Sivu 1 / 64 1231151 ... ViimeinenViimeinen
Näyttää tulokset 1 - 30 / 1920

Aihe: DealExtreme Kiinaihme

 1. #1
  mutanaama Guest

  DealExtreme Kiinaihme

  Tänne voi hyvällä omallatunnolla kertoa kuulumiset Riistovalaisimen toimitus/toiminta/ ihan mikä vaan tilanteesta.

  Omat lamput tuli hyvin ajoissa, 2-5 viikkoa tilauksesta ja hyvin ovat toimineet.

  http://www.dealextreme.com/

  Julma valo http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36018
  Perusvalo http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30864
  Valopäille http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29489
  Takavalo http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42077
  Välijohto http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32751
  Töpselisovitin http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3529
  Lisäakku http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32756

  --
  Moden edit yleisimpiin DX-kysymyksiin liittyen:
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti ketku Katso viesti
  ..ja miksi ei myös vanhoille tämmösiä sivuja löyty:

  http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-202~threadid.401249
  http://wiki.dealextreme.com/AllPages.aspx?Cat=Finnish

  Nää vois periaatteessa laittaa vielä tohon alotusviestiin, nii tulis vähemmän turhia kysymyksiä.
  mutanaama muokkasi tätä : 05.09.2010 at 20.54 Syy: Lisätty URL

 2. #2
  Liittynyt
  07/2002
  Viestit
  2.466
  DX 900 lumen -pyöränvalo tuli tilattua. 21 päivää tilauksesta kotipostiin. Sen hetkisellä kurssilla hinnaksi tuli adapterin kanssa reilut 56 eurorahaa. Laturi ei kuumene. Säilytyslaatikko on hyvä, päällä ei omassani lue MagicShine eikä yhtään mitään muutakaan.
  fob muokkasi tätä : 16.11.2009 at 13.53

 3. #3

  DealExtrame Kiinaihme

  http://www.dealextreme.com/

  Erityisesti valaisimia ja toooooodella paljon kaikkea sälää erittäin halvalla myyvä nettikauppa. WorldWide postikulut ilmaiset ( eli sisältyvät hintoihin )

  Threadiin kaikki kaupan tilauksiin, ostokokemuksiin, toimitusaikoihin ja kysymyksiin liittyvä keskustelu.

 4. #4
  Liittynyt
  04/2009
  Paikkakunta
  Hyvinkää
  Viestit
  949
  Oman DX-teslani tilasin 14.10. Tilanne näyttää Itellan lähetysten seurantasivuilla olevan seuraava:

  Lähetyksen rekisteröinnit:
  05.11.2009, klo 11:30 Postitettu lähtömaassa 01000 Ulkomaa/Foreign country
  11.11.2009, klo 17:18 Lähtenyt Suomeen 01000 Ulkomaa/Foreign country
  14.11.2009, klo 11:13 Lähetys saapunut maahan 01000 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI (lauantai)
  15.11.2009, klo 12:02 Lähetys rekisteröity 00000 HELSINKI


  Edellinen DX-valo taisi tuli samalla tavalla viikonloppuna Suomeen ja postilaatikossani oli postin noutolappu ko. lampusta torstaina. Kyllä sitä täällä Suomen päässäkin logistiikka pelaa (=aikaa kuluu) ennenkuin paketti on perillä.
  Viimeeksi taisi vielä näkyä jossain välissä, että paketti meni Vantaan tulliterminaalikin. Saapas nähdä, onko se vakiomeininki ja tämäkin paketti kiertää sen kautta. Toivottavasti tämäkään, kuten ei viime pakettikaan jäänyt sieltä haettavaksi.

 5. #5
  Liittynyt
  06/2006
  Paikkakunta
  Seinäjoki
  Viestit
  3
  Eilen tilaus sisälle, tehokas lamppu on tulossa..halpaan hintaan! Meillä velipojan kanssa tilaisuus kokeilla vastaavaa lamppua, joka oli tullut juuri kyseisestä kaupasta. Toimitusajasta ei tietoa, laitan viestiä, kun tulee. Maksu Visalla.
  Työni on huippusalaista, siksi en tiedä siitä juuri mitään

 6. #6
  Liittynyt
  01/2000
  Viestit
  2.125
  Takana 4 tilausta joissa on tullut 3 kpl:tta P7 fikkaria+Läjä akkuja ja 4 laturia
  Kokemukseni:
  +Nopeat toimitukset
  +Hinta

  - LAATU: 3:sta fikkarista 1 on toiminut suoraan paketista. 2:ta muuta on pitäny itse fixailla että lähtivät kukkumaan. Eli sitä saa mitä tilaa.
  MCT

 7. #7
  Liittynyt
  05/2008
  Paikkakunta
  Rajamäki
  Viestit
  5.226
  Tilausten statukset näyttävät olevan vähän mitä sattuu. Itsellä yhdessä tilauksessa on statuksena "Processing - contact us for latest updates", mutta tavara näyttää olevan jo valmiina lähtöön toisen sivun mukaan. Ilmeisesti tuolla jää kaikenlaista vipua päälle statuksissa, eikä niitä sitten enää paljon poistella.

  Nopeus ei myöskään ole tuon paikan suurin valtti.
  In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

 8. #8
  Liittynyt
  05/2008
  Paikkakunta
  Rajamäki
  Viestit
  5.226
  Yksi Magicshine on tähän mennessä vaatinut hieman kolvin ja muiden työkalujen käyttöä. Johdot oli vedetty läpi viimeistelemättömistä porarei'istä, joten eristeet olivat rikki. Kun viimeisteli ne reiät, korjasi eristeet ja juotti piuhat takaisin loppuivat mystiset sammumiset kesken ajon.

  Toinen lamppu toimi heti paketista otettuna kunnolla ja kolmas on vasta pakkaamossa Hongkongissa.
  In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

 9. #9
  Lamppu tilattu 14.11. ja mielenkiinnolla odotan kuinka kauan se viihtyy "waiting for supplier" tilassa... Ainakin Headlamp Set (sku.29489) on pariin otteeseen jäänyt jälkitoimitukseen DXn sivujen mukaan.

  Headlamp osiossa näyttää olevan uusi malli saatavilla sku.30864
  Erona tuossa näyttäisi olevan ainoastaan 5-valomoodia ja UK-pistoke.

 10. #10
  Siirränpä viestini tänne.
  "Omat tilaukset ovat aina maanneet HK:n postissa useamman päivän kunnes torstai koittaa ja lähtee kohti Eurooppaa. Suomen kamaralle pe/la ja maanantaina tullipostin kautta postiin ja sieltä tiistaiksi postikonttoriin.. Niin kävi nytkin, itellan mukaan lamppu tuli perjantaina tulliin ja veikkaan että tiistaina on noudettavissa.

  Edit: Nyt oli yli viikon HK:n postissa, ei kerenny/mahtunu ainakaan siihen ekaan torstain lährtykseen. Vahvasti oletan että kerran viikossa ne lentää tänne päin."
  Aamulla oli post.. itellooni toimittanut saapumisilmoituksen laatikkoon, eli eiku noutamaan. Kesti aika perkeleen kauan, 9.10 tilattu, nyt vasta perillä, eli melkein 6 viikkoa. Sitte vaan tekemään akkupaketista vesitiivistä, päissä kun on jotain pahvia ja ne pitää saada peitettyä.

 11. #11
  Liittynyt
  05/2009
  Paikkakunta
  Tuusula
  Viestit
  109
  Mulla on shipment 1. missä on laturin adapteri ja autoon muutama ledipolttimo on maannut hk:n postissa jo ainakin 10 päivästä lähtien. shipment 2. jossa ainakin invoicen mukaan on ite lamppu, niin on seurantakoodin mukaan matkalla australiaan ja muka ollut postissa jo 9 päivästä asti. Jännää on se että tuon ekan shipmentin tiedot kilahti sähköpostiin viikkoa ennen tota toista lähetystä. Enkä edes ole tilannut noita kahdessa osassa, vaan kerralla kaikki.


 12. #12
  Liittynyt
  10/2009
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  430
  Olipa hyvä temppu avata tämä ketju!

  Onko joku dokumentoinut tuon lampun "parantelutoimenpiteitä", eli mitä on tullut kolvattua ja miten tiivistelyjä on hoidettu? Uskoisin, että tuollaiselle ohjeelle/tarkistuslistalle olisi kysyntää.

  Tekisi itsekin mieli tarkistaa lampun kunto heti kun sen tuolta kiinanpojalta saa, mutta en vain ole ihan varma osaanko katsoa oikeita asioita.

 13. #13
  Nyt on sitten 2 tilausta sisällä. Saas kattoo millaisilla toimitusajoilla ilmestyy ja toivotaan että tavara on myös ehjänä.

  Täytyy päivitellä toimitusten edistymistä kun etenee, tosin eka tilaus ei ainakaan vaikuta juuri liikkuvan mihinkään

 14. #14
  Liittynyt
  05/2008
  Paikkakunta
  Rajamäki
  Viestit
  5.226
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti ilkkaluukkonen Katso viesti
  Onko joku dokumentoinut tuon lampun "parantelutoimenpiteitä", eli mitä on tullut kolvattua ja miten tiivistelyjä on hoidettu? Uskoisin, että tuollaiselle ohjeelle/tarkistuslistalle olisi kysyntää.
  Ensimmäiseksi ruuvaat irti lasin ja katsot miltä heijastimen takana näyttää. Minulla olevissa kahdessa yksilössä näki heti suoraan, että toinen tarvisee jatkohoitoa ja toinen ei. Jos tuossa juotokset näyttävät siisteiltä, niin ei välttämättä tarvitse aukaista pidemmälle jos ei toimintahäiriöitä ole.
  In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

 15. #15
  Liittynyt
  05/2009
  Paikkakunta
  Tuusula
  Viestit
  109
  Joku tietävä ja osaavahan vois kirjoitella pienen FAQ -tyylisen jutun vaikka numeroituna kohta kohdalta mitä kannattaa tarkistaa ko. lampusta. Eikä varmaan haittais jos sen vielä joku moderaattori laittaisi vaikka stickynä näkymään jonnekkin.

  Ot: Ei muuten varmaan olis hassumpi ajatus, jos tälläkin foorumilla olisi jonkinlainen FAQ -alue, johon voisi kerätä korjaus ja huolto-ohjeita fillariin ja varusteisiin?


 16. #16
  Itse tilasin puolihuolimattomasti tuon otsapantaversion torstaina 5.11. Melkein heti statukseksi muuttui "Processing - Contact us for updates". Minä sitten tein kuuliaisena yhteydenottopyynnön 8.11. Yhteydenottoon vastattiin 13.11., jossa kerrottiin tavaran olevan "out of stock recently" ja pyydettiin vastaamaan, että haluanko vaihtaa, perua vai odottaa vielä. Vastasin samana päivänä, että odotan. Nyt sitten äsken piipahdin DX-tilillä, jossa huomasin, että lähetys on lähtenyt eilen. Kun klikkasin seurantakoodia, niin Hong Kongin posti tiesi kertoa, että paketti on lähtenyt Australiaan 6.11.! Tietenkään mistään seurantapalvelusta ei tuolla koodilla mitään löytynyt. Katsotaan kuinka lopulta käy.

  Muilla taitaakin olla samansuuntaisia kokemuksia Australiasta ja muusta. Veikkaisin, että kannattaa vain odottaa tekemättä ja seuraamatta mitään. Kyllä se riistolamppu sitten aikanaan ilmestyy.

 17. #17
  Liittynyt
  10/2008
  Paikkakunta
  Taka-Töölö
  Viestit
  1.462
  Kaksi erillisellä akkupaketilla olevaa ja yksi samalla SSC-P7 ledillä oleva käsivalaisin on käytössä. Hienosti ovat pelittäneet!!!
  Ilo ilman pyörää on teeskentelyä..

 18. #18
  Liittynyt
  09/2007
  Paikkakunta
  Pori
  Viestit
  929
  DX kopio tilattu 14.10 ja makaa jossakin terminaalissa Honkkarissa. Jos haluaa tilata lampun ensisyksyksi niin varmaan kannattaa tilata juhannuksen jälkeen silloin saa lampun heti syyskuun alussa.
  26 ain't dead.

 19. #19
  Yhdistetty DX-keskustelut tähän samaan threadiin. Jos tulee enemmän juttua tietystä dx-tuotteesta, niin siitä sitten vaan oma threadi pystyyn varustepuolelle.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Heksula
  Joku tietävä ja osaavahan vois kirjoitella pienen FAQ -tyylisen jutun vaikka numeroituna kohta kohdalta mitä kannattaa tarkistaa ko. lampusta. Eikä varmaan haittais jos sen vielä joku moderaattori laittaisi vaikka stickynä näkymään jonnekkin.
  Tuskin kannattaa yhdestä tuotteesta tehdä stickyä.

 20. #20
  1 kpl tuotenummeroa 25149:
  tilattu ke 7.10.
  lähetetty ti 20.10.
  saapunut pe 6.11. kulkematta tullin kautta

  Sen verran tiiviisti on akkupaketti teipattu, etten lähtenyt vielä sitä purkamaan. Saako paketista helposti akut vaihdettua tai myyvätkö noita akkupaketteja tai vastaavaa akkupesää erikseen? Vara-akut olisi mukavaa olla taskussa, jos innostuu yökausia ajelemaan putkeen.

 21. #21
  Liittynyt
  05/2009
  Paikkakunta
  Tuusula
  Viestit
  109
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Jani Mahonen Katso viesti
  Tuskin kannattaa yhdestä tuotteesta tehdä stickyä.

  Jep, eipä tietenkään kannatakkaan. Siksi lisäsin tuon FAQ mietteeni viestiin.


 22. #22
  Liittynyt
  01/2008
  Paikkakunta
  Jkl
  Viestit
  830
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti lai Katso viesti
  DX kopio tilattu 14.10 ja makaa jossakin terminaalissa Honkkarissa. Jos haluaa tilata lampun ensisyksyksi niin varmaan kannattaa tilata juhannuksen jälkeen silloin saa lampun heti syyskuun alussa.
  Itse tilasin 8.10. ja sain lampun viime viikolla. Toinen tilaukseni, joka sisälsi verkkopistokeadapterin tuli aiemmin, mutta sen kanssa tilatut lasten pikkuledit ovat edelleen "pending/out of stock" tilassa. Täytyy kyllä ihmetellä, että lähettävät alle euron tuotteen postissa ja sitten loput tilauksesta myöhemmin, kunhan saavat tuotetta.
  ---
  Parempi pipo taskussa kuin oksalla.

 23. #23
  Liittynyt
  02/2008
  Viestit
  50
  Tilattu 11.10 ja tänään saapui. Valo aavistuksen kellertävä ja yllättäen ei ole teholtaan aivan 900 lumenia. Valokeila melko kapea, olisi omaan käyttöön ok jos hajavaloa olisi hieman enemmän. Johto edelleen aivan liian lyhyt. Katsotaan jos tästä saa modattua jotain.

  Flunssaisena ei viitsi lähteä vielä metsään kokeilemaan vaikka mieli tekisi.

 24. #24
  Liittynyt
  06/2007
  Paikkakunta
  Vaasa
  Viestit
  660
  Näissä uudemmissa versioissa on ollut ilmeisesti vähemmän paranneltavaa. Juotokset on ainakin mun omassa hyvät, ja lämpötahnaa enemmän kun tarpeeksi, eli lampun puolella ei ole akuuttia korjaustarvetta.
  Johdon voi vaihtaa silikonipintaiseen jos pakkasella jäykistyminen ärsyttää.
  Akut on uudemmissa versioissa paremmin kosteuseristettyjä, mutta kohta jossa johto tulee paketista pihalle on edelleen avoin.
  Laturi kannattaa ehkä avata vasta jos/kun tulee ongelmia?
  Jos (käyttää valoa tangossa ja) haluaa järkevämmän keilan, voi heijastimen tilalle vaihtaa tämän tai tämän. Pienellä viilauksella ja yhdellä o-renkaalla istuu hyvin paikalleen, ja keila paranee huomattavasti.
  Ja jos joku vielä miettii ottaako kypärä- vai tankomallin, niin kypäräversiohan on täysin sama kun tankomalli, paitsi että bonuksena tulee otsapanta mukaan. Eli kypäräversio istuu myös seka normaali- että ylikokotankoon. Tuo uusi kypäräversio on kalliimpi, ja sisältää lisää turhia moodeja. Edellinen viestini hukkui tuolla valoketjussa, mutta moodit pystyy siis ohittamaan pitämällä kytkintä pohjassa pari sekuntia, jos joku ei oo vielä sitä huomannut.

  Vasta viime päivinä on tullut juttua siitä että paketit on menossa väärään maahan.
  Mulla on kaikki tilaukset tulleet ihan ongelmitta, ja Magicshine tuli kolmessa viikossa.
  Att inte cykla är att gå för långt

 25. #25
  Liittynyt
  02/2008
  Viestit
  50
  Miten tuon lampun saa avattua? Ei viitsi alkaa väkisin vääntämään.

  Edit: Lähti auki kiertämällä.

  Onko Espoon suunnalla kenelläkään ylimääräisinä noita patrikin postaamia linssejä/haluaako joku hoitaa kimppatilauksen?
  Latukka muokkasi tätä : 16.11.2009 at 17.00

 26. #26
  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  121
  Tilaus heitetty sisään 13.10. ja adapteri tuli jossain 2-3 viikossa. Lamppu on 6.11. lähteny HKostiin, jossa 10.11. ilmestyny teksti "The item is being processed for departure from Hong Kong as of 10-Nov-2009". Ei kuitenkaan vielä ole lähteny Suomeen päivään, mutta ehkä tällä viikolla... Lamppua tarvittais jo...

 27. #27
  Liittynyt
  05/2008
  Paikkakunta
  Rajamäki
  Viestit
  5.226
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Latukka Katso viesti
  Miten tuon lampun saa avattua? Ei viitsi alkaa väkisin vääntämään.

  Edit: Lähti auki kiertämällä.

  Onko Espoon suunnalla kenelläkään ylimääräisinä noita patrikin postaamia linssejä/haluaako joku hoitaa kimppatilauksen?
  Mulla on 15 asteisia pari. YV:llä saa kiinni.
  In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

 28. #28
  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  121
  Jaa, tuli muuten mieleen, vaikuttaako tää lentäjälakko jotenkin lamppujen kulkuun? Kulkeeko ne finnairilla...?

 29. #29
  Liittynyt
  06/2007
  Paikkakunta
  Helsinki
  Viestit
  4.978
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Patrik Katso viesti
  Ja jos joku vielä miettii ottaako kypärä- vai tankomallin, niin kypäräversiohan on täysin sama kun tankomalli, paitsi että bonuksena tulee otsapanta mukaan.
  Johdon mitassa ei ole eroa?
  Holokki auki ku H. Moilane.

 30. #30
  Liittynyt
  06/2007
  Paikkakunta
  Vaasa
  Viestit
  660
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti H. Moilanen Katso viesti
  Johdon mitassa ei ole eroa?
  Ei.
  Att inte cykla är att gå för långt

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •