PDA

Näytä tavallinen näkymä : Pikaliittimellä varustetut 10-ketjut



anttius
29.09.2008, 16.55
Itsellä oikeastaan aina ollut Shimanon tappiliitännälliset ketjut maantiepyörässäni. Nyt on ruvennut miettimään jos seuraavaksi hommaisi pikaliittimellä varustetut kettingit... Pari kysymystä tuli mieleeni.

Onko nuo oikeasti ihan täysin työkalu-vapaat? Siis eikö ketjua tarvitse edes katkaista?

Saako ketjun helposti kiinnitettyä ja avattua kun kilometrejä on tullut vaikka 1000.

Minkä valmistajan ketjut ovat mielestänne parhaimmat?

Vepa
29.09.2008, 17.15
Onko nuo oikeasti ihan täysin työkalu-vapaat? Siis eikö ketjua tarvitse edes katkaista?


Liittimen saa asennettua ilman työkaluja, mutta joudut ensin katkaisemaan ketjun sopivan mittaiseksi.

AriT
29.09.2008, 18.12
Itse olen käyttänyt 10-vaihteisessa Dura Ace-osilla varustetussa fillarissani KMC ketjuja (esim. X10-93). Pikalukosta ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa, lukko on toiminut hyvin ja asennus ja avaus on ainakin toistaiseksi onnistunut sormipelillä. Avaustekniikka pitää vaan opetella: lukko etusormen ja peukalon väliin ja sitten vaan luistatetaan osia avaussuuntaan. Kertaakaan ei ole jäänyt avautumatta.

ärjy
29.09.2008, 18.19
Saako ketjun helposti kiinnitettyä ja avattua kun kilometrejä on tullut vaikka 1000.

Minkä valmistajan ketjut ovat mielestänne parhaimmat?

Pikaliittimen saa sitä helpommin auki mitä puhtaampana ketjut jaksaa pitää. Itselläni on kokemusta KMC- ja Wipperman Connex-merkkisistä pikaliittimistä ja mielestäni Wipperman aukeaa helpommin.

Teemu Kalvas
29.09.2008, 18.50
Pikaliittimen saa sitä helpommin auki mitä puhtaampana ketjut jaksaa pitää.

Komppaan. Käyttöpyörästä talven jälkeen en yleensä saa ketjuja irti ilman asetonia ja hammasharjaa, joilla hinkataan pikaliitin irroituskuntoon. Talvenaikainen huoltometodologiani kun on: kitisee - lisää öljyä.

Pekka L
29.09.2008, 21.21
Tää huutais täältä sivulta väliin kysymyksen, jos sopii. Jos ketju menee poikki ajossa ja vaikka mukana olisikin toinen pikaliitin, niin ei sitä varmaan kiinni saa ennen kuin ketjunkatkaisijalla on siivonnut pas2 menneen lenkin pois. Vai? Eli ei nääkään sillä tavalla työkaluvapaat ole. Vai?

vz
29.09.2008, 21.25
Tää huutais täältä sivulta väliin kysymyksen, jos sopii. Jos ketju menee poikki ajossa ja vaikka mukana olisikin toinen pikaliitin, niin ei sitä varmaan kiinni saa ennen kuin ketjunkatkaisijalla on siivonnut pas2 menneen lenkin pois. Vai? Eli ei nääkään sillä tavalla työkaluvapaat ole. Vai?

Jep, kyllä siitä pitää se 1 lenkki siivota pois.

A R:nen
29.09.2008, 21.32
Komppaan. Käyttöpyörästä talven jälkeen en yleensä saa ketjuja irti ilman asetonia ja hammasharjaa, joilla hinkataan pikaliitin irroituskuntoon.

Toisaalta likaisena käyttäminen kuluttaa pikaliitintä enemmän ja tekee siitä löysemmän ja siten helpomman avata. Ja kai se nyt saastaisenakin aukeaa ainakin työkaluilla. Saksalainen (http://www.roseversand.de/output/controller.aspx?cid=155&detail=10&detail2=16079) on muuten keksinyt tarkoitusta varten ihan omankin työkalun jos vaikka vakaumus kieltää siirtopihtien omistamisen:

http://www.roseversand.de/output/importbilder/artikel/9/8/5/985024_2.jpg

Alkuperäiseen: Wippermannin pikalukollisia kymppiketjuja olen käyttänyt, ei valittamista.

kauris
29.09.2008, 22.09
Testasin ensimmäistä kertaa pikaliitintä ja asensin kmc-merkkisen liittimen campan 9-ketjuun. Ei mennyt sormivoimin vetämällä mielestäni kunnolla paikalleen, eli jäi tyyliin puoli milliä vajaaksi sielä hahlon pohjasta se tappi. Ymmärsittekö? Eli asentaessa, kun tapit pujotetaan ensin siitä hieman isommasta osasta läpi ja vedetään sitten ketjua, jolloin tapit liikkuvat sinne kauemmas kohti liittimien reunoja, niin nämä tapit eivät menneet aivan pohjaan saakka sinne kuppien/hahlojen päihin.

Tuli sitten mieleen, että eivätkö ne sovikaan campan ketjuun? Fillariliikkeestä, kun liittimen ostin, kysyivät tulevatko 9-ketjuun ja näin ollen malli pitäisi sinänsä olla oikea. Kätevältähän tuo systeemi noin muuten vaikutti. Helppo irroittaa ja kiinnittää ketjutyökalulla ruuvailun sijaan.

A R:nen
29.09.2008, 22.15
Olisiko KMC:n käsitys ysiketjusta selvästi kapeampi kuin Campagnolon vastaava? SRAMin pikaliitin toimii Campan ysiketjun kanssa mutta tuntuu tiukemmalta kuin omien ketjujensa kanssa (mikä onkin vain hyvä asia, aukeilevat mokomat muuten tärinästä luokkaa kerran vuodessa).

OJ
30.09.2008, 05.13
Wippermannin liitintä on tullu käytettyä Wippermannin oman ketjun ja Campan kympin kanssa ja hyvin toimii. Ketjut kyllä pysyy pyörässä kunnes ne on venyneet sen 0,5-0,75% ja sit uutta ketjua tilalle.

anttius
30.09.2008, 09.46
Testasin ensimmäistä kertaa pikaliitintä ja asensin kmc-merkkisen liittimen campan 9-ketjuun. Ei mennyt sormivoimin vetämällä mielestäni kunnolla paikalleen, eli jäi tyyliin puoli milliä vajaaksi sielä hahlon pohjasta se tappi. Ymmärsittekö? Eli asentaessa, kun tapit pujotetaan ensin siitä hieman isommasta osasta läpi ja vedetään sitten ketjua, jolloin tapit liikkuvat sinne kauemmas kohti liittimien reunoja, niin nämä tapit eivät menneet aivan pohjaan saakka sinne kuppien/hahlojen päihin.


Ihan sama kokemus itsellä. Sormet kipeenä koitin painaa niin että tappi menisi kunnolla koloonsa mutta ei... Lopuksi hermostuin ja vein pyörän korjaamolle.

Kuuluuko se siis oikeesti olla ihan v*tun tiukka vai? Tuntui että ketjun toisenpään reikä oli ihan liian pieni tapille... Käsittääkö kukaan? :)

Itsellä oli siis ihan KMC X1093-ketju.

o.j.
30.09.2008, 11.14
Tämä nyt ei _ihan_ liity kysyttyyn asiaan, olen pari pykälää kehitystä jäljessä 8-vaihteisella kulkineellani, mutta:

Hommasin myös pikaliittimen wanhan Olmon ketjuun, 8-vaihteiseen siis. Pikaliitin oli toki myös 8-ketjulle, Sramin Power link. Eipä mennytkään ketjun ympärille tuo liitin, ketjuna Sachsin ketju. Ketju oli selvästi liian leveä tuolle liittimelle. Muuten olen kyllä käytellyt tyytyväisenä pikaliittimiä maasturin 9-ketjussa, sekä KMC:N että Sramin tekeleitä.

okka
02.10.2008, 07.05
Wippermanin 10-ketjun mukana tulee liitospalat jotka eivät ole kertakäyttötavaraa. Kestävä ketju kilometreissä mitattuna, ja 2:n ketjun käyttäminen vuorotellen on liitospalojen ansiosta helppoa.

Samu Ilonen
02.10.2008, 17.09
Mää käytän Campan ketjuissa KMC:n 10s ketjulukkoja. Ovat ok.

kauris
02.10.2008, 17.16
Mää käytän Campan ketjuissa KMC:n 10s ketjulukkoja. Ovat ok.

Myös maasturin yseissä?!?

Samu Ilonen
03.10.2008, 16.00
Juu, on C10 ketjut maasturissakin, on kevyet ja pelaa.

Mutta 9-ketjuun 9-lukko, toki?

Asentaessa linkku paikalleen,linkku ketjukierroksen yläsuoralle ja pikku napautus kampeen jolloin linkku menöö kiinni. Ei vaikiaa?

Proj.nro
04.05.2010, 07.17
Mistä PK-seudulta KMCn 10-ketjua? Bestbrakesista on loppunut.
Sopiiko shimanon 10-ketju campagnoloon (KMCn lukolla)?

viller
04.05.2010, 08.03
Onko olemassa 10s-pikalukkoa joka valmistajan mukaan ei ole kertakäyttöinen?

KMC:n 10s Missing Link, joita itseltä löytyy ja olen monesti avanut ja sulkenut, on valmistajan ohjeen mukaan kertakäyttöinen.

Proj.nro
04.05.2010, 08.16
Onko olemassa 10s-pikalukkoa joka valmistajan mukaan ei ole kertakäyttöinen?

KMC:n 10s Missing Link, joita itseltä löytyy ja olen monesti avanut ja sulkenut, on valmistajan ohjeen mukaan kertakäyttöinen.

KMC:llä on sekä sekä uudelleen että kertakäyttöisiä (http://www.kmcchain.eu/?en/products/connectors/missing_links/) linkkejä. Noissa kertakäyttöisissä 10-linkeissä sanotaan, että tarvitaan työkalua avaamiseen. Halvimman X10 ketjun kanssa tulevan linkin olen aina avannut käsin, joten olettaisin sen kuuluvan noiden uudelleen käytettävien joukkoon. Ainakin on toiminut myös uudelleenkäytettynä.

reif
04.05.2010, 09.24
Jos tulee tarvetta lyhentää väliaikaisesti ketjua niin onko mitään estettä käyttää useampaa pikaliitintä kymppiketjussa?

Pate@
22.04.2013, 10.42
Jos tulee tarvetta lyhentää väliaikaisesti ketjua niin onko mitään estettä käyttää useampaa pikaliitintä kymppiketjussa?

Nostetaampa aihetta kun tuli ajankohtaiseksi.

Sunnuntailenkillä Shimano Dura-Ace kymppiketjuun laittamani niitti lähti seilaamaan omille teilleen. Ketjussa on myös KMC Missing Link ja korjasin nyt irronneen niitin toisella pikaliittimellä. Muistan lukeneeni foorumilta, ettei näin tulisi tehdä. Nyt kuitenkin ketjussa on kaksi KMC:n pikaliitintä, vieläpä hyvin lähellä toisiaan. Kestääkö?

ErnoNykanen
22.04.2013, 13.07
Nyt kuitenkin ketjussa on kaksi KMC:n pikaliitintä, vieläpä hyvin lähellä toisiaan. Kestääkö?
En näe mitään syytä miksi se ei kestäisi. Ei tuo pikaliitin yleensä se "heikoin lenkki" ole ketjussa, muuten kuin sen suhteen että pitkään käytettynä saattaa löystyä ja avautua uranuksen ja marssin kuiden osuessa linjaan. Varmaan koko ketjun voisi tehdä pelkistä pikaliittimistä, mutta se ei olisi kovin kustannustehokasta.

Ski
22.04.2013, 13.28
Kuluu se pikaliitinkin joten sitä kannattaa välillä tarkastaa varsinkin talven jäljiltä ettei pamaha poikki. Muuten aivan oiva keksintö.

kooki
22.04.2013, 13.46
Varmaan koko ketjun voisi tehdä pelkistä pikaliittimistä, mutta se ei olisi kovin kustannustehokasta.

Mutta mieti miten siistiä! (kipittää internetin liitinkauppaan)

JackOja
22.04.2013, 14.00
...Varmaan koko ketjun voisi tehdä pelkistä pikaliittimistä...

Joka toinen lenkki ainoastaan.

JackOja
22.04.2013, 14.11
Mutta mieti miten siistiä! (kipittää internetin liitinkauppaan)

Olisi myös paljon helpompaa ketjun kasaus putsauksen (http://sheldonbrown.com/chainclean.html) jälkeen.

Pate@
22.04.2013, 17.05
Saitte mut sen verran vakuuttuneeksi viritelmäni kestävyydestä, että lähden keventynein mielin HePon keskiviikon lenkille. Kiitos

ErnoNykanen
22.04.2013, 19.42
Joka toinen lenkki ainoastaan.
Luonnollisestikaan niitä sisälenkkejä ei saa pikaversioina. Tarkoitin siis, että jokaisen ulkolenkin voi korvata pikaliittimellä.

rjrm
22.04.2013, 20.10
Pakko kai se on alkaa säästää nuo pikaliittimet. 20 vuotta, ja tarpeellinen määrä on kasassa.

mhelander
22.04.2013, 20.25
Muistan lukeneeni foorumilta, ettei näin tulisi tehdä. Nyt kuitenkin ketjussa on kaksi KMC:n pikaliitintä, vieläpä hyvin lähellä toisiaan. Kestääkö?

Saatat muistaa väärin. Mulla on etuvetosessa vain yksi linkkipari (tai kolme linkkiä) kahden SRAM QuickLink:n välissä. On se jo kestäny 600 kilsaa...