Sivu 20 / 20 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 10181920
Näyttää tulokset 571 - 600 / 600

Aihe: Tampereen seudun pyöräliikkeet

 1. #571
  Liittynyt
  07/2016
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  337
  Kävin tällä viikolla kiireessä sportaxissa ja hoitivat takakiekon kuntoon veloituksetta vaikkei liikkeestä ostettu pyörä ollutkaan. Aika timanttista toimintaa. Täytyy kyllä koittaa hankkia jotain isompaa välillä sieltä, että pysyy pulju tulevaisuudessakin pystyssä. Aina niin lämmin ja ystävällinen fiilis kun kauppiaan puheilla käy.

 2. #572
  Liittynyt
  10/2006
  Paikkakunta
  Tre
  Viestit
  494
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Ohiampuja Katso viesti
  Minä muistan jonkun paikan Hämeenpuiston yläpäästä. Kadun nimeä en kyllä muista, enkä taloa tarkemmin.
  Tässähän_se_oli.

 3. #573
  Liittynyt
  03/2017
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  15
  Tuossa kun oli Pekasta puhetta, niin mies jää nyt syksyllä eläkkeelle ja pistää liikkeen kiinni: http://www.tamperelainen.fi/artikkel...aa-lielahdessa

 4. #574
  Liittynyt
  02/2009
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  208
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Turf Moor Katso viesti
  Tuttu paikka, Salovaaran Ransun R-Cycles oli tuossa. Oma työpaikka oli siihen aikaan korttelin päässä ja tuli poikettua melko usein.

 5. #575
  Liittynyt
  04/2017
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  28
  Pyörätietämys lähes nollissa lähdin hakemaan Tampereen liikkeistä itselleni yleispyörää pääasiassa asfaltille

  Nippeli
  - pikainen tarvekartoitus
  - esiteltiin kahta eri hybridipyörää muttei kovin seikkaperäisesti tekniikkaa ja osia
  - tarjottiin koeajomahdollisuutta
  - myyjä jätti itsestään osaavan kuvan pyöriin liittyen mutta myyntiosaaminen jätti toivomisen varaa

  Emilia Sport
  - pikainen tarvekartoitus
  - esiteltiin lukematon määrä pääasiassa hybridipyöriä muttei juurikaan käyty läpi yhdenkään ominaisuuksia tai tehty esimerkiksi vertailuja suhteessa muihin esiteltyihin
  - ei tarjottu koeajomahdollisuutta
  - myyjä vaikutti väsyneeltä tai sitten viikon kauppakiintiö oli jo täynnä

  Suomen Urheilupyörä
  -pikainen tarvekartoitus
  -esiteltiin useampi hybridi ja maastopyörä ja käytiin jonkun verran näiden eroja läpi ja lopuksi suositeltiin hybridiä minun tarpeisiin
  -tarjottiin koeajomahdollisuutta
  -myyjä oli reippaan asiallinen ja jaksoi vastailla aloittelijan kysymyksiin ja tarkisteli vielä koneelta löytyykö varastosta sopivia kokoja koeajoa varten.

  Rtech
  -pikainen tarvekartoitus
  -esiteltiin kolmea erityyppistä pyörää ja käytiin läpi näiden eroavaisuuksia
  -tarjottiin koeajomahdollisuutta kaikilla
  -asiallinen myyjä, joka kävi asioita sopivan seikkaperäisesti läpi muttei sortunut hifistelyyn ja vastaili nöösin hölmöihin kysymyksiin väsymättä
  Mandrake muokkasi tätä : 21.04.2017 at 14.52 Syy: Päivitys

 6. #576
  Liittynyt
  06/2014
  Paikkakunta
  Lempäälä
  Viestit
  524
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Mandrake Katso viesti
  Pyörätietämys lähes nollissa lähdin hakemaan Tampereen liikkeistä itselleni yleispyörää pääasiassa asfaltille.
  Suosittelisin Rtechiä ja Sportaxia. Niistä olen saanut parhaan palvelun tähän asti ja huomenna pitänee poiketa Rtechissä. Sportaxin yleispyörävalikoimista ei kylläkään ole tietoa...
  http://laihalaskifillaristi.blogspot.com/

