Näyttää tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Kalevan Kierros 2013

 1. #1
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Iitti
  Viestit
  690

  Kalevan Kierros 2013

  Onkos täältä moni lähdössä Kalevan Kierrokselle mukaan? Tänä vuonna kierrokset yhdistyivät, ja tarjolla on hieman puolimatkoja pidemmät mutta täysiä matkoja lyhyemmät matkat. Mielenkiintoista on nähdä, miten porukka sijoittuu nyt kun pitkän matkan kaverit saavat lopettaa hieman aikaisemmin ja puolikkaan "sprintterien" täytyy venyttää vielä vähän lisää matkaan. Ainakin Hyvinkään 65 kilometrin tempo on hyvä kisa osallistua vaikkei muuten koko kierrokselle lähtisikään. Siellä on yllättävän kovia menijöitä mukana, jotka taitaa muutakin kuin vain kammen pyörittämisen...

  Ja jos joku ei tiedä mistä on kyse:
  2.-3.2. luistelu 30 km, Helsinki
  3.3. hiihto 45 km, Tampere
  18.5. maraton 21,1/42,2 km, Valkeakoski
  29.6. soutu 30 km, Iitti
  10.8. pyöräily 65 km, Hyvinkää
  14.9. suunnistus 15 km, Suomusjärvi

  Kalevan Kierros

 2. #2
  Liittynyt
  01/2008
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  731
  Mä olen pari kierrosta tyrkännyt ja aikaisempiin verrattuna näköjään soutu, pyöräily ja hiihtomatkat ovat lyhentyneet melkoisesti. Omat kierrokset oli tosiaan jo muutama vuosi sitten (ja ennen oli kaikki paremmin..) mutta silloin vedettiin fillarilla muistaakseni 130km (tempo!!) Laukaassa, soutu Lohjanjärven ympäri, olisko ollut 50km ja Pogostan hiihto, vuorovuosina 75 ja 90km. Suunnistus oli muistaakseni 25-30km. Ainakin mulle kaikista hankalimmat oli nimenomaan soutu ja suunnistus mitä ei ihan noin paperilla uskoisi. Ja 75km pertsalla vesikelillä ei oo ihan pikkurasti tällaselle tuurireenaajalle..

  Vähän tuo kyllä taas polttelis, vieläköhän sitä ehtis hiihtokuntoon?

  E: tai lähinnä maratoonikuntoon, kyllä nyt 45km suksilla menee..

 3. #3
  Helpoksi on näköjään tehty kierros nykyään. Vuonna 1994 tuli oltua mukana ja silloin oli ikimuistoinen Lohjanjärven soutu 17 m tuulessa. Onkohan palstalla muita, jotka olivat mukana?

  Veneitä kaatui paljon ja palokunta pelasti porukkaa minkä kerkesi. Seuraavan päivän lehdessä kirjoitettiin, että yksi soutaja on hukkunut. Siinä oli kuitenkin käynyt niin, että kaveri oli kaatunut veneellä ja onnistunut pelastautumaan jonnekin kesämökille. Sieltä hän oli vähän sekavana selviytynyt kotiinsa ja seuraavana päivänä tajunnut, että lehdessä kirjoitetaankin hänestä. Oli sitten ilmoittautunut viranomaisille.

 4. #4
  Liittynyt
  01/2008
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  731
  Olisinkohän mää ollut 2003 ja 2004 mukana Lohjalla, mutta aika paha se oli silloinkin. Sitä kuvittelisi että kyllähän sitä nyt soutaa pari kertaa pikkujärven ympäri nopeella kilpaveneellä mutta ei. Just tuo paluulenkin vastatuulipätkä on ihan murhaa, toisella kerralla heivasin kakkoslenkiltä kun lämpötila alkoi olemaan todella jäätävä ja ei pysynyt enää airot kädessä..

  Muutenhan kierroksella on aina mahtava tunnelma ja kunnon kiertäjät on kyllä todella hienossa kunnossa, erityisesti vähän ikääntyneemmät kisaajat (+60v). Samana vuonna Pogostassa ahnehdin vauhtia ihan liikaa alkumatkalla ja hyydyin yhden alamäen alle kaikki jalkalihakset täysin jumissa istumaan hankeen. Siinä sellaset seiskakymppiset isoäidit paineli ohi ja kävi pyyhkimässä kyyneliä etelänmiehen poskilta, ehkä oman urheilu-"uran" noloimpia hetkiä...

 5. #5
  Liittynyt
  05/2012
  Paikkakunta
  Hämeenlinna
  Viestit
  20
  Mukana ollaan. Kiertänyt kierrosta nyt muutamia vuosia ja hieman harmittaa tuo matkojen lyhentyminen. Mutta eiköhän noissakin matkoissa itsensä saa piippuun. Hiihdossahan on mahdollista hiihtää tuo Pirkan 90 km, jos vaikka 45 km tuntuu liian lyhyeltä.

  Nuo soudun tapahtumat on hurjia juttuja mitä niistä on kuullut, varsinkin tämmöiselle huonolle uimarille (lue 50 m altaassa tekee tiukkaa). Tietääkseni kukaan ei kuitenkaan ole menehtynyt soudussa myrskyn takia, en ainakaan muista kuulleeni. Voipi pian jäädä soudut soutamatta tai sitten ei.

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •