PDA

Näytä tavallinen näkymä : Kuvan liitäminen Foorumille?



retkuilija
16.05.2013, 13.41
Tyhmyytäni ny kyselen. Kuinka tällä foorumille linkitetään kuva? Meinasin tökätä kuvan matkakamelistani...vaan eipä onnistunutkaan normihelpolla konstilla...kopio,liitä...Jossain varmaan on ohjeetkin...vaan missä?:eek: ja mikä on se kuvakoko jonka järjestelmä kelpuuttaa?

Jake_Kona
16.05.2013, 13.55
- Tapatalkin kautta se on erittäin helppoa kun viestiä kirjoittaessa on palkissa joko mahdollista ottaa kuva silloin ja siinä tai muistista.

- Toinen tapa on lisätä omien sivujen kautta omaan fillariforumialbumiin kuvia koneelta

- Tai jos kuva on jo ladattu jollekkin netin kuvapalvelulle>> ottaa siitä urkkilinkin jonka liittää lisää kuva- insert image.( sijaitsee työkalupalkissa)

zort
16.05.2013, 21.39
Tapatalk
+1
Ei voi paljon helpompaa konstia olla.

PPP
21.09.2013, 21.44
+1
Ei voi paljon helpompaa konstia olla.

Tabletistako se onnituu näin helposti nelosella

http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/hy4uva6u.jpg

Katotaanpa miten käy kokeilussa...

^^^^
Joku logo sinne ilmestyi?

Oikokulu ja kirotus virseet by Wlan-Antero & HD tapatalk

PPP
21.09.2013, 21.51
Ja jatkaa
http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/vydypaby.jpg
ja samaa koetta kannysta

kesyttaa tapatalkkia

^^^^^^

Kuinka tuosta logosta pääsee eroon?

PPP
16.10.2013, 19.24
Protapatalk ja logo kuvasta pitäisi poistua?

http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/arera6uz.jpg

Ja miten siinä käy... [Aivan oikein toimii!! - Nyt hakemaan sikapäänä kuvarasteja ja muita palstantäytteitä...]

Ainakaan app ei ollut osannut päivittyä tuoreimpaan versioon ominpäin

"IP55 & IP57 protected android tapatalk"

jartsuli
16.10.2013, 19.27
Testi.....http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/8uty5enu.jpg



Kylläpä on perseelleen muutettu tapatalkin kuvalähetys, ja sovellus myös