 7. #577
  lehtijussi Guest
  Cuben maasturin ostaneena, pyörästä voi saada hyvänkin tarjouksen Rtechiltä, mutta tarvikkeet on kalliin puoleisia... Yhtenä esimerkkinä, juuri hankkimani Shimanon M520 lukkopolkimet olisi maksanut 52.90 euroa, hain sitten muualta hintaan 29.90 €
  lehtijussi muokkasi tätä : 21.04.2017 at 18.23

 8. #578
  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  1.441
  Ite todennut et mitä halvempi osa sitä suurempi hintaero prosentuaalisesti ulkomaankauppoihin. Kokonaisia pyöriä ja arvokkaampia komponentteja saa monesti kilpailukykyiseen hintaan.

 9. #579
  Pyörähuolto M&M:llä itsenäisyydenkadulla on muutama Kona liikkeessä, mutta eri kokoja ei juurikaan luultavasti tilojen pienuudesta johtuen. Netissä näkyy jotain, mutta kannattaa soittaa ja varmistaa. Sportaxissa on yleensä ollut ainakin Norcon ja Trekin hybrideitä. Mutta kai "yleispyörä asfaltille" voisi olla myös cyclo.

 10. #580
  Liittynyt
  05/2005
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  6.316
  Kenellä mahtaa olla Tampereen laajimmat vaihtajankorvakevalikoimat? Korvake nro 25 olisi hakusessa.

  Vai luuri käteen ja soittokierros läpi kaupungin.

  http://www.mountainbikecomponents.co.../h/2/h25_1.jpg

 11. #581
  Liittynyt
  01/2006
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  4.951
  Veikkaisin ainakin Sportaxista löytyvän.

 12. #582
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Sääksmäen srk
  Viestit
  366
  Suomen Urheilupyörä Nokia

  Ensimmäiset vk-lenkit maantiepyörällä järvialtaan ympäri olivat huolestuttavan hitaita, 2:40, kun vuotta aikaisemmin 2:30 aikaan. Huippukunnossa heinäkuussa alle 2:20. (74,4 km)

  Päätin viedä spontaanisti ti 2.5. Fulcrum Zerot Nokialle, jotta 'ammattilaiset' saisivat tarkistaa keraamisten laakereiden kunnon. Ottivat yhteystiedot ylös ja kertoivat kahden työpäivän huoltoaikaa.

  Lauantaina Lahdessa ajatuksena hautui ajoa sieltä suoriltaan Nokialle, kun Klassinen moottoriesitys 2017 ja lounaslätyt naamarissa hoidettu; ei tietoa, onko Nokia SUP auki 14:ään vai 15:een auki. Olin jo aikoja sitten poistanut S60-puhelimesta SUP-yhteystiedot tarpeettomina.
  Tämä tarkoitti Kevätpolkaisua Bianchin mukana tulleilla, neljä kesää käytössä olleilla Fulcrum 5:lla.

  No, Kp 2017 meni sitten 5 min hitaammin kuin Kp 2016. Hitauden syynä ei ole putkinäköisesti huonommat kiekot, vaan pelko (ehkä toteutunut) ylikuntotila. Verrokkipyöräilijä, jolla oli sama aika kuin mulla 2016, romahti tänä vuonna enemmän, jotain 17 minuuttia.

  Ma 08.05. ajoin suoraan (elintasopakko)työmaalta Kankaantaakse Nokiaan ja ja ja ja ....

  MITÄÄN EI OLE TEHTY. EI YHTÄÄN MITÄÄN. PÖLYÄ KERÄÄVÄT JA VIEVÄT KAUPALLISEN TOIMIJAIN ARVOKASTA, RAJALLISTA VARASTOINTITILAA.
  67 km turhaa ajoa, bensiinikustannuksina tekee €7,40. Lisäksi virkistyspommina iltapäiväkahvikuppi+pulla €4,20 (työmaalla juon vain vettä ja syön salaattiannoksia, välipalana sitrushedelmiä painonhallintana).

  Katusha-vaate-Viiksivallu totesi "Kait nää tarttee ottaa samantien työnalle"; viulujen viulut.

  Silti annoin heidän tutkia kiekot, en nyt tiedä ketään vaihtoehtoista toimijaa, jolla olisi potentiaalista asiantuntemusta. Giro d'Espookin on viikkoa aikaisemmin kuin luulinkaan.

  ON TÄÄ ARKITODELLISUUS INHAA; KUN KÄÄNTÄÄ KATSEEN TOISIIN IHMISOLENTOIHIN JA ANTAUTUU NIIDEN TARJOAMIIN MUKA-MUKA-PALVELUIHIN.
  Pistää vihaksi, kun huonoa vaan satelee omaan nilkkaan. Maksat vielä siitä nöyryytyksestä.

  Vain kerran lähimuistini aikana olen saanut kaupallista palvelua, jolloin minulta ei veloitettu mitn johtuen asian hoitamattomuudesta (Ideaparkin kelloliike Lempäälässä).
  Kuntourheilija näkee terveitä päiviä, mutta ei totu kolhuihin.

 13. #583
  Liittynyt
  05/2005
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  6.316
  Olipas kirjoitus. Piti oikein kahteen kertaan lukea että tajusi mitä siinä ajetaan takaa. SUP:n hitautta vai Nokia S60 puhelimen muistia ja iltapäiväkahvikupin hintaa.

 14. #584
  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  1.441
  Huonoin mahdollinen aika viedä mitään huoltoon joten ei kovin kannata luottaa parin päivän huoltoaikoihin. Liikkeetkin kun pyörii aikalailla minimimiehityksellä. Paras kun ottaa puhelimen kouraan ja soittaa vaikka sovitun ajan jälkeen ja jos mitään ei ole tapahtunut niin on ainakin muistutettu. Ainakin muissa liikkeissä ne yhteystiedot otetaan sen takia yläs et liike laittaa tekstiä, kun työ on valmis vaikka olisi alustavasti sovittu työajasta. Monesti käynyt itselleni eri liikeiden kanssa et mitään ei kuulu ja viimeistään siinä kohtaa huoltoukkokin ottaa työnalle kun asiakas kyselee.

  Sanoisin et bensarahat, kulutetun ajan ja pullakahveista ei parane kun itseään syyttää tästä syystä. Työajasta toki saa syyttää SUP ja mahdollisesti kärsivät menetettyään asiakkaan. Veikkaan et se puhelinnumero löytyy myös netistä niinkuin tämä foorumikin.

  edit: hakusanaksi "sup nokia yhteystiedot" niin saatat jopa yllättyä kuinka helppoa tämä nykyaika on.

 15. #585
  Liittynyt
  01/2006
  Paikkakunta
  Laru, HKI
  Viestit
  18.922
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti JohannesP Katso viesti
  Huonoin mahdollinen aika viedä mitään huoltoon joten ei kovin kannata luottaa parin päivän huoltoaikoihin....
  Toisaalta kun näin kerran on, pitäisi liikkeenharjoittajankin olla realisti eikä luvata toivottomia aikatauluja. Tai munaa kertoa jo lähtöruudussa asiakkaalle, ettei tule onnistumaan.


 16. #586
  Liittynyt
  04/2012
  Paikkakunta
  Turku
  Viestit
  271
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti JohannesP Katso viesti
  Liikkeetkin kun pyörii aikalailla minimimiehityksellä.
  Oho, Milloin se maksimimiehitys on jos ei keväällä

 17. #587
  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  1.441
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti JackOja Katso viesti
  Toisaalta kun näin kerran on, pitäisi liikkeenharjoittajankin olla realisti eikä luvata toivottomia aikatauluja. Tai munaa kertoa jo lähtöruudussa asiakkaalle, ettei tule onnistumaan.
  Niinhän se olisi paras tilanne. Tuppaa vaan liiketoiminta perustumaan usein siihen et annetaan liian positiivisia aikatauluja. Sitkun huoltoukko pahimmassa tapauksessa keskeyttää työnsä monesti päivässä siihen kun tehdään kaikenlaista pientä säätöä tai asikas ostaa vaikka uudet kammet ja ne laitetaan suorilta paikoilleen ilman et sanotaan et palaa kampien kanssa viikon päästä uudelleen. Tässä tapauksessa pitäisi niitä ylityötunteja tehdä ja ottaa menetetty aika takaisin, mutta onko siihen sit haluja/resursseja.

  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Vispe Katso viesti
  Oho, Milloin se maksimimiehitys on jos ei keväällä
  Laajemmassa taloudellisessa mielessä tarkoitin et jokin muu termi olisi ollut ehkä parempi. Pointti kuitenkin se et varsinaisesti liikettä pyöritetään niin pienellä kuin pystyy, kun muuten talvella tulee persnettoo. Taitaa liikkeet suurimmalta osalta pyöriä samalla miehityksellä oli sesonki tai ei. Tai no eipä ainakaan Tampereella näy liikkeissä tuplamiehitystä tai sit jos tuuraajia tulee niin joku varsinaista on kesälomalla joten sama tilanne. Epäilen et niitä päteviä huoltomekaanikkoja ei montaa löydy vuokrafirman listoilta jotka osaisi hommat sähkövaihteista lähtien iskarihuoltoihin jotka saisi töihin paniikkitilanteessa päivän varoitusajalla.

  SUP ei ole oma lähiliike ja en siellä ole asioinut kun varmaan kerran, mutta vähän pystyn antamaan inhimillisyyttä sen pohjalta mitä tiedän sesonkityöstä. Mutta saa itseään syyttää jos 70km ajaa hukkaan sen takia ettei ole viittisinyt viittä sekunttia käyttää googlettamiseen ja soittaa liikkeeseen. Totesinkin jo ettei SUP kuitenkaan ole hoitanut asiaa mallikkaasti.

 18. #588
  Liittynyt
  06/2011
  Paikkakunta
  Sääksmäen srk
  Viestit
  366
  Kun koitti aika noutaa kiekot, niin piti tiedustella erikseen sitä tärkeintä asiaa: laakereiden kuntoa. Kaveri tiskin takaa talsi mekaniikon juttusille ja niinku SIVULAUSEENA toteaa "kunnossa ovat". Siinä kaikki. Mikä episodi frustraatiota! Sain mielipaheen hyvitteenä -30 % alennuksen, johon tyydyin. Tämä seikkailu tarkoitti n. 190 km ajosuoritetta (polttoainekuluina €20,90, kahviautomaattikahvi+sokerirasvapommi €13 + kaksisanainen laakerinlausumakommentti €35,00), siis lähes €70,00 tyhjästä nyhjäisyä.

  Arvokiekkoihin tehtiin huolto maaliskuussa 2 kk aiemmin, en tohtinut ottaa yhteyttä luottomekaanikkoon (syystä että). Poltin vaan päreeni kauden ekalla lenkillä, kun syklon kampien kiristys antoi periksi kesken lenkin ja pelkäsin metallurgiaosien tippuvan pitkin Etelä- ja Keski-Pirkanmaan maaseutua (ja päätyvän hulevesien mukana Roineeseen). Tämä tapaus synnytti ikävää luottamussäröä ja tästä syystä heikot vk-suoritteet maantiepyörällä herätti epäilykset 1) ylikuntotilasta, 2) mekaanisesta ongelmasta. Oikea vastaus: 1).

  Työmaalla tiesivät kehua oman kylän polkupyörämekaanikkoa, jolla on mainetta yli kuntarajojen. Itse en vaan ole aiemmin edes kuullut ko. tuttavuudesta. Olisin säästänyt ainaskin kolmekymppiä ja henkisestä kyykytyksestä kuin elyt työttömiä Suomi Satasessa.

  Muutoin SUP on oiva paikka hamstrata uutta pyöräilytavaraa, myös alehintaisiakin (alelaarista löytynyt tyylikäs kokomusta Giessiegin pyöräilytakki toimii mulla arkitakkina työmatka- ja ostoskärryjen lykkäysvaatteena).

  Vain heidän palveluosaaminen ja -tietämys ovat retuperällä. Tsempatkaa!!!!!!!!
  Il ciclista di Roine muokkasi tätä : 16.05.2017 at 21.35 Syy: moniteholasien käyttö = typot
  Kuntourheilija näkee terveitä päiviä, mutta ei totu kolhuihin.

 19. #589
  Liittynyt
  05/2016
  Paikkakunta
  Ylöjärvi
  Viestit
  774
  Rtechiltä loistavaa palvelua tänään. Tehtävänä oli rungon emäputken ja keskiömuhvin rotsaukset ja feissaukset sekä ohjainlaakerin asennus. Runko heti työstettäväksi ja alle tunnissa valmista.

 20. #590
  Jos sun pitäisi viedä sun peruscyclocrossarisi tänään tai huomenna huoltoon niin olisiko se mikä? SUP lielahti, R-tech, Sportax? Ei oo kauhean kiire, mutta haluaisin laadukasta. En ole ollut toistaiseksi tyytyväinen M&M jälkeen, aina jotain vikaa ollut.

 21. #591
  Liittynyt
  07/2011
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  215
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti ichijiro Katso viesti
  Jos sun pitäisi viedä sun peruscyclocrossarisi tänään tai huomenna huoltoon niin olisiko se mikä? SUP lielahti, R-tech, Sportax? Ei oo kauhean kiire, mutta haluaisin laadukasta. En ole ollut toistaiseksi tyytyväinen M&M jälkeen, aina jotain vikaa ollut.
  Nuo on kaikki ihan ok mutta jos valita pitää niin Sportax

 22. #592
  Liittynyt
  05/2005
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  6.316
  Sportax se sitten muutti uuteen paikkaan, Epilään.

 23. #593
  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  1.441
  ^ Näyttää hyvältä sijainnilta. Lyhyt matka keskustastakin ja tarvittaessa julkinenkin vie lähelle. Isommat avarat tilat ja ei parkkimaksuja jos tämä on sama tila missä joskus tullut käytyä. Ei mitään järkeä pitää enemmän harrastajien fillariliikettä ihan ydinkeskustassa vuokraakin ja koeajomahdollisuuksia ajatellen.

 24. #594
  Liittynyt
  07/2004
  Paikkakunta
  Pirkkala
  Viestit
  18.336
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Il ciclista di Roine Katso viesti

  Työmaalla tiesivät kehua oman kylän polkupyörämekaanikkoa, jolla on mainetta yli kuntarajojen. Itse en vaan ole aiemmin edes kuullut ko. tuttavuudesta. Olisin säästänyt ainaskin kolmekymppiä ja henkisestä kyykytyksestä kuin elyt työttömiä Suomi Satasessa.

  Muutoin SUP on oiva paikka hamstrata uutta pyöräilytavaraa, myös alehintaisiakin (alelaarista löytynyt tyylikäs kokomusta Giessiegin pyöräilytakki toimii mulla arkitakkina työmatka- ja ostoskärryjen lykkäysvaatteena).

  Vain heidän palveluosaaminen ja -tietämys ovat retuperällä. Tsempatkaa!!!!!!!!
  Upa ainakin osaa huoltaa jos ja kun jotain tulee. Ja mun mielestä SUPissa on ( ainakin ennen oli, en ole käynyt uudessä liikkeessä) hyvä palveluosaaminen, ainakin jos Pasi on siellä. Tosin tiedän etukäteen ite mitä olen hakemassa, ja ostan vaan sen mitä tartten.
  tempokisu.kuvat.fi
  o O nahkiaiset maailmankartalle O o

 25. #595
  Liittynyt
  03/2016
  Paikkakunta
  Tampere
  Viestit
  318
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti tempokisu Katso viesti
  Upa ainakin osaa huoltaa jos ja kun jotain tulee. Ja mun mielestä SUPissa on ( ainakin ennen oli, en ole käynyt uudessä liikkeessä) hyvä palveluosaaminen, ainakin jos Pasi on siellä. Tosin tiedän etukäteen ite mitä olen hakemassa, ja ostan vaan sen mitä tartten.
  Pasin kanssa kyllä homma on aina sujunut hienosti mutta kaikista muista kohtaamisista ei voi ihan niin mainioita arvosanoja antaa.

  Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

 26. #596
  Suosituksia liikkeestä minne kiikuttaa runko ja läjä osia, tarkoituksena saada kokonainen pyörä ulos? Vähän erikoinen lähestyminen muutamaan s-postikyselyyn; yhtä liikettä ei kiinnostanut kun ei osia hankittu heiltä - huoltotöitä tekevät kumminkin, tässähän olisi "siisti" työ...? Pari liikettä ei vastannut mitään. Parista paikkaa tuli nopeakin vastaus, toisessa tapauksessa arvio kokonaishinnasta (250€, kallis-ko?) ja toisesta tuntityöhinta (60€/h).

 27. #597
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Ykkösfani Katso viesti
  Suosituksia liikkeestä minne kiikuttaa runko ja läjä osia, tarkoituksena saada kokonainen pyörä ulos? Vähän erikoinen lähestyminen muutamaan s-postikyselyyn; yhtä liikettä ei kiinnostanut kun ei osia hankittu heiltä - huoltotöitä tekevät kumminkin, tässähän olisi "siisti" työ...? Pari liikettä ei vastannut mitään. Parista paikkaa tuli nopeakin vastaus, toisessa tapauksessa arvio kokonaishinnasta (250€, kallis-ko?) ja toisesta tuntityöhinta (60€/h).
  Tähän hommaan kysyisin Servizio-Corse, löytyy ainakin facen kautta. Uusi firmana mutta tekijä on osaava.

 28. #598
  Liittynyt
  05/2016
  Paikkakunta
  Ylöjärvi
  Viestit
  774
  Itse olen saanut hyvää palvelua aina Rtechissä. Minkälainen proju on kyseessä? Jos on paljon sisäisiä vaijerivetoja ja jarrujen ilmaustyötä voi mennä jonkin verran aikaa. Itellä on menny pyörän kokoomisessa ja säätämisessä 2-3 tuntia mutta keskiön ja emäputken viimeistelyt ja ohjainlaakerin asennuksen olen hoitanut liikkeessä. Ammattilainen hoitanee koko projun varmaan samassa ajassa.

 29. #599
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti Vivve Katso viesti
  Itse olen saanut hyvää palvelua aina Rtechissä. Minkälainen proju on kyseessä? Jos on paljon sisäisiä vaijerivetoja ja jarrujen ilmaustyötä voi mennä jonkin verran aikaa. Itellä on menny pyörän kokoomisessa ja säätämisessä 2-3 tuntia mutta keskiön ja emäputken viimeistelyt ja ohjainlaakerin asennuksen olen hoitanut liikkeessä. Ammattilainen hoitanee koko projun varmaan samassa ajassa.
  Salsa Fargo. Jarrut on ilmattu, joten siitä ei pitäisi liikoja työtä tulla. Noiden hankalien kohtien takia pitää jonnekin pyörä viedä, muuten voisi opetella itsekin. Ja nyt on jo kova kuume saada pyörä ajoon... Tuo noin 3h / 150€-200€ oli itsellä ajatuksena kasaamisen hinnasta - joskin aika hatusta heitettynä.

 30. #600
  Lainaus Alkujaan tämän lähetti TMo Katso viesti
  Tähän hommaan kysyisin Servizio-Corse, löytyy ainakin facen kautta. Uusi firmana mutta tekijä on osaava.
  Kiitos, laitan kysäisten!

Aiheen tagit

Kirjanmerkit

Viestin säännöt

 • Käyttäjä ei voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Käyttäjä ei voi vastata viesteihin
 • Käyttäjä ei voi liittää liitetiedostoja
 • Käyttäjä ei voi muokata viestejään
 •