Sivu 33 / 34 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 2331323334 ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 961 - 990 / 997

Aihe: Ammattilaispyöräilyjuttuja, joille ei viitsi avata omaa otsikkoa

 1. #961
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.650
  joo samaa ihmetellyt. kun voitti mäkiTTn girossa, jos oikein muistan, niin seurannut sen ajoa. ihan virkamiesajoa. taso riittää ajaa suht kovaa, mutta kun pitäs rypistää niin ei pysty, ei halua tms. thibo ajaa monesti kovempaa kuin pystyy, ottas mallia. mentaalipuolella ei kapteeniainesta

 2. #962
  Ei ihan tekis mieli, mutta pakko vastata. Toi "muniinpuhaltelija" , samoin kuin froome, keskittyy tour de franceen, eli ei ehka ole ihan viela parhaassa muniinpuhaltelukunnossa. Noiden muiden karkimiesten pitais kai olla jo lahella giro de italian kondista, johon ovat ilmoitetut. Ehka erehdyn, mutta eikohan ole aika noloa nimitella Nairoa muniinpuhaltajaksi ! Ja mita hemmettia tarkoittaa "kolumbialaiset" ? Egan just voitti pariisi-nizzan, volta Cataluñaa kepittaa Miguel Ángel, Egan kolmantena ja Nairo neljantena. Sosa on missa on kun sen duuni on ns. apukuski, mutta on varmasti hyvin lahella Egan Bernalin tasoa, jos kaverille tarjotaan tilaisuus. Rigo talla hetkella sairaspedilla (oli muuten eraana vuonna tourin kakkonen). Voisin nimeta taalta heti 40 maailmanluokan kuskia, jotka vaan toivoo ettei niille kavis suomalaiset 😂.

 3. #963
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Siinähän se 'kolumbialaiset' oli heti perään selitettynä. Eikä se Nairon Touriin keskittyminen ole oikein viime vuosina onnistunut. Lopez ja Bernal ovat vielä siinä iässä, että ehtivät hyvin liittyä Nairon joukkoon kolumbialaiset suorittaneisiin.

 4. #964
  Liittynyt
  03/2003
  Paikkakunta
  Autostania
  Viestit
  6.991
  Quintana tähtää Touriin ja sieltä tosiaan saattaa irrota etappivoitto ja top-10 GC. Toi voi hyvinkin olla taloudellisesti fiksu veto.

  Olisi varsin hienoa, jos uudemman polven kolumbialaiset eivät seuraisi edeltäjiensä jalanjäljillä.
  6.7 WTF/kg

 5. #965
  Volta Cataluña: Miguel Ángel eka, Egan kolmas ja Nairo neljas. Jos satuitte katsomaan "muniinpuhaltelija" hyokkas, vaikkei ollut tarvis. Aika hyvat kolumbialaiset 😁. Muuten tervetuloa tanne Kolumbiaan vaikka pahimpaan kaamosaikaan treenailemaan. Edullinen majoitus ja ruokailu. Porukoita loytyy joka paiva eliitista aloittelijoihin. 1-3 cat. makia ihan tassa vieressa. Bienvenidos.

 6. #966
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Sehän siinä onkin kun tämä muniinpuhaltelija hyökkää lähinnä silloin kun kisa on jo ratkaistu ja ei ole tarvis. Suurimmat voitotkin tulleet peesaamalla.

 7. #967
  Liittynyt
  07/2005
  Paikkakunta
  Oulu
  Viestit
  806
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Googol Katso viesti
  Sehän siinä onkin kun tämä muniinpuhaltelija hyökkää lähinnä silloin kun kisa on jo ratkaistu ja ei ole tarvis. Suurimmat voitotkin tulleet peesaamalla.
  Vallteria ajettiin 6w/kg, pääosin yli 1500m korkeudessa, kyllä siinä taktinen silmä jo jonkin verran kuivahtaa. Varmaan heinäkuussa irtoo 6.2W/kg, kuten joka kesä, ja se riittää samaan suoritukseen, mutta ei sijoitukseen.

 8. #968
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Kun taktinen silmä kuivahtaa, tehdään niitä ratkaisuja, jotka ovat luonteenomaisia. Nairolle luonteenomaista on peesaaminen.

 9. #969
  No hemmetti, onpa hauska tammonen ma luulen mutta en oikeesti tieda jutustelu. Tahan tuon toisen nakokulman, eli eurokisat on luultavasti ajateltu niin etta eurokuski on karjessa ja kaupallinen propaganda toimii jopa siella suomessa. Jos eurokisoissa ajeltais oikeesti makia niinkuin taalla kahden viikon Vuelta Colombiassa, ei eurokuskeja nakyis yhtaan karjessa.
  Normaaliin etappiin taalla kuuluu Alto de la linea, 22 kilsaa nousua 1500 metrista 3250 metriin amsl. Euroista ehka paras Chris Froome hyytyis noin 2600 metrin paikkeilla, mutta Nairo puhaltelis muniin ja kiihdyttais rpm.......

 10. #970
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Jos kaikki tärkeät, tärkeähköt ja ei-kovin-tärkeätkin kisat ajetaan max 2802 metrissä, kolumbialaisten ei kannattaisi keskittyä 3000 metrin ominaisuuksiin, tai vaihtoehtoisesti kannattaisi keksiä, miten Zomegnan saataisiin Giron ja Vueltan reittisuunnittelijaksi, jotta reitit vietäisiin Veletan ja Etnan huipuille asti. Tourin osalta tuskin Zomegnankaan ihmeisiin pystyisi, maantiede ja tiestö kun on mitä on.

 11. #971
  Liittynyt
  08/2014
  Viestit
  247
  Kolumbiasta voi olla vaikea löytää riittävän pitkiä ja jyrkkiä nousuja, jotka lähtisivät lähempää merenpinnan tasoa, kun maan pääkaupunki Bogotakin sijaitsee 2600 metrin korkeudessa. Jos joskus tulevaisuudessa joku suuri ympäriajo ajettaisiinkin Andeilla, niin paikallisilla olisi melkoinen etulyöntiasema. Tasamaan temmonkin voisi sijoittaa vaikka Altiplanolle, joka on yli 3500 metrin korkeudessa.

 12. #972
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Se, mihin kolumbialaisten kannattaisi keskittyä, on harjoitteluun rahan makuun pääsemisen jälkeenkin. Vai johtuvatko nämä "kolumbialaiset" (jos jollekin jäi epäselväksi, niin tarkoitti siis nuorena nousua lähelle huippua, mutta sen jälkeen kehityksen tyssäämistä tai taantumista) pelkästään geeneistä ja nuoruuden harjoitteluolosuhteista.

  Karttaa kun katsoo, niin Kolumbia sijaitsee meren rannalla. Jos Tanskastakin tulee mäkimiehiä, ei kai kolumbialaistenkaan tarvitse aina siellä Bogotassa harjoitella.

 13. #973
  Hauskoja kommenteja. JTJ, jos viitsit, tutustu Etela-Amerikan geografiaan ja loydat altiplanon Chilesta, Boliviasta ja Perusta, mutta et Kolumbiasta. Taalla meilla on esim. Caucan laakso noin 1000 amsl, jossa tasamaan temmolle loytyis pituutta noin 300 kilsaa yhteen suuntaan. Ja johan noi jatkat ajeli taalla meidan laaksossa viime vuonna UCI 2.1. Viimeinen etappi taalla laaksossa tais olla Palmira-Santander de Quilichao-Buga. Parisataa kilsaa ihan flattia taalla tonnin korkeudessa. Kutsun tutustumaan, tietty enemman noihin makiin, joita tassalaakson vieressa on tarjolla ihan huikeat maarat. Eika tarvi nousta kolmeen tonniin ja loytyy hyvaa reenimaastoa. Mun keittion ikkunasta nakyy paikallinnen kestosuosikki Dapa: 10km asfalttinousua noin tonnista noin 1900 metriin, keskinousu 9,1% ja pahín ramppi 18%. Tulkaa hemmetissa tanne pahimpaan kaamosaikaan reenailemaan. Elaminen ja oleminen halpaa, maantiet on parempia kuin routamaissa, naiset kauniita ja muutkin ihmiset mukavia .......

 14. #974
  Googol, olet oikeassa Kolumbia tosiaan sijaitsee, ei vaín yhden, vaan kolmen Meren rannalla: tyynimeri, atlantti ja karibianmeri. Tosin tuolta merenrannoilta ei loydy paljon maantiepyorailijoita siella kun on aika kuuma trooppinen ilmasto. Jos kuitenkin katselet sita karttaa tarkemmin huomaat etta suurin osa Kolumbiaa on vuoristoista ja ilmasto on toinen. Hammastyisit jos tulisit kaymaan. Meilla taalla Caucan laaksossa (1000 amsl) kasvatetaan ja viljellaan enimmakseen sokeriruokoa, mutta myos banaania, mangoa, papayaa, guayabaa, luloa, yucaa, sitruunaa, riisia, appelsiineja jne. Mutta vain noin sadan kilsan paassa taalta kasvatetaan ja viljellaan perunaa, punajuurta, porkkanaa, retiiseja, kurkkua, tomaatteja....ihan niin kuin siella Suomessa. Topografíaan kannattaa tutustua. Topografiasta huolimatta, kutsun sinut ja vaikka kaverisikin tutustumaan tanne paikalliseen pyorailykulttuuriin, et varmasti pety.

 15. #975
  Liittynyt
  08/2014
  Viestit
  247
  Ajattelinkin, että Andien ympäriajo voisi kulkea kaikkien noiden maiden halki. Maat ovat tosin niin suuria, että jokainen voisi järjestää vaikka omat kisansa ja ainakin vaihtelevaa maastoa riittäisi. Kolumbiassa pyöräilykulttuuri taitaa olla selvästi muita edellä, niin siellä on varmaan parhaat mahdollisuudet järjestää suuria ympäriajoja. Luultavasti kisat kuitenkin suosii paikallisia kuskeja, koska reitit kulkevat noiden ilmastollisten ja topografisten olosuhteiden takia varsin korkealla. Vaikka Ranskan ja Espanjan ympäriajoissakin ajetaan usein kuumassa säässä, niin Kolumbian rannikoilla kosteus tekee ajamisesta raskasta enkä ihmettele, että pyöräilijät hakeutuvat mieluummin ylängöille ajamaan.

  P.S. Kolumbian treenileiri kuulostaa kyllä houkuttelevalta. Itse olen käynyt Andeilla vain työmatkoilla. Bogotássa ja Quitossa tuli poljettua spinningiä ja rankkaa oli. Vedot jäi puoleen siitä, mitä täällä Suomessa. Nuo Caucan olosuhteet kuulostaa kyllä erinomaisilta

 16. #976
  Liittynyt
  05/2011
  Viestit
  9.210
  Baskimaan ympäriajon voitto meni jo ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen Baskimaan omalle pojalle eli Ion Izagirrelle Astanan vahvalla viimeisen eli kolmannen perättäisen mäkipäivän esityksellä ja Astanan varsin onnistuneella taktiikalla, Edellinen oli Samuel Sanchezin voitto vuonna 2012 ja sitä edellinen Iban Mayon 2003, molemmat Euskaltel-Euskadin paidassa.

  Useat ennakkosuosikeista menettivät voitonmahdollisuutensa jo alun tasamaaosuuksilla, mm. Adam Yates todella pahaan paikkaan osuneeseen rengasrikkoon, Julien Alaphilippe (joka joutui keskeyttämään) ja Jakob Fuglsang kaatumiseen, mutta sehän ei Izagirren voiton arvoa vähennä.

  Kisan viimeiseen päivään jätti ikävän sivumaun tapaus jossa kilpailua ennen viimeistä päivää johtanut ja raatelevissa nousuissa kärkiporukassa odotetustikin pudonnut Emanuel Buchman ajoi kuin vimmattu kohti maalia pelastaakseen palkintopallisijoituksen, kun hän ennen loppusuoraa erehtyi ajamaan pois reitiltä sivuun ohjatun moottoripyörän perään. Fuglsang ehti jo juhlia kolmatta sijaansa palkintojenjaossa, kunnes kilpailiun jury päätti hyvittää Buchmannia 12 sekunnilla eli antaa hänelle saman ajan kuin samassa letkassa hänen takanaan ajaneille mutta oikella reitillä pysyneille.

  Fuglsang oli ymmärrettävästi jokseenkin v-unut ja tviittasikin ettei aio enää mokomaan kisaan tulevaisuudessa osallistua. Myöhemmin hän pehmitti kommenttiaan uudessa tweetissä ja iloitsi panoksestaan joukkueen saaavutuksessa, mutta kummasteli silti juryn päätöstä. (Niin kummastelin minäkin, mitään vastaavaa tapausta en ainakaan muista ja vaikka loppusuoralle tultaessa pitikin kaartaa vasemmalle niin olihan siellä ollut kuitenkin jonkinlainen lippumies näyttämässä vasemmalle kääntymistä.)

 17. #977
  Liittynyt
  08/2014
  Viestit
  247
  En tiedä, mitä sääntökirja sanoo tuosta Buchmannin harharetkestä. Jos hän olisi sen sijaan kaatunut tuossa samassa paikassa, niin olisi toki saanut saman ajan kuin muut ryhmässä ajaneet. Mielestäni Buchmann kyllä ansaitsi podiumpaikan päätösetapin vahvan ajon perusteella. Paljoa ei saanut apuja irtioton kiinni ajamiseen. Toki Fuglsangkin teki paljon töitä irtiotossa, mutta saivat sentään palkinnoksi kokonaiskisan voiton Izagirrelle.

 18. #978
  Liittynyt
  05/2011
  Viestit
  9.210
  "Moraalinen palkintopallimies" Buchmann ehdottomasti on, mutta se että sääntöjä tulkitaan eri tavalla kuin on yleisesti tehty on aina vähän kaksipiippuinen juttu. Tosin mieleen ei tule yhtään täysin verrattavissa olevaa tapausta, vaikka niitäkin on varmasti ollut. Harhaanajot joita jotenkin muistan ovat kaikki tapahtuneet ennen osuuden loppua ja ajajalla on ainakin teoriasa ollut mahdollisuus ero kiinni samaan tapaan kuin rengas- tai pyörärikon jälkeen.

  Koko kisa muutenkin Bora-Hansgrohelta - eli joukkueelta jota on joskus pidetty pelkästään Peter Saganin apuajajina ja vieläpä muihin huippuihin nähden heikompina - komea esitys!

 19. #979
  Liittynyt
  05/2014
  Viestit
  4.686
  Jos Instagramia tykkää käyttää, niin Astanan Magnus Cort Nielsenin IG-profiili on aika hauskaa seurattavaa - mies kun arvostelee kisamatkojen hotelleja ja laittaa huonetoverinsa malliksi kuviin.
  *

  La chance, c’est comme le Tour de France : on l’attend longtemps et ça passe vite. -Jean-Pierre Jeunet 20. #980
  Hei JTJ ! Tule ilman muuta "treenileirille" tanne Caliin. Tanaan ajettiin aika isolla porukalla 120 kilsaa. Ajettiin paljon flattia hyvalla keskarilla ja El Pomo olí paivan nousu: ei kauheen pitka, mutta noin 8 kilsan nousulle sisaltyi 15% ja 18 % rampit ja tais tulla yli 700m vertikaalista yhteensa. Ei niin ihmeellista, mutta hyva peruslauantailenkki kuitenkin.

 21. #981
  Liittynyt
  04/2003
  Paikkakunta
  Noormarkku
  Viestit
  2.534

 22. #982
  Liittynyt
  05/2010
  Viestit
  1.184
  No voehan paska☹️
  Fucked up and ready to die.

 23. #983
  Liittynyt
  05/2010
  Viestit
  1.184
  Tiätääkö joku kuka Inner Ring on? Joku vanha proffa ymmärtääkseni?
  Fucked up and ready to die.

 24. #984
  Liittynyt
  05/2001
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  3.997
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti kukavaa Katso viesti
  Tiätääkö joku kuka Inner Ring on?
  Siis http://inrng.com pyöräilyblogin kirjoittaja? Google antaa joitakin arvauksia, mutta varmaa tietoa ei näytä löytyvän.

 25. #985
  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  1.631
  Saganin Tourilla diskannut idiootti on tänä vuonna päässyt Kaliforniaan keksimään omia sääntöjään.

 26. #986
  Liittynyt
  10/2003
  Paikkakunta
  Klaukkala
  Viestit
  11.929
  ^Pitäähän se saada jenkkitourille oma hero voittajaksi, vaikka sääntöjä venyttämällä. Naurettavaa.

 27. #987
  Liittynyt
  09/1999
  Paikkakunta
  Uantaa
  Viestit
  9.171
  No jos ne ajatteli että ”ikuinen lupaus” van Garderen pitää viimeinkin saada jonkun tourin voittajaksi.

 28. #988
  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  2.226
  Varmaan olisi sitten voinut Girossakin soveltaa noin. Kolme tai kuusi kilometriä, ei se nyt niin nuukaa ole!

 29. #989
  Liittynyt
  05/2001
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  3.997
  Oli kieltämättä erikoinen päätös. Ilmeisesti tuomiosta valitetaan.

 30. #990
  Liittynyt
  09/2013
  Viestit
  2.226
  J Henttala otti kuulemma välikirin nimiinsä Kalifornian nelosetapilla. Luulisi olevan aihetta mainita siitä täälläkin.

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •