanoa että kaikki ovat oireettomia, kenenkään lähipiirissä ei ole karanteenissa olevia tai karanteenissa olevien kanssa kosketuksessa olleita ja kaikki noudattavat muutoin sosiaalisen etäisyyden tärkeyttä korostavia ja muitakin annettuja ohjeita. Tartuntariskiä voidaan siis pitää vähäisenä eikä mahdollisen tartunnan levittäminenkään ole kovin todennäköistä.

  Mutta yhtään ankarammin katsoen ryhmälenkkiläisten voidaan nähdä osoittavan huonoa esimerkkiä tai ei ainakaan voida sanoa että he näyttäisivät hyvää esimerkkiä muille näinä poikkeuksellisina ja vaikeinakin aikoina.


  PS Toisaalta eilen kun väkeä oli ulkoiluteillä liikkeellä milteipä enemmän kuin tavallisena hienona aurinkoisena sunnuntaipäivänä eivätkä läheskään kaikki olleet yksittäisiä kuntoilijoita tai perheitä, ei oikein osannut tuntea minkäänlaista tunnontuskaa...

 11. #4901
  Voin tulla ajamaan huomenna Lauantaina 10.30.

 12. #4902
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.278
  Viitaten tuohon Firlefanzin näkemyksiin, joista kiitän, niin vähän olen tullut jo katumapäälle eli pitäisikö sitä kuitenkin vältellä porukkalenkkiä? Korostan heti alkuun, että kutsuni ei siis ollut HePon nimissä tehty, vaan yksityishenkilön. Tässä pitää nyt yrittää sinnitellä virallisen Valko-Venäjän (ei tässä mitään hätää) ja WC-paperin hamstraajien mentaalisessa välimaastossa ja yrittää toimia järkevästi ja kuunnella erilaisia suosituksia. Tietoahan ei kenellekään ole siitä, mikä on parasta tai edes järkevää. Silti tässä on mielestäni aika tärkeä pointti jo edellä mainitulta palstalaiselta:

  "Mutta yhtään ankarammin katsoen ryhmälenkkiläisten voidaan nähdä osoittavan huonoa esimerkkiä tai ei ainakaan voida sanoa että he näyttäisivät hyvää esimerkkiä muille näinä poikkeuksellisina ja vaikeinakin aikoina."

  Porukat ovat alkaneet varmaan viritellä jo trainereidensa kaveriksi erilaisia kameroita ja mikrofoneja yhteislenkkitapahtumia simuloidakseen. Ja eikös se jossain Swiftissä ole tehty jo mahdolliseksi. Minä kuitenkin arvostan tuota reaalimaailmaa tuolla ulkona ja niinpä menen huomenna(kin) lenkille siis yksikseni ja toivon näkevämme vielä joskus hyvät kanssakuskit. Joko näillä teillä, olivatpa sitten soraa tai asfalttia, tai sitten jossain toisessa ulottuvuudessa...

 13. #4903
  Liittynyt
  05/2015
  Viestit
  6.938
  Max 2 kuskia on minusta ok linjaus. Saa toteuttaa tai ei. Todennäköisesti tämä kuitenkin päättyy ulkonaliikkumiskieltoon, koska ihmiset jatkaa kokoontumisia, eikä joukkotestauksia tehdä.

  Mutta iltapuluun tietysti isommalla porukalla olisi helppo päästä, jos siitä niinkuin tykkää.

 14. #4904
  Liittynyt
  04/2014
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  182
  Ikävähän hyvää lenkkiseuraa tulee, mutta aion ajaa toistaiseksi itsekseni. "We'll meet again, don't know where, don't know when..." Sitä odotellessa.

 15. #4905
  Liittynyt
  05/2019
  Viestit
  1.865
  Tavataan siis Vantaankoskella kello 11 pandemian jälkeen. Tai ehkä vasta Maunulan majalla klo 10.30.

 16. #4906
  Liittynyt
  03/2011
  Paikkakunta
  hki
  Viestit
  494
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Wiszsla Katso viesti
  Ikävähän hyvää lenkkiseuraa tulee, mutta aion ajaa toistaiseksi itsekseni. "We'll meet again, don't know where, don't know when..." Sitä odotellessa.
  Sama homma täällä. Kiitokset kaikille tämän "pitkän syksyn" soralenkkeilijöille. Mukavaa, kun on ollut aktiivista tämä toiminta. Aina oli jengiä odottamassa Majalla ja monta lenkkiä sai hyvässä seurassa ajella.

 17. #4907
  Täällä on puhuttu Cycling UK:n ohjeista. Suomen pyöräilyn hallituksen ohjeet alla. Huom! Ulkoharjoittelu on mahdollista pienissä, alle 10 hengen ryhmissä.

  https://pyoraily.fi/2020/03/17/koronavirusepidemia-suomen-pyoraily-ryn-alainen-toiminta-keskeytyy-ainakin-13-huhtikuuta-asti/


  Suomen Pyöräilyn hallitus
  suosittaa, että kaikki kansallinen kilpailutoiminta, leiritys sekä kuntoajot kaikissa lajeissa – keskeytetään. Päätös on voimassa 16.3.2020 alkaen 13.4. asti. Myös seurojen sisätiloissa tapahtuvien harjoitusten keskeyttämistä suositellaan voimakkaasti. Ulkoharjoittelu on mahdollista pienissä, alle 10 hengen ryhmissä.

 18. #4908
  Liittynyt
  10/2010
  Paikkakunta
  Helsingin maalaiskunta
  Viestit
  1.278
  Laillista tällä hetkellä lienee vielä ja melkein kaikki sama kuin ennenkin. Samoin moni toiminta on mahdollista. Kolmanneksi miettisin kuitenkin, mikä on järkevää. Siihen ei taida muu kuin oma järki auttaa - valitettavasti. Omaan vajavaiseen järkeeni viitaten yritän välttää kontakteja ja käyn omilla lenkeilläni. Tänään metsän suojassa kun on noin h-n kova tuuli. Minulla katosi alta myös sulkisporukka. Olemme sopimassa nettikokoontumista perjantaille. Kädessä lienee tuolloin muuta kuin sulkapallomaila. Laji muuttaa luonnettaan.

  Siitä hyvä laji tämä pyöräily, että se on hauskaa niin yhdessä kuin yksin.

 19. #4909
  Liittynyt
  05/2019
  Viestit
  1.865
  Cycling UK:n ohjeita siteerasin luonnollisesti vain antaakseni ajattelemisen aihetta yhtä lailla itselleni kuin muille. Pidin itsestään selvänä että kaikki tuntevat niin Suomen hallituksen linjauksen ja viranomaisten ohjeet kuin Suomen Pyöräilyn hallituksen kannan.

  Isä nitro kysyi potentiaalisten lenkkiläisten tai kenen vaan palstalaisen mielipidettä ja olenkin hänelle kiitollinen siitä että hän tavallaan pakotti minut muodostamaan henkilökohtaisen kannan asiaan; siihen saakka oli tyytynyt vain ajattelemaan ettei ollut mitään syytä olla jatkamatta porukkalenkkejä alle kymmenen hengen ryhmissä koska - tai niin kauan kuin - niitä ei ollut kielletty, sillä eihän kukaan lähde pyörälenkille oireellisena tai jos lähipiirissä on joku oireellinen.

  Ollaan iloisia että emme ole samassa tilanteessa kuin pyöräilijät Espanjassa, Ranskassa tai Italiassa! Ja toivotaan ettemme joudu siihen!

 20. #4910
  Liittynyt
  05/2010
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  556
  Suomen Ladun suositus:
  "Vältä sosiaalisia kontakteja. Ulkoile vain yksin tai oman perheesi kanssa."
  Itse tarkentaisin tai lisäisin tuohon: asuinkumppanit.

  Vaikka jotkut on immuuneja ainakin ulkopuolisten mielipiteille, niin kyllähän tuollaiset alle kymmenenkin osallistujan porukkalenkit herättäisi epäilemättä negatiivista vastakaikua.

 21. #4911
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti karhile Katso viesti
  Suomen Ladun suositus:
  "Vältä sosiaalisia kontakteja. Ulkoile vain yksin tai oman perheesi kanssa."
  Itse tarkentaisin tai lisäisin tuohon: asuinkumppanit.

  Vaikka jotkut on immuuneja ainakin ulkopuolisten mielipiteille, niin kyllähän tuollaiset alle kymmenenkin osallistujan porukkalenkit herättäisi epäilemättä negatiivista vastakaikua.
  Samaa mieltä jokaisen pitää ottaa vakavasti virus,jatketaan ulkoilua yksin,näin Espanjan tilanteen henkilökohtaisesti.Kalevi

 22. #4912
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti wilier-08 Katso viesti
  Samaa mieltä jokaisen pitää ottaa vakavasti virus,jatketaan ulkoilua yksin,näin Espanjan tilanteen henkilökohtaisesti.Kalevi
  Myös samaa mieltä. Huom tuo Suomen pyöräilyn viesti on kirjoitettu 17.3. eli vanhentunutta tietoa, sanoisin. Tilanne muuttuu nyt tunti tunnilta.
  Kisakausi näyttää peruuntuvan tältä vuodelta. Ajattelin kuitenkin pitää itseni vauhtikestävyyskunnossa kesän. Syksyllä taas pk -painotteista ja toivottavasti HEPOn gravel -lenkit taas käynnistyvät silloin! Pirttimäki ja puusti mielessä jaksaa odottaa..

  Peukku kaikille.

 23. #4913
  Liittynyt
  04/2014
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  182
  Kahvilatietoa lännen suunnalta.
  Lapinkylän leipomo auki: ti-pe 9-15, la 10-15,su suljettu
  Halmeen leipomo (Kauklahti) auki: arkisin 17.30 saakka, la, su suljettu.

  Kummassakin ruokailu "terassilla" tilanteen hengen mukaan. Valikoimat normaalia suppeampia, mutta tuotteet ja hintalaatusuhde hyvät.

 24. #4914
  Liittynyt
  08/2012
  Viestit
  40

  Ei-HePon sunnuntailenkit kesä 2020 vantaankoskelta

  HePo ei ilmeisesti järjestä lenkkejä kesällä 2020, joten tässä lista ei-HePon kesäkauden lenkeistä sunnuntaisin Vantaankoskelta klo 11.

  https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •