Sivu 3 / 44 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234513 ... ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 61 - 90 / 1294

Aihe: Avautumista vaikeasta elämästä hiihtoladulla.

 1. #61
  Liittynyt
  11/2007
  Paikkakunta
  Rovaniemi
  Viestit
  1.292
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti sakuvaan Katso viesti
  Pakollinen siirtymä poluille ja/tai sulkee kokonaan kevyet väylät paikan Ö ja Ä välillä, ymmärtänet miksi asiasta saattaa olla hieman antipatioita.
  Rehellisiä jos ollaan, niin minä en tämän ketjun perusteella ymmärrä kummankaan osapuolen kiukkamisia - en hiihtäjien enkä fillaroijien. Liikaa stressaatte siellä.

 2. #62
  Liittynyt
  11/2004
  Paikkakunta
  Kampi, Hellsinki / Bond, Esbo
  Viestit
  11.283
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Lasol Katso viesti
  Pari hölkkääjää juoksi vaarallisesti väärään suuntaan lenkkiä ja joku kävelijä samaan suuntaan.
  Vois kuvitella että ainakin kävely ja varmaan juoksukin olis turvallismpaa hiihtosuuntaa vastaan niin jalankulkija näkee hiihtäjän ja voi väistää.

 3. #63
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti pötkö Katso viesti
  Ja tiettekö kuinka vaikea niitä uusia carbonitiumiittisia hiihtosauvoja on laittaa poikki.

  Sekin hiihtoniilo joka antoi kerran sauvasta kovana jäbänä kun paksupyöräilin latu-urien keskellä, luisteluosalla, kohti metsää, kirkui kuin tyttö vähän ennen kuin kaadoin sen takaa-ajon jälkeen lumihankeen. ja kun laitoin keskellä peltoa niitä sauvoja siltä poikki, niin se ei kertaakaan sanonut mitään siitä että menee latu hajalle. Ettei se nyt oikeasti ole mikään kunnon syy.

 4. #64
  Liittynyt
  11/2011
  Paikkakunta
  Turku
  Viestit
  667
  Tämä ketju on melko surullista luettavaa. Pyöräilijöitä on näköjään kahta laatua. Fiksuja, jotka ymmärtää, miksei sinne ladulle mennä ajamaan. Koskee yhtä lailla sekä pertsalatua että luistelubaanaa. Ja sitten itsekkäitä, ajattelemattomia tyyppejä, jotka pitää oikeutenaan ajaa missä vaan, koska vaan. En ymmärrä, mikä siinä on, että sitä latua pitkin on pakko ajaa. Ei siihen latuun tarvitse kaivaa ojaa, jotta se olisi pilalla. Pinnan rikkominen riittää hankaloittamaan hiihtoa. On aika kaksinaamaista ihmetellä ja päivitellä, miksi monet suhtautuu pyöräilyyn negatiivisesti, kun samalla omalla käytöksellään tekee kaikkensa ärsyttääkseen muita ja luodakseen pyöräilijöistä p*sk*nmakuisia mielikuvia.

  Ladun ylittäminen on eri asia. Se on joskus välttämätöntä, että pääsee metsään. Senkin voi tehdä varovasti, jalkautuen, mahdollisimman vähän latua rikkoen.

  Lainaan fatbike-ketjussa käydystä keskustelusta osan (ja muokkaan sitä vähän), jos joku ei sieltä ole tätä ole lukenut. Lainatut pätkät muilta kirjoittajilta, lainaamaton omaa tekstiäni.

  ----

  Pohjatiedoksi kerron, että pyöräilen itsekin ympärivuotisesti, myös talvella ja myös maastossa. Sen lisäksi hiihdän, juoksen, ulkoilutan koiraa ja touhuan kaikkea muutakin.

  Minusta hiihtoladulle ei kuulu mikään muu kulkutapa kuin sukset. Useimmissa paikoissa muut liikkumismuodot on myös ihan virallisesti kielletty. Ymmärrän tämän hyvin ja olen samaa mieltä. Suksi on ainoa kulkuväline, joka varmuudella ei hajota latua (en erottele perinteisen uraa tai luistelubaanaa, ne on kaikki latuja). EHKÄ kovaksi tamppaantunut lumi kestää pyörää, muttei välttämättä. EHKÄ te osaatte arvioida milloin pyöräilystä ei ole ladulle haittaa, mutta kaikki ei osaa. Ja jos teidän annettaisiin tulla ladulle ajamaan pyörällä tiettyjen olosuhteiden vallitessa, mitä luulette vaikkapa kävelijöiden siitä ajattelevan? Ladulla saa pyöräillä läskipyörällä, paitsi joskus, muttei kävellä tai ajaa tavallisella pyörällä? Ymmärtänette että pyörällä ajo ladulla hämmentää ihmisiä.

  En tiedä harrastatteko itse hiihtoa, mutta se on oikeasti tosi uittumaista kun joku on kävellyt ladulla ja sitten se on ihan kuopilla. Erityisesti jos on ollut suojakeli ja sitten jalanjäljet jäätyy kraatereiksi. Tämä koskee yhtä lailla pyöränrenkaanjälkeä. Minäkin tykkään nauttia metsässä liikkumisesta ja luonnosta, mutta silti olen tiukasti sitä mieltä että ladulle ei mennä muuten kuin suksilla. Suuressa osassa Suomea hiihtokausi on melko lyhyt, kyllä siellä latupohjalla ehtii ajaa sitten taas keväällä lumien sulettua. Metsät on kinttupolkuja pullollaan, ajakaa niitä. Se on hauskempaakin.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti mutanaama Katso viesti
  Tarkoitin just tuota luistelualuetta, olisi pitänyt olla tarkempi. Mutta tosiaan, läskipyörä ei aiheuta luisteluosuuteen mitään vauriota, yleensä ei myöskään 2,4" fat alberttikaan. Mutta voi herranjumala sentään, kuinka paljon se riivaa hiihtäjiä. Nooh, tästä olen jo aiemminkin avautunut. Mutta on se kumma, kun kesällä samaan tilaan mahtuu rullaluistelijat, pyöräilijät, lenkkeilijät, kävelijät, koirankusettajat ja satunnaiset mopoilijat. Niin talvella kun latukone on käynyt jossain niin se on välittömästi "The pyhin". En oikein arvosta mitään lajia, joka estää kaiken muun liikunnan mm keskuspuistossa.
  Mahdoitko olla edes tosissasi... Vastaan silti. Kesällä ulkoilureitti ei kärsi, kuljettiin siinä millä välineillä vaan. Hiihtolatu hajoaa väärinkäyttäjien alla ja siinä on sen jälkeen ikävä hiihtää. Monia reittejä ei metsässä välttämättä olisi, jos niitä ei olisi tehty nimenomaan talvisia hiihtolatuja varten. Vaikket itse hiihtäisikään, niin se on silti Suomessa hyvin suosittu harrastus. Annetaan hiihtäjien nauttia siitä lyhyehköstä hiihtokaudesta, minkä he täällä saavat. Maailmassa on tilaa vaikka kuinka paljon, mikä siinä on että on ihan pakko päästä ajamaan just sitä muutaman kilometrin pätkää missä hiihtolatu kulkee?

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Velootti Katso viesti
  Jos väylä on laduksi rauhoitettu, niin eikö sitä voisi sellaisena kunnioittaa. Yhtä lailla kai velodormillekin mahtuu sauvakävelijä ja moottoritenlaidassa tilaa vasta onkin. Unissani kiellot ja rajoitukset on korvattu käytöstavoilla ja ihmisten välisellä kunnioituksella, mutta siinä maailmassa, johon aamuisin herään tarvitaan rajoja. Ladulla pyöräily on jo provokaatio.
  Juuri näin.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti juho_u Katso viesti
  Toinen, mikä on huonompi juttu, hiekoitushiekka. Tuolla tuhotaan suksenpohjat varmasti, jos sitä sattuu ladulla olemaan.
  Eli jos sitä sattuu ladulle kulkeutumaan renkaiden tai kenkien tai koiran tassujen mukana.

 5. #65
  mutanaama Guest
  Just joo, kun seinille puhuisi.

 6. #66
  Liittynyt
  10/2008
  Paikkakunta
  Pelto-Helsinki
  Viestit
  2.022
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Pekka L Katso viesti
  Joten painu helvettiin täältä vinkumasta josset saatana osaa edes lukea.
  Käsittääkseni keskustelun aihe on "vaikea elämä hiihtoladulla," eikä suinkaan "pyörällä ajo hiihtoladulla." Että painu helvettiin vinkumasta, kun oma lukutaitosi on vielä heikommasta päästä.
  Hylkylistalla: Mikrometri, Oatmeal Stout, kivimaa, IncBuff

  "Asiatonta. Kaverin itse laatima julkinen hylkylista kertoo jo paljon."

 7. #67
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  4.306

  Re: Avautumista vaikeasta elämästä hiihtoladulla.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti asb Katso viesti
  Käsittääkseni keskustelun aihe on "vaikea elämä hiihtoladulla," eikä suinkaan "pyörällä ajo hiihtoladulla." Että painu helvettiin vinkumasta, kun oma lukutaitosi on vielä heikommasta päästä.
  Käy nyt lukemassa se aloitusviesti, sillä nämä keskustelut pohjustetaan. Ihan hyvä tapa muutenkin, ettei hyppää suoraan viimeiselle sovulle.

 8. #68
  Liittynyt
  06/2002
  Paikkakunta
  Kajaani
  Viestit
  1.808
  Itseäni ihmetyttää miksi niille muutamille laduille on kiva tunkea koirien ja/tai sauvojen kanssa kävelemään, vaikka kaupungissa on kertaluokkia enemmän aurattuja puistoteitä, kevyenliikenteenväylää ja koirapuistoja.

  µ

 9. #69
  Liittynyt
  07/2002
  Viestit
  2.685
  Pitäisikö jonkun perustaa "Avautumista vaikeasta elämästä avautumista vaikeasta elämästä -keskustelussa" aihe?
  -

 10. #70
  entäs jos latua ei olisi koneelisesti tehty kuinkahan monelle pyöräilijälle väylä silloin kelpaisi.on tullut tehtyä latu umpihankeen jotta pääsin ajetulle ladulle,niin ei mennyt kuin pari päivää niin jo joku oli käynyt tallomassa sen pilalle.ennen ladun tekoa ei liikettä näkynyt.(matka noin 1km lunta 40cm)toki pyörän jälkiä ei näkynyt.jos keskustelu käytäisiin muualla kuin tällä foorumilla niin kyllä maine olisi mennyt.toki täällä maalla on helpompaa kun tuota tilaa liikkua on enempi kuin pääkaupunki seudulla.toki on täälläkin nää veli venäläiset jotka eivät noudata mitään sääntöjä ovat tulleet ladulla vastaan
  autolla,pyörällä,jalkaisin ja moottorikelkallakin ja suunta tietenkin aivan se mikä sattuu.onneksi suuremmalta vahingolta on vältytty vaikka läheltä piti tilanteita on riittänyt.no joulun jälkeen niitä taas riittää.
  teksti sisältää kirjoitus virheitä!!!!!

 11. #71
  mutanaama Guest
  Vetäkään nyt jo vattu päähänne kun ette mistään mitään ymmärrä.

 12. #72
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  4.306

  Re: Avautumista vaikeasta elämästä hiihtoladulla.

  Khihihi. Suksiheeboille pitäisi jostain löytää vielä vähän kireämpi pipo.

 13. #73
  Liittynyt
  10/2007
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  2.097
  Mutikselle tekisi ilmeisen hyvää vähän vapautua. Kireät trikoot, luistovoidetta tarpeen mukaan, sauva käteen ja ei kun lykkimään meidän muiden hiihtoniilojen kanssa. Ladulla on tilaa, kunhan vaan luopuu fobioistaan!

 14. #74
  IncBuff Guest
  Valitetaan kun hiihtäjät valittaa että ladulla ei saa ajaa. Kesällä pidetään sitten itse hirveätä ulinaa kun klv:llä ei voikaan ajaa hanat auki 40km/h kun siellä on kävelijöitä tiellä

 15. #75
  Ladun alla on runsaasti maata joka kuuluu koirille. Hiihtäjät voisivat kehitää voiteen joka merkitsee ladun kuuluvan ihmiselle, että koirat osaisivat luonteelle omainaisesti väistää latua.

  Pyöräiljät jotka haisevat vanhalle viinalle, on myös helppo tunnistaa hipstereiski ja wannabee kuntoilijoiksi, eikä kukaan tosissaan ja oikeilla tekniikoilla harjoitteleva erehdy vetomieheksi...

  Hiihtoa harrasteaan talvilajina, talvihyrräily on vielä kaiketi uusijuttu monelle. Ja kun koko kuntoilukultturikin on vielä vähän vierasta tässä maassa, nin voisimmeko me ajtaella, että seuraava sukupolvi katselee ihan toisella tavalla näitä avautumisia, ja meillä on hieno paikka olla luomassa hyvä meininkiä ja asenne kasvatusta olla antamassa. Tai siis teillä jotka osaatte huomioida muita.
  skeptinen realisti 16. #76
  Liittynyt
  09/2005
  Paikkakunta
  vantaa/havis
  Viestit
  4.839
  Onkohan nää hiihtovalittajat niitä jotka tulee kesälläkin jalankulku ja pyörätiet vallaten sauvat soihkien sinnetänne?(vitsi)

  Tuli sellanen mieleen että hakunilassa ei kait pyöräilyä ole latuosuuksilla missään nähtävillä että joten sinne jos ahistaa.

  Paloheinässä viimeviikonluppuna totesin kun willarilla pyyhälsin ohi,AIVAN TÄYNNÄ parkkipaikka ja hermostuneita ihmisiä vaikka

  liikkuminen pitäisi olla iloa ja riemua.
  ehkä ajoin,ehkä en....

  Pahat sedät 50/60

 17. #77
  hiisi Guest
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti IncBuff Katso viesti
  Valitetaan kun hiihtäjät valittaa että ladulla ei saa ajaa. Kesällä pidetään sitten itse hirveätä ulinaa kun klv:llä ei voikaan ajaa hanat auki 40km/h kun siellä on kävelijöitä tiellä
  Juurikin näin. Pitäiskö niitä kireitä housuja ja pipoja pistää vaihtoon?

 18. #78
  mutanaama Guest
  Noh, en mä ainakaan vaivaksi asti pääse laduilla olemaan. Mutta silti perin juurin ihmeellistä, että täällä meilläpäin (siis kotimetsä) kaikki mahtuu samaan metsään, niin koirankusettajat kuin hiihtäjät, pyöräilijät ja ulkoilijat. Hiihtäjiä toki piti ensin vähän kouluttaa, että latu on latu ja polku on polku. Ja että polusta ei tee latua se että siinä suksillakin voi kulkea.
  @ Kare, eihän meillä mitään ongelmia ole, jos joku meidän poluilla ajelee (mitä nyt hevoset joskus sotkee polkuja), hiihtäjillähän se ongelma on.
  mutanaama muokkasi tätä : 11.12.2012 at 16.51 Syy: Selvennys

 19. #79
  Liittynyt
  10/2005
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  3.834
  Yksi talvi olin juoksulenkillä vakiopolulla, jonka poikki taittuneita puita olin syksyllä raivannut ja talven tullen tallannut uran pohjan umpihankeen. Muitakin käyttäjiä oli polun avaus selvästi tuonut, polku vahvistui ja suksen jäljetkin ilmestyivät, mikäpä siinä kun sopu sijaa antaa.
  Tulipa siinä vastaan pari hiihtäjää, toinen loihe lausumaan. "Voisiko pyytää ettette juoksisi ladulla". Otin kokeeksi pari askelta pusikossa, munia myöten pettävässä hangessa, totesin toivottomaksi. Vastasin turhan nokkelasti että: "ainahan pyytää voi.." ja siirryin takaisin polulle. Hiihtäjä alkoi haukkua kun olin niin itsekäs kusip** kun en voinut ottaa muita huomioon.
  Oli kyllä turhaa selittää hiihtäjälle kuka siinä oli itsekäs kun ei voinut jakaa samaa uraa muiden kanssa tai tehdä latuansa epäitsekkäästi muualle kuin toisten käyttämälle polulle.
  Kokemani muutti näkemystäni suomalaisen hiihtokansan mielenlaadusta, enkä oikein ole pystynyt samaistumaan siihen joukkoon sen jälkeen, satunnaisesta hiihtelystäni huolimatta.

 20. #80
  Liittynyt
  07/2010
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  4.306

  Re: Avautumista vaikeasta elämästä hiihtoladulla.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti IncBuff Katso viesti
  Valitetaan kun hiihtäjät valittaa että ladulla ei saa ajaa. Kesällä pidetään sitten itse hirveätä ulinaa kun klv:llä ei voikaan ajaa hanat auki 40km/h kun siellä on kävelijöitä tiellä
  Oot aina niin mustavalkoinen tällaisissa asioissa. Ei kai kukaan ole vaatinut saada ajaa kovaa kelvillä, mutta hyvää käytöstä ja järjenkäyttöä toivotaan sitäkin enemmän. Laduilla ei saa kulkea metriäkään, edes silloin kun käyttää järkeä ja kulkee muita haittaamatta.

 21. #81
  mutanaama Guest
  Hmm, koskahan olisin pitänyt tuota ulinaa..No, varmaan tuohon 12k viestiin sellainenkin mahtuu.

 22. #82
  Liittynyt
  09/2005
  Paikkakunta
  vantaa/havis
  Viestit
  4.839
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Marsusram Katso viesti
  Yksi talvi olin juoksulenkillä vakiopolulla, jonka poikki taittuneita puita olin syksyllä raivannut ja talven tullen tallannut uran pohjan umpihankeen. Muitakin käyttäjiä oli polun avaus selvästi tuonut, polku vahvistui ja suksen jäljetkin ilmestyivät, mikäpä siinä kun sopu sijaa antaa. .
  Tuosta tulikin mieleen noi lapioidut polut että pitäiskö ruveta hankkii talvileiriäkin varten sellanen taitettava lapio.

  Lapiolla sammalta viistäen vaan kalliot puhtaax niin turha tulla hiihtimillä sinne urputtamaan.

  Vanhassa kaupungissa olis baanaa paskalaitoksen takana ja hallainvuorella.

  Käyppä Masusram telapyörällä koittaa ladulla kun sulla on se suksikin siinä niin nähtäis mitä siitä ollaan mieltä.
  ehkä ajoin,ehkä en....

  Pahat sedät 50/60

 23. #83
  Liittynyt
  11/2010
  Viestit
  2.859
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti ellmeri Katso viesti
  Tuosta tulikin mieleen noi lapioidut polut että pitäiskö ruveta hankkii talvileiriäkin varten sellanen taitettava lapio.

  Lapiolla sammalta viistäen vaan kalliot puhtaax niin turha tulla hiihtimillä sinne urputtamaan.

  Vanhassa kaupungissa olis baanaa paskalaitoksen takana ja hallainvuorella.

  Käyppä Masusram telapyörällä koittaa ladulla kun sulla on se suksikin siinä niin nähtäis mitä siitä ollaan mieltä.
  Mulla on sellanen black diamondin mini amuliinilapio, tosi näppärä ei paina mitään ku kiipelijöille tarkotettu ja saa reppuun kyytiin...

 24. #84
  Liittynyt
  08/2003
  Paikkakunta
  Siilinjärvi
  Viestit
  5.317
  Mulla on tämmönen kasattava lapio. Mahtuu reppuun.
  http://www.motonet.fi/web/guest/etus...ductid=60-5075

 25. #85
  Liittynyt
  09/2005
  Paikkakunta
  vantaa/havis
  Viestit
  4.839
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti YT Katso viesti
  Mulla on tämmönen kasattava lapio. Mahtuu reppuun.
  http://www.motonet.fi/web/guest/etus...ductid=60-5075
  Ja eiqu motonettiin*wiuh*
  ehkä ajoin,ehkä en....

  Pahat sedät 50/60

 26. #86
  Liittynyt
  06/2009
  Viestit
  66
  Jos ulkoilureitti on talvella hiihtäjille ja myös muille liikkujille avoin, en ihmettele, että tulee riitaa. Onneksi kotipaikkakunnallani laduilla saa vain hiihtää. Kieltämättä hiihtäjissä on vähän ärsyttäviä luonteenpiirteitä. Mutta jos latu on pelkästään hiihtäjille tehty, ei pitäisi olla mitään epäselvää saako siinä kävellä, vai ei. Vaikka en ole mikään hyvä tai kauhean aktiivinen hiihtäjä, huomautan aina asiasta itsekin ja pyrin jatkossakin tekemään latujen pilaajien elämän mahdollisimman epämiellyttäväksi. Tai ainakin kohteliaasti pyydän poistumaan ladulta. Jotenkin tuntuu, että ne jotka väittävät ettei kävely hiihtouralla tee pahaa ladulle, eivät ole koskaan edes osanneet hiihtää. Sukset jalassa voi kävellä vaikka minkälaista kuoppaista rataa pitkin, mutta 20km/h etenevä luisteluhiihtäjä kärsii aika paljon huonosta pinnasta.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti IncBuff Katso viesti
  Valitetaan kun hiihtäjät valittaa että ladulla ei saa ajaa. Kesällä pidetään sitten itse hirveätä ulinaa kun klv:llä ei voikaan ajaa hanat auki 40km/h kun siellä on kävelijöitä tiellä
  tähän kuuluisa +1
  akujoe muokkasi tätä : 11.12.2012 at 19.31 Syy: typo

 27. #87
  Liittynyt
  09/2011
  Viestit
  2.858

  Avautumista vaikeasta elämästä hiihtoladulla.

  Hiihtoraivari. Olisiko hyvä uusiosana. Olen sellaisia tavannut.
  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/polkupyorailysta_pitaisi_muodostua_suomalainen_urh eilulaji_102121.html#media=102119

 28. #88
  Liittynyt
  08/2010
  Paikkakunta
  Vantaa
  Viestit
  755
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Lasol Katso viesti
  On totta että hiihtäjien keskuudessa on suhteessa paljon agressiivisia oman tilan puolustajia. En pidä tästä.
  Vaikka olen sitä mieltä että ladulla (jos ei erikseen ilmoiteta erivapautta) hiihdetään, ei tehdä mitään muuta, on erittäin totta että kyseisessä talvilajissa on prosentuaalisesti todella iso määrä agressiivisia ikäviä ihmisiä. Itse en ole yksi heistä enkä todellakaan edes aktiivinen hiihtäjä. En myöskään puolusta heitä. Mielestäni normaali verbaalinen kehotus poistua ladulta on OK, mutta sauvalla huitominen tms on liikaa. Miksi täällä jatketaan hiihtoniilojen (en tarkoita jokaikistä) kusipäisyyden päivittelyä kun tämä on jo todettu ja täysin selvä asia? Siksikö että huumori perustuu toistoon?? Tsori, meni yli hilseen toi vitsi. Ehkä seuraava uppoo..?

  P.S. Se että luulee vain perinteisen uran olevan latua, ja että luisteluosuus ladusta ei olisi latua, omaa varsin puutteellisen yleissivistyksen. Poislukien mamut.

 29. #89
  Liittynyt
  10/2005
  Paikkakunta
  Espoo
  Viestit
  3.834
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jake_Kona Katso viesti
  Hiihtoraivari. Olisiko hyvä uusiosana. Olen sellaisia tavannut.
  Hiihtofundamentalisteja ainakin riittää.
  "Mistä kerran on hiihdetty ja lumeen suksella piirretty jälki, kutsuttakoon sitä laduksi, eikä sen lähellä pidä muulla tavoin enää kulkeman. "
  "Ilman suksia kulkevat ja ilman hiihtoliiton lupaa hiihdosta puhuvat on sinun kiinni hiihdettävä, sauvoilla piestävä ja hankeen viskattava.."
  "Latu on latu on latu on latu.."
  "Kaikki paha johtuu hiihtämättömistä, kuten lumen sulaminen keväällä.."

 30. #90
  IncBuff Guest
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti kolistelija Katso viesti
  Oot aina niin mustavalkoinen tällaisissa asioissa. Ei kai kukaan ole vaatinut saada ajaa kovaa kelvillä, mutta hyvää käytöstä ja järjenkäyttöä toivotaan sitäkin enemmän. Laduilla ei saa kulkea metriäkään, edes silloin kun käyttää järkeä ja kulkee muita haittaamatta.
  Sori nyt vaan, mutta siltä se kuulostaa kun valitetaan että taas jouduin täydestä vauhdista jarruttamaan koiran, lasten tai tiekarhun takia. Toki useimmat ymmärtää sen ettei kelvillä voi ajaa lujaa kuten myös sen että polkupyörä ei kuulu hiihtoladulle

  Itse en ole mikään himohiihtäjä, mutta sen verran kuitenkin että ymmärrän ladun epätasaisuuksien haittaavan. Tuota en kyllä ymmärrä että jos joku on sattunut jotain polkua pitkin hiihtämään, että se olisi sen jälkeen latu jossa ei saa muut kulkea. Viralliset ladut jätän rauhaan mutta polkuja aion jatkossakin ajaa oli siihen hiihdetty latu tai ei.

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